Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu arada sabah kahvaltım her zamanki gibi tam tahıllı ekmekden yapılmıs 1 adet tost akaydirigubbakcemile2rkadaslar

zemusum cok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiii

geldim kuzum geldim..
telefon hattında sorun var bize göre ama telekomdan gelenler bişi bulamıyo
tel olmayınca nette olmuyo...ayy bıktım icee bu telden ..
neyse sabahtan beri var net inşallah gitmez..
tabi bu arada diyet listeme aynen uydum..bu hafta kendi doktoruma gidicem bakalım
şeker için . inşallah tüm değerlerim düşmüştürde rahat bir nefes alırım..
ailem Ankarada oturuyo benim hafta sonu bana geldiler..pasta börek tatlı bol bol yaptım tabi mecburen..ama bi lokma bile yemedim korkumdan şekerim çıkar diye..
bi parça yicek yicem diye ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum..çok titiz bir şekilde beslenmeme dikkat ediyorum..kilo vermem durdu 69 da takıldı ..
duraklama döneminemi girdim ne..

Günaydın kızlar.
İnnuk doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı nice senelere inşallah.

Ay dün bisiklet çevirdim ağrıyo vucudum tembelliğe alışkın tabi.Yaa benim sonum ne olacak kavun karpuz da yata yata büyür.13.30 da kalktım bugun bu yüzden gecede uyuyamıyorum 3.30 civarı yatıyorum.Bu uykumu nasıl düzene sokucam.Neyse gitiiği yere kadar artık.

Kahvaltım kaşarlı salamlı tost,1 bardak şekersiz böğürtlenli çay 6 tane zeytin.Kurtulcaz inşallah fazla kilolarımızdan.

kızlarrr nerdesinizzzzzzz......bugün kaç kere girdiysem kimsecikler yokolmuyo ama böyle takımı boşlamayın lütfen öbür takımları geziyorum herkes cıvıl cıvıl yaptıklarını anlatıyo ama bizde kimseler yok neyse işiniz olduğunu düşünerek sizi affediyorum bidaha olmasın şaka tabi biraz önce akşam yemeğimi yedim bu aralar şalgam suyu içiyorum baktım kalorisi çok değil aslında hiç sevmezdim mersine taşınalı 1 buçuk sene oluyo alışıyorum galiba... bide pirinç pilavını çok özledimm dayanamayıp 3 kaşık yedim ama ekmek yemedim inş. telafi etmiştir biraz yağlıydı gerçi yarın diyetisyen randevum var yine vermedim gibibakalım görücez

iyi akşamlar kızlar..
sabah:2kk peynir,1 haşlanmış yumurta,1 ince dilim ekmek

arada:ayran

öğlen: 1 kepçe çorba,salata,1 dilim ekmek

arada :elma,ayran

akşam:1 kepçe çorba,salata,4 kaşık makarna,5 kaşık yoğurt....

sudem34 takımımıza yeni girdin galiba ..hoşgeldin aramıza ..

kızlar ıyı akşamlar öylen bır tas corba içtım akşam patlıcan yemegı ve bırazcık bılav slata eşlıgınde tabıkı bol su halada devam

bucakmagduru aynı durumdayım halım felen olmuyor sureklı ayagım mutfaga gıtmek ıstıyorr en azından sık ve az yemege çalışıyorum zuzun uzun cıgbeneye çalışıyorum bır lokmayı 20 kez cıgneke gerekıyormuş sayıyorummhep allah yardımcımız olsunn sabah cegrek tost ve çay içtımm

Kızlar merhaba..
Bu aralar kafamda başka meşguliyetler sık sık uğruyorum ama ara ara yazabiliyorum size..
9. takımda neredeyse 1,5-2 ay olacak.. ve ekim sonu itibariyle toplam 3,6 kilo daha vermiş bulunmaktayım.
Koca göbeğimden 2 cm daha eritebilmişim.110 cm den 108 e düşmüş..Aslında hafta bazında bir başarı sağlayamasamda ay toplamıda hiç de fena sayılmam dimi..
Kasım hedefimi açıklıyorum..
Kasım sonunda kilomum 66,5-67 olmasını hedefliyorum..
Koca göbek çapınıda 105 e ulaşabilmesini arzuluyorum..
Sizde durumlar nasıl başlangıçtan bu yana toplam değişimlerinizi yazın da bir bakalım :))

canım tebrıklerrrrrrrrrrr ölçeyım yazarım ara ögun olarak ıkı tane cvız yedım öylende ekmeksız zeytın yaglı fasulye yedımm ve suuu

mağdurem bi dr gitsene bak bende senin gibiydim şeker çıktı..
ihmal etme sakın .belki ünsilin direncin var,belki tiroid bezlerinde sorun var
muhakkak git...

