Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben bugün gribim yağmuru da yedim.

Öğlen ne yedim

4 parça tavuk patates frındaydı ve salata yedim 1 dilim de ekmek. Üstüne sahlep içtim sıcak sıcak :)

evet arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr.... nasılsınız ben çokkkk mutluyum diyete tam gaz devam veeeeee bugün mutlu haberi veriyorum başlayalı bugün bir hafta oldu ve be tammmmmmmmm 78 kiloyum yani tam 3 kilo vermişim haftaya pazartesi randevum var o zaman daha iyi netleşir kaç kilo verdiğim yağdanmı yoksa kastanmı verdiğim ama ben çok mutlu oldum gayet iyi zaten benim hedefim 15 günde yağdan 3 kilo vermekti darısı sizlere kızlarrrrr görüşürüz

alkisalkisalkis tebrik ederim canımm alkisalkisalkis
İnşallah darısı başımızaaa

Bugün evdeydim
Sabah kahvaltımı yazmıştım zaten öğlen 1 kase kadar tarhana çorbası içtim Göktuğdan artakalanı :)
sonra arada çok sıcakladım Ice tea içtim yine çok seviyorum bu meredi :))
Yaklaşık bir saat kadar zırlayan Göktuğ maratonu yaptık. ( Kucağımda kulağımın içine içine bağırarak ağlayan oğlum ve tek elimde bebek arabası ile pazarı bir uçtan bir uca kalabalığı yardıra yardıra yürüdüm ) 40 dk tempolu yürüyüşe eş değerdir heralde..
Şimdide eve geldim, bir küçük salkım üzüm yedim.
Akşam kociş gelmezse saedece salata yerim olur biter...

senin adına çok sevindim canım keşke cuma tartılsaydında yarışta öne geçerdik..sanırım diyetisyenle kilo veriyorsun ,özel diyetisyenmi yoksa ssk nınmı? birde püf nokta falan süğlüyomu dr.sende bize sülee..

ah bu çocuklar ahh..gamyoncuiremsubenimde iki oğlan var biri 9 yaşına girecek diğeri 4 yaşında..bugün küçükle dışarı alışverişe çıktım burnumdam getirdi gördüğü herşeyi istiyo ağlıo...delikafaduldendelikafadulden

Merhaba tatlım aramıza hoş geldin sıkı bir kahvaltı olmuş ama bunu öğlen ve akşam yemeğiyle dengeleyebilirdin canım kaydirigubbakcemile5
Zemusum hedef kiloma daha nerdeyse 11 kilo var iki ayda vermem sanırım mümkün değil :gitme:
Ama yılmak yok devam ediyoruz diyete

Sende maşallah hemen kilo vermişsin incelmeler başlamış çok sevindim canım maşallah aman nazar değmesin boncuk takalım zemusuma olumunekankayizsmile
innukcum ben bi ara denemiştim günde 20dk yaptım bi hafta kadar bende bi etkisi olmadı ama herkeste aynı şekilde olcak diye bişey yok bilmiyorumkismile
tatlım bu kadarmısınız

bu hafta gönüllü olarak bildiriminizle ilgileneceğim merak etme tatlım
Canım çok tşk ederimmm opuyorumnanaktan Şeniz
Yeni arkadaş geliyor özel msj yazdım senin dediğine göre cvp yazıcam kaydirigubbakcemile5
oraya beni de eklermsiniz

71,6 kilom gerçi benim ilk haftam önce sadece seyirci mi kalıcam onu da bilmyiorum.
Az bekle canım yazıcam inşallah biraz sonraa olumunekankayizsmile
Ayyy tatlım harikasınn maşallah sana yaa
Bi daha cuma günleri bildirim yapmayı unutma olur mu opuyorumnanaktan
Bi haftada 3 kilo vermek ne kadar güzell dur sana da nazar boncuğu takalım
Kızz ilahi yardıra yardıra yürümüş :roflol:
Valla iyi yapmışsın canım 40dk bebekle yürümek kolay mı dur sanada boncuk takacam sempatiksalakcinni

Bende sabah kahvaltıdan sonra yediğim içtiğim herşeyi gözler önüne sereyim şakkıdı

