- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.801
9. TAKIM BAŞLANGIÇ KİLOSU BİLDİRİMİ
maviask 62,2
zemus 74
cancum 65
bucakmagduru 81
mataharı 58
asl35 82
innuk 74,5
Bendiyom 71.6[/OUOTE]
kırmızı ile yazdığım kısımları siliyorsunuz ve isminizin yanına kilonuzu ve sonucu yazıp yayınlıyorsunuz
---------------
oraya beni de eklermsiniz
71,6 kilom gerçi benim ilk haftam önce sadece seyirci mi kalıcam onu da bilmyiorum.
alkisalkisalkis tebrik ederim canımm alkisalkisalkisevet arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr.... nasılsınız ben çokkkk mutluyum diyete tam gaz devam veeeeee bugün mutlu haberi veriyorum başlayalı bugün bir hafta oldu ve be tammmmmmmmm 78 kiloyum yani tam 3 kilo vermişim haftaya pazartesi randevum var o zaman daha iyi netleşir kaç kilo verdiğim yağdanmı yoksa kastanmı verdiğim ama ben çok mutlu oldum gayet iyi zaten benim hedefim 15 günde yağdan 3 kilo vermekti darısı sizlere kızlarrrrr görüşürüz
senin adına çok sevindim canım keşke cuma tartılsaydında yarışta öne geçerdik..sanırım diyetisyenle kilo veriyorsun ,özel diyetisyenmi yoksa ssk nınmı? birde püf nokta falan süğlüyomu dr.sende bize sülee..evet arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr.... nasılsınız ben çokkkk mutluyum diyete tam gaz devam veeeeee bugün mutlu haberi veriyorum başlayalı bugün bir hafta oldu ve be tammmmmmmmm 78 kiloyum yani tam 3 kilo vermişim haftaya pazartesi randevum var o zaman daha iyi netleşir kaç kilo verdiğim yağdanmı yoksa kastanmı verdiğim ama ben çok mutlu oldum gayet iyi zaten benim hedefim 15 günde yağdan 3 kilo vermekti darısı sizlere kızlarrrrr görüşürüz
alkisalkisalkis tebrik ederim canımm alkisalkisalkis
İnşallah darısı başımızaaa
Bugün evdeydim
Sabah kahvaltımı yazmıştım zaten öğlen 1 kase kadar tarhana çorbası içtim Göktuğdan artakalanı :)
sonra arada çok sıcakladım Ice tea içtim yine çok seviyorum bu meredi :))
Yaklaşık bir saat kadar zırlayan Göktuğ maratonu yaptık. ( Kucağımda kulağımın içine içine bağırarak ağlayan oğlum ve tek elimde bebek arabası ile pazarı bir uçtan bir uca kalabalığı yardıra yardıra yürüdüm ) 40 dk tempolu yürüyüşe eş değerdir heralde..
Şimdide eve geldim, bir küçük salkım üzüm yedim.
Akşam kociş gelmezse saedece salata yerim olur biter...
Merhaba Kızlar,
ben derya aranıza yeni katılacağım inş,
71,6 kiloyum malesef boyum 155.
İnşalllah sizinle birlikte 52-54 kilo arasına kadar düsmek istiyorum bakıyroum bayağı hos sohbet burası inş. bende sohbetlerinize katılmaya çalısacağım.
Sabah ne yedim çok yedim açıkçası bir dilim krem peynirli ekmek yedim yanında 2 zeytin bir normal parça peynir. birde kasarlı pide vardı büyük büyük 3 dilim ondan yedim.
2 bardak rezene içtm simdi de nane limon ıhlamur içiyorum.
