Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim biraz geçikmeli olduğu için aynı kilonu yazmısdım ama düseltebilirsem yarım kilo aşağını yazarım şimdik olurmu canım sıkma canını az az gitsin kalıcı gitsin

kızlar biri bizim listeye bakabilirmi bilgisayarcıya götürdüm pcyi ve şuan zor girebildim ve çıkmam lazımda biri listeyi halledip paylaşıma koyabilirmi karemel anlarmısın kuzum 2.,4.ve 1.takımdanda yardım alabilirsin 70 kiloyum ben

9 takım harıkasınız aferım sızeee nette sorun vardı bugun pek ılgılenemdım bızım takımı dahı zor ekledım kızlar hadı bakım onumuzdekı hafta yıne derece 1 cı ve 9 takım olcekkkk

saol bidenem bizden önce birinci siz olun inşallah kardeş takımız nede olsa olumunekankayizsmile:hooray:

tebrıklarrrrr arkadaşlarrr bugun cokk yorucu hareketlı bır gunduu daha yenı geldım eve öylen 6 tane patets köftesı yarıum dılım börek akşam ıkı kase çorba cok acıkmıştım bır dılım ekmeklee yedımm meyve olarakta bır cennet hurmasıı tabıkı bol bol suu

Herkese merhaba
Artık ben de aranızdayım.Çok mutluyum.İnşallah güzel vakit geçiririzkaydirigubbakcemile3.Birlikte hem sıkılaşır hemde fazla kilolarımıza elveda deriz.alsanaalsanasmile

günaydın kızlar naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum

kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..

canlarım sabah tam tahıllı ekmekden tost yaptım bi tane yağsız tabikinede onu yedim açım sanırsam hala ama bi saat sonra meyve yer bastırrım aclığımı hafta sonuna girdik paylasım azalması yasarık gine

Herkese günaydın .Takım koçu bucakmağduru hoşbulduk.
Bugün itibariyle 77.6 kiloyum.68 kilo olmak istiyorum.10 kilo vermek istiyorum.Verirsem süper olacakkaydirigubbakcemile2

Herkese günaydın .Takım koçu bucakmağduru hoşbulduk.
Bugün itibariyle 77.6 kiloyum.68 kilo olmak istiyorum.10 kilo vermek istiyorum.Verirsem süper olacakkaydirigubbakcemile2

arkadaşım hoş geldin........ kendime rakip buldum diye seviniyorum hedefimiz aynıymış bende 68 olmak istiyorum kilomda 75 76 civarı tartım dijital değil tam gr olarak söyleyemem

bugün bende 1 yumurta biraz lor 2 ceviz 1 dil. ekmek 1 kaşık kadar kayısı marmeladıyla ve yeşil biberle kahvaltımı yaptım biraz önce meyvemi yedim bir mandalina yarım elma yarım narla şimdi yeşil çayımı içiyorum öğlen yemeğim bayağı bi kaydı belkide yemem bilemiyorum

Hoşbulduk aslı35hihoyyyt
Merak ediyorum takımda kimler var kaç kişilik bir takımız biz.?İsim listeleri var mı ?
Benim kahvaltım da 1 domates,2 salatalık 1 poğaça 1 bır bardak tarçınlı kranfilli bitki çayı.Ama arkadaşım kahve içmeye gelecek öğleden sonra ziyafet olabilir.mafoldumben

sudem 34 hoşgeldınn sabahh bır dılık ekmek peynır ve melemen yedım çay şimdıde yeşıl cay içiyorum arkadaşlar sut kılo aldırı mı gec ogluma uyanıyorum açlıktan mıgden dans edıyor sankıı bır bardak sut içiyorum herzaman degıl ama arada süt cok kılo aldırıyorsa ne tavsıye edersınızz aceppp

seldusum canım kilo aldırmaz süt en azından benim listeme göre doktor günde 2 su bardağı sütü mutlaka içmemi sölüyoda ben içemiyom fazla aram yok cünkü zararı olmaz bebiş için içmen gerek ama elinden geldiğince ya light iç yada yarım yağlı tam yağlı içme

sudem34 cüm canım benim normalde 6 kişiydik bi arkadas bayrama kadr izinli kilosunda oynama yok morali bozuk bnayramdan sonra devam edecek onun dısında selduş zemus asl35 ve innuk ve tabikide ben varım hepimiz cok ii anlasıyoruz moralimiz bozulupda desteğe en ihtiyacımız olduğu anlar yanyanayız umarım sende buraya geldiğine mutlu olacaksın sevindim gelmene

Hoşbulduk selduş
Koç saolasın bilgiler için.Birlikten güç doğar ilkesine dayanaraktan,birlikte kalori harcıycaz inşallah

Takım nerdesiniz herkesler uyuyor mu yaaaaaaaohaoldumsmile
Niye kimsecikler yok.Benim uykum da yok.Gece kuşu oldum iyice.Rezene çayı içiyorum şimdide ufffffffbilmiyorumkismile şekersiz çayda ayrı bir tatsız oluyo yaf.

Beklenen günler gelecekse çekilen acılar kutsaldır.Bu sözü şöyle yorumlarsak zayıflayacağımız günler gelecekse içtiğimiz tatsız çaylar,şekersiz yiyecekler....mafoldumben sonunu getiremedim orayı da siz kafanıza göre doldurunvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…