Kahvaltı sonrası annemle yürüyüş yaptık 30dk kadarcık sonra arada bi bardak ayran içtim
Daha sonra tavuklu bulgur pilavı ve bi tane yağlı gevrek yedim öğlen hee bide yanında iki üç tane falan acı biber turşusu yemişliğim olabilir sositososito çayda içtim şekerli(şekerden vazgeçemiyorum şekersiz çay bitki çayı gibi geliyo)

Sonra akşam yemeğinde tavuk suyuna tarhana çorbası içtim ve yanında semiz otlu yoğurttan yedim

Öğlen ve akşam ekmek yememeye özen göstemiyorum sabah yiyorum zaten istediğim kadar kepekli ekmeğimden

Gün içinde dört bardak kadar da karışık bitki çayımdan içtim

Başkada bişi yapmadım kaydirigubbakcemile2

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. zemus daha bi defa gittim diyetisyene 15 günde bir gidicem ve özel diyetisyen şimdilik pek bi püf noktası yok ama her öğün mutlaka yarım bardak süt yada yoğurt ben faydasını gördüm gibi ama ilk hafta olunca sudanda gitmiştir büyük ihtimalle bakalım bu hafta nolucak paylaşırım sizlerle hep beraber inş.vericez şu fazlalıkları

iyi akşamlar herkese..
bugün öğlen eşimde evdeydi milföyden börek yaptım...
ve 2 tane yedim ..
sonra dışarı çıktık alışveriş falan ,eşim çocuklara dondurma aldı ..ben her zamanki gibi yemicem dedim ....
eşim bana ,kendine çok eziyet etme hayat bölee geçmez dedi sempatiksalakcinni,bende kendime eziyet etmiyorum yarın bu kilolar katlanırsa beni vinç çağırıp evden çıkarırsın dedim. kaydirigubbakcemile3ve ne hikmetse, dondurmayıda öle bayıla bayıla sevmem aslında ama eşimin bana uzattığı dondurmayı elime alıverdim ve yemeye başladım..:mymeka:

akşam dengelemek için sadece salata ve yoğurt yedim....bilmiyorumkismile

Ya ben ümitsizliğe kapılmaya başladım veremeyecek miyim nedir(((( Bi türlü düzenimi kuramıyorum. Aksilikler çıkıyor filan((((

Ya ben ümitsizliğe kapılmaya başladım veremeyecek miyim nedir(((( Bi türlü düzenimi kuramıyorum. Aksilikler çıkıyor filan((((

akisilikler hep başımızda canım..inan onlara takılırsan ilerleyemssin..
sen boşver aksilikleri düzenini bozma ,bozunca dengele..
yoksa hep üzüleceksin..şöğle silkelen ..
kendine şu soruyu sor..gerçekten kilo vermek istiyormuyum..
eğer cevap evetse ,hiçbişi beni bu yolda alıkoyamaz de ve başla..
yok hayırsa halinden memnunsun demektir ..
ben hep bu sözleri kendime söğledim ve kilo verdim..
azim yoksa başarıda yok..a.s.

maviask
zemus
cancum
bucakmagduru
mataharı
asl35
innuk
Bendiyom

Kızlar hepinize bir duyuru yapmak istiyorum takım kaptanı olarak.
Öncelikle:
Takımımıza kaptan yardımcısı gerekiyor ilgilenenler isteyenler lütfen bana özelden ulaşsın..

9. takım önceden gerekli sorumluluğu yerine getiremediği için kapatıldı.
Bizler istediğimiz için takım tekrardan açıldı.

Ama gördüğüm gibi bizde bir takım ruhu oluşmadı daha ve bunu hep birlikte yapacağız.

Bizler birer takım olmak için önce birbirimizi tanımalıyız değil mi?

Sanalda olsa aynı hedef için birlikte mücadele veriyoruz.En azından kimin kaç yaşında olduğunu mesleğini falan bilsek daha iyi birbirimizi tanımış oluruz. (Umarım sizler içinde bir sakıncası yoktur.)

Kızlar istesek biliyorum hepimiz kendi başımıza kilo verebiliriz. Ama burda bir takımız ve bu yola birlikte çıktık o zaman birbirimize destek vermeliyiz,bilgi alışverişinde bulunmalıyız.