Zemusum hedef kiloma daha nerdeyse 11 kilo var iki ayda vermem sanırım mümkün değil :gitme:senin adına çok sevindim canım zırt pıt tarılmak iyi değil aslında ben sabah ilk iş tartılıyorum sürekli...
hedef kilona çok az kaldı 2 aya kalmaz kurtulursun bence ...:teselli:
kendimi okadar hafif ve incelmiş hissediyorumki sanırsın 60 kiloyum..kaydirigubbakcemile3
göbeğim can smitlerim koybaldu ice,bacaklarım inceldi..
birde sütyen numarısı 90 çıkmıştım ,dün eski sütyenimi takım dedim 85 numara baya rahat oldu ..herlde 50 kg olunca sütyen takmak zorunda kalmıcam..:roflol:
innukcum ben bi ara denemiştim günde 20dk yaptım bi hafta kadar bende bi etkisi olmadı ama herkeste aynı şekilde olcak diye bişey yok bilmiyorumkismileya kızlar bu titreşimli kemerler gerçekten işe yarıyomu?
Bende bir göbek var akıllara zarar...
büyüklüğünü geçtim öyle bir sarkık ki sezeryan dikişini çok rahattlıkla kapatıyor. Göbek deliğim aşağıdan biri çekiyormuş gibi görünüyor...
Bu kemerlerden kullanan bacılarım gerçekten sıkılaştırıyormu onu sormak istiyorum. incelmesinden geçtim zaten benim göbüşün sonu ameliyat ama en azından şu görünümü biraz iyileştirirse bile yeter bana...
tatlım bu kadarmısınız
Canım çok tşk ederimmm opuyorumnanaktan Şenizbu hafta gönüllü olarak bildiriminizle ilgileneceğim merak etme tatlım
Az bekle canım yazıcam inşallah biraz sonraa olumunekankayizsmileoraya beni de eklermsiniz
71,6 kilom gerçi benim ilk haftam önce sadece seyirci mi kalıcam onu da bilmyiorum.
Ayyy tatlım harikasınn maşallah sana yaaevet arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr.... nasılsınız ben çokkkk mutluyum diyete tam gaz devam veeeeee bugün mutlu haberi veriyorum başlayalı bugün bir hafta oldu ve be tammmmmmmmm 78 kiloyum yani tam 3 kilo vermişim haftaya pazartesi randevum var o zaman daha iyi netleşir kaç kilo verdiğim yağdanmı yoksa kastanmı verdiğim ama ben çok mutlu oldum gayet iyi zaten benim hedefim 15 günde yağdan 3 kilo vermekti darısı sizlere kızlarrrrr görüşürüz
Kızz ilahi yardıra yardıra yürümüş :roflol:alkisalkisalkis tebrik ederim canımm alkisalkisalkis
İnşallah darısı başımızaaa
Bugün evdeydim
Sabah kahvaltımı yazmıştım zaten öğlen 1 kase kadar tarhana çorbası içtim Göktuğdan artakalanı :)
sonra arada çok sıcakladım Ice tea içtim yine çok seviyorum bu meredi :))
Yaklaşık bir saat kadar zırlayan Göktuğ maratonu yaptık. ( Kucağımda kulağımın içine içine bağırarak ağlayan oğlum ve tek elimde bebek arabası ile pazarı bir uçtan bir uca kalabalığı yardıra yardıra yürüdüm ) 40 dk tempolu yürüyüşe eş değerdir heralde..
Şimdide eve geldim, bir küçük salkım üzüm yedim.
Akşam kociş gelmezse saedece salata yerim olur biter...
Ya ben ümitsizliğe kapılmaya başladım veremeyecek miyim nedir(((( Bi türlü düzenimi kuramıyorum. Aksilikler çıkıyor filan ((((
maviask
zemus
cancum
bucakmagduru
mataharı
asl35
innuk
Bendiyom
Kızlar hepinize bir duyuru yapmak istiyorum takım kaptanı olarak.
Öncelikle:
Takımımıza kaptan yardımcısı gerekiyor ilgilenenler isteyenler lütfen bana özelden ulaşsın..
9. takım önceden gerekli sorumluluğu yerine getiremediği için kapatıldı.
Bizler istediğimiz için takım tekrardan açıldı.
Ama gördüğüm gibi bizde bir takım ruhu oluşmadı daha ve bunu hep birlikte yapacağız.
Bizler birer takım olmak için önce birbirimizi tanımalıyız değil mi?