bidenem gidecemde işe yeni basladım ya ssklı oalarak belli bi süre geçmesi gerekiyo yararlanmam için bende insülin direnciyle ilgili bişi düşünüyorum mutlaka gidicem

mrb kızlarrrr ben geldimmm.....bugün giremedim bu saate kadar evde yoktum diyetime devam sabah 1dil ekmek diyet reçel 2 ceviz veeeeeeeeee yarım çay bar. leblebi ile yaptım kavaltımı kızlar bu aralar leblebiye taktım çok tok tutuyo tavsiye ederim 1 çay bar. 1 dil. ekmekle eş değer hemde daha doyurucu öğlen yumurtalı mntar kavurma 1 dil ekmek yedim arada 2 küçük elmaaa.................... bu arada bugün diyetisyen randevum vardı 1 kilo vermişim yağdan aslında bana az gibi geldi ama dr çok güzel dedi toplamda 1 buçuk ayda 6 kilo vermiş oldum nasıl sizceeeee

mesela ben 44-nerdeyse 46 giyecektim etekte .giydim bi kaç hafta az bol oldu ama
şimdi 42 bedene düştüm en çok göbek bölgesinden gitti 10 cm den fazla
2 beden düştüm. nerdeyse .ama yediklerime çok dikkat ediyorum
birde evde spor yapsam baya fayda edicek
sen yediklerini gözden geçir çalışuyorsun birde bebeğin var
sadece yediklerini kısabilirsin..
mesela bu zamana kadar yaptıkların seni tatmin etmedi
demekki biraz daha dikkat etmen gerek
aslında diyetisyene gitsen daha iyi olur..
kendi adıma hedeflediğim kilo kasıma kadar 65 altıydı
ama yavaş oldu arada kilo vermem ..
toplamda 10 kg verdim ..ve yılbaşına kadar 60 kg olmak istiyorum...

bidenem gidecemde işe yeni basladım ya ssklı oalarak belli bi süre geçmesi gerekiyo yararlanmam için bende insülin direnciyle ilgili bişi düşünüyorum mutlaka gidicem
bidenem sen demiştin onu unuttum ben ..

çok sağlıklı bence aslı şuan için sana az gelsede ileride kilo alman daha zor olur
az olsun öz olsun boşver hemde yağdan veriyorsun doktor kontrolündesin
iyi gidiyorsun bence....

evet kızlarrrrr dr 2 günlük şok diyet verdi bana sizlerle paylaşmak istedim pazartesi salı yapıcam ama kahvaltı: 1 bard. süt 4 kaşık müsli 1 meyve öğlen:1 kase sebze çorba 1 kase yoğurt 1 meyve akşam: aynı aralarda:1 meyve 2 ceviz nasılbana pek şok gibi gelmedi sadece 2 günlükmüş başka yapmamalıymış toksinleri atıp kilo vermeyi hızlandırıyomuş bide 3 litre suuuuuuu çarşamba yazarım sonucu bakalım kiloda verdirecekmi bana

Bugün ilk defa erken kalktım 9 da kalkıp sahile gittim 1 saat tempolu yürüdüm o kadar yorulmuşum ki hala ayaklarım ağrıyo.Öğlden sonrada tiyatroya gittim çok yorgunum...

Canım ya ben yanlış anlatmışım yada yanlış anlaşıldım..
Ben gayet iyi gidiyorum bence benim amacım yediklerimde kısmak değil.. Baştada anlatmıştım tekrar anlatmama gerek yok sanırsam..
Tabiki yediklerimden kısarsam daha çabuk kilo verebileceğimi biliyorum. Ama bırakınca aynı hızda aldığımdan en başta yola bu şekilde çıkmadım ben ..
Buna rağmen 2 ayda kattettiğim yol çok iyi bence 7 kilo hiç fena değil yani bu arada 40-42 bedene kadarda düştüm. Az zorlayarak 40 bile giyebiliyorum.. hani göbekten biraz daha gitse 40 rahat olur yani..
Benim anlatmaya çalıştığım yiyerek kilo verdiğimdi. Verememekten yakınmadım anlacacağın...

kızlar cokk guzel aslı34 kutluyorum canımm senı kızlar bende sabah tartıldım 67 olmuşummmm yarın bıldırm yapamıyaxcagım bugunden versem olur demii gece babam ıngıltereden gelıyor havaalanına onu almaya gıdecegız ancak yarın gece gelırzz bugun gece cıkacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…