Öncelikle herkesten bir ricam olucak lütfen kiloyla şu ana kadar verdiği mücadeleleri,kilo vermek için yaptıklarını,neden kilo vermek istediğinizi,kilonuzla aklınıza gelen her türlü anıyı paylaşmanızı istiyorum.

Takımımızda bazı arkadaşlarımızın hiç paylaşımda bulunmadığını yada bi gün yazıp bigün yazmadığını görüyorum inanın bu beni üzüyor. Çünkü biz bir takımsak eğer ne yedik ne içtik nasıl spor yaptık hepsini paylaşabilmeliyiz. Birbirimize destek olmalı motivasyonu eksik etmemeliyiz.

Bizim için en önemli şeylerden biri bu motivasyon lütfen ama lütfen hergün tam olarak ne yediğinizi yaptığınız sporu ve hatta istediğiniz herşeyi bu topikte paylaşmanız.

Bu takıma nasıl başladıysak aynı şekilde devam edelim lütfen sayımız azalmaması için takımımızın kurallarına uyalım.

- Herkes kendini kısaca tanıtsın(isteyen uzun yazsın severek okurumsempatiksalakcinni)
- Neden kilo vermek istediğinizi, kilonuzun hayatınızda size yaşattığı anıları yazın.
- Daha önce yaptığınız diyetlerden hangilerinin işe yaradığını yazarsanız da iyi olur. Püf noktalarınızı da
- Hergün düzenli olarak yediklerinizin hepsini paylaşın lütfen

Kızlar her zaman hepimiz bunları yapamayabiliriz işimiz çıkabilir bi kaç günlük seyahate gidebiliriz bu durumlarda önceden bildirmeniz takım için iyi olur.

Aslında bu takımda şuan zorunlu tek kural herkesin düzenli olarak yediği içtiği kilo vermek adına yaptığı herşeyi yapmasıdır.
Düzenli paylaşım yapmayan arkadaşlar takımdan ayrılmak zorunda kalacaklar...
Bu kuralı "takım ruhu" olması için koymak zorundayım.
Anlayışla karşılayacağınızı ve takım için bunu yapacağınızı biliyorum....
Hepinize ilginiz için teşekkürler opuyorumnanaktan

slm kızlar acık bosladımburaları bıraz sıkıntılı donem yasıyoruz pek vaktım yok ama kılo verenlerınızı gordum tebrık edıyorum

cokda zor degıll kılo vermek sadece yemekden zevk aldıgınıztadı en guzel olanlardan uzak durun cunku en tehlıkelılerı onlar bızım ıcınn

bende acıks aldım ama toplıycama rtıkk

hadın bakımm gorım sızızı

canımbenım cok dogru yazmıssınn ve hepsıne katılıyorum yalnız gırıs cıkslar konusunda esnek olmayın bellı kemık kıslerle takımı ayakta tıutun bende musaıt oldugumda takım ıcın yenı planlarım var

b hafta uygulamaya basladım zıra benım uzerımde ıyı etkı yaratırsa sızlerlede paylası cam

hepınızı optum

okadaaann hızlı yazıyom kıı kusura bakmayın yanlıs yazmıs olabılrım

Tatlım haklısın evet esnek olmak bu konuda iyi olmuyor herkes kafasına göre takılabilir zamanla.Ama inşallah biz takımı toparlıcaz hepimiz birlikte başarıcaz bu kilolarla yaptığımız savaşı :lepi:

Planını uyguladığında inşallah olumlu etki görür ve bizlerle paylaşırsın canım olumunekankayizsmile

Estafurullah ne kusuru bu sıkıntılı döneminde bile bizleri unutmadığın için bizlerle birlikte olduğun için kendi adıma çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

askerler acemi birliğinden , ustalığa geçerken yemin töreni yaparya..
bizde takım diyeti törenimi yapsak ne etsek..turkbayragiherkes tartının üzerine yemin etse...:roflol:

askerler acemi birliğinden , ustalığa geçerken yemin töreni yaparya..
bizde takım diyeti törenimi yapsak ne etsek..turkbayragiherkes tartının üzerine yemin etse...:roflol:

Kızz çok yaşa emii :roflol:

Valla süper fikir bu diyet töreni hihoyyyt

Kızları toplayıp yapalım sempatiksalakcinni:hooray:turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…