Sanalda olsa aynı hedef için birlikte mücadele veriyoruz.En azından kimin kaç yaşında olduğunu mesleğini falan bilsek daha iyi birbirimizi tanımış oluruz. (Umarım sizler içinde bir sakıncası yoktur.)
Kızlar istesek biliyorum hepimiz kendi başımıza kilo verebiliriz. Ama burda bir takımız ve bu yola birlikte çıktık o zaman birbirimize destek vermeliyiz,bilgi alışverişinde bulunmalıyız.
Öncelikle herkesten bir ricam olucak lütfen kiloyla şu ana kadar verdiği mücadeleleri,kilo vermek için yaptıklarını,neden kilo vermek istediğinizi,kilonuzla aklınıza gelen her türlü anıyı paylaşmanızı istiyorum.
Takımımızda bazı arkadaşlarımızın hiç paylaşımda bulunmadığını yada bi gün yazıp bigün yazmadığını görüyorum inanın bu beni üzüyor. Çünkü biz bir takımsak eğer ne yedik ne içtik nasıl spor yaptık hepsini paylaşabilmeliyiz. Birbirimize destek olmalı motivasyonu eksik etmemeliyiz.
Bizim için en önemli şeylerden biri bu motivasyon lütfen ama lütfen hergün tam olarak ne yediğinizi yaptığınız sporu ve hatta istediğiniz herşeyi bu topikte paylaşmanız.
Bu takıma nasıl başladıysak aynı şekilde devam edelim lütfen sayımız azalmaması için takımımızın kurallarına uyalım.
- Herkes kendini kısaca tanıtsın(isteyen uzun yazsın severek okurumsempatiksalakcinni)
- Neden kilo vermek istediğinizi, kilonuzun hayatınızda size yaşattığı anıları yazın.
- Daha önce yaptığınız diyetlerden hangilerinin işe yaradığını yazarsanız da iyi olur. Püf noktalarınızı da
- Hergün düzenli olarak yediklerinizin hepsini paylaşın lütfen
Kızlar her zaman hepimiz bunları yapamayabiliriz işimiz çıkabilir bi kaç günlük seyahate gidebiliriz bu durumlarda önceden bildirmeniz takım için iyi olur.
Aslında bu takımda şuan zorunlu tek kural herkesin düzenli olarak yediği içtiği kilo vermek adına yaptığı herşeyi yapmasıdır.
Düzenli paylaşım yapmayan arkadaşlar takımdan ayrılmak zorunda kalacaklar...
Bu kuralı "takım ruhu" olması için koymak zorundayım.
Anlayışla karşılayacağınızı ve takım için bunu yapacağınızı biliyorum....
Hepinize ilginiz için teşekkürler opuyorumnanaktan
canımbenım cok dogru yazmıssınn ve hepsıne katılıyorum yalnız gırıs cıkslar konusunda esnek olmayın bellı kemık kıslerle takımı ayakta tıutun bende musaıt oldugumda takım ıcın yenı planlarım var
b hafta uygulamaya basladım zıra benım uzerımde ıyı etkı yaratırsa sızlerlede paylası cam
hepınızı optum
okadaaann hızlı yazıyom kıı kusura bakmayın yanlıs yazmıs olabılrım
çok haklısın Matahari ..eyvahedigeldismile.kendi adıma mesajı aldım....:kedi:
Tatlım haklısın evet esnek olmak bu konuda iyi olmuyor herkes kafasına göre takılabilir zamanla.Ama inşallah biz takımı toparlıcaz hepimiz birlikte başarıcaz bu kilolarla yaptığımız savaşı :lepi:
Planını uyguladığında inşallah olumlu etki görür ve bizlerle paylaşırsın canım olumunekankayizsmile
Estafurullah ne kusuru bu sıkıntılı döneminde bile bizleri unutmadığın için bizlerle birlikte olduğun için kendi adıma çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
askerler acemi birliğinden , ustalığa geçerken yemin töreni yaparya..
bizde takım diyeti törenimi yapsak ne etsek..turkbayragiherkes tartının üzerine yemin etse...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?