Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar anlamadığım bişey varohaoldumsmileen yakın arkadaşlarım kilo almak için uğraşıyo fazla kilolarını bana gönder diyo.Kocaları kilo alması için zorla yediiryo.Hatta arkadaşım özellikle yiyip yatıyo kilo alayım diye.Bizde burda kendimizi paralıyoz.Herkes normal ben mi anormalim bu nasıl iştir:kedi:
Birde eskiden zayıf insanlara acırlardı vah yavrum ne sıkıntın var ya da çok sıkıntııs var heralde rahat değil pek te süzülmüş zayıflamış diye millet üzülürdü kilo aldırmaya uğraşırdı yee yeeeeeee can boğazdan gelir derlerdi.eeeeeeeeeeee nerde bu laflar ,devir mi değişti ,biz mi değiştik ,bakış açılarımız mı değişti, ne değişti anlamıyorum.Hangisi doğru ,hangisi yanlış.Kiloluyuz diye millet zayıfla kibar ol diyo sıfır beden olmak moda oluyo.eeeeeeeeeee hani Türk kadını balık etli olurdu ?Hani yemeğin salçalısı,kadının.... dı?Merak ediyorum hangisi doğru hangisi yanlış.Moda denen şeye alet oldukta zayıflamak moda olduğu için mi zayfılamaya çalışıyoruz? Halbu ki bir boğa kadını olareak yemek yemekten aşırı zevk alıyorum.Mutluluktan uçuyorum damak tadıma uygun şeyler yediğim zaman.Yazdıklarım aaaaaaaaaa bak zayıflamaktan hemen caydı kaytarmak için bahne üretiyo demesin.Evet biz yiyerek zayıflıycaz.Sevdiğğimiz şeylerdfen azar azar yiyecez,bun lara karşı çıkmıyorum.Sadece bu tezatlıktan dilimin döndüğünce bahsetmeye çalıştım.Kimse fikrime katılmak zorunda değil.Mesela Ankarada alışverişteyken bi kadın çok dikkatimi çekti yanında gelini ,fiziği ideal kızcağızın,kilo aldırmak için uğraşıyormuş çok zayıf diye üzülüyo.Bu kız şimdi ne yapsın kaynanası kilo alsın diye uğraşıyo,eşi ne düşünüyo orasını bilmiyorum....:sinifsinif:
Neyse çok uzattım ama ben kıendim için zayıflamak istiyorum en güzeli de bu bence .Çünkü insan bir şeyi başarmak için kendisi istemelidir başkaları için bir yere kadar yapılabilinir sonra bıkılırlmaz:

emin ol bazı insanlara göre su durumda olmamız gayet güsel çünkü hala onlara göre kilolu insan sağlıklı insan her işi yılmadan yapan insan anlamına geliyo ama gel gör ki mankenlerin fıstık gibi olması işi değiştiriyo kıyafet bulamamak giydiğinin yakısmaması önce insanın ruhunu hasta ediyo ondan dahada önemlisi ama ikinci plana attığımız ise vücudumuza cektirdiğimiz eziyet suan benim 19 kilo fazlam var demi ben bu 19 kiloyu vermesemm bütün sene vücuduma bosu bosuna 19*356=9635 kilo tasıtacağım nerdeyse 7 ton vücudumun ne gereği var bunu tasımasına ben kızartma yemekden zevk alıyorum sucuk et kremalı pasta seviyorum diye ne gereği var iç organarımın yavas yavas yağlanmasının bunun için az az yicez sevdiklerimizdden bunun için zayıflayacağız

bu arada sabah kahvaltım her zamanki gibi tam tahıllı ekmekden yapılmıs 1 adet tost akaydirigubbakcemile2rkadaslar

zemusum cok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlar ben weight watchers diyetini uygulamaya başlayacağım tabi basarırsam yediklerimin puanlarını hesaplayıp yemek yicem günlük almam gereken puan 20 yiyeceklerin puanlarıda yazıyo bi deneyeyim bakalım

Günaydın takımımın güzel kızları
Kahvaltım 1 tost ,1 bardak yeşilçay ,birkaç dilim salam

kızlar mrb...işim vardı anca uğradım kahvaltım yağsız tost biraz marmelat yeşil biber çay öğlen bir kase yoğurt biraz kıymalı kavurma 1 dil. ekmek akşama çorba düşünüyom sadece yatmadan öncede meyve

Merhaba benim güzel takımım..
Bu gün hiç iyi değilim hey heylerim üzerimde yine.. Şöyle bir uğradım sizede naptınız diye..
3. olmuşuk emeği geçen herbir arkadaşımı tebrik ediyorum..
Sudem canım hoşgeldin aramıza sefalar getirdin...İnşallah hep birlikte zayıflarız..
Kızlar kendimi çok şişko ve de mutsuz hissediyorum.offf yaaa....
Neyse sıkmıyım canınızı görüşürük..

sıyrıl bakkim öle kötü düşüncelerden

slm kızlarrrrrrr ben geldimmmmmm...sabah 1dil ekmek biraz peynir ve 2 cevizle bir kaşık kadarda şekersiz marmelat ile kahvaltımı ettim sonra kızımı servise verip tam bir saat yürüdüm eve gelip bi duş aldım meyvemi yedim şimdide öğlen yemeğimi yedim akşama yemek yapıcam nasıl kızlar.... çok istikrarlı devam ediyorum sevindirici haber ise kilo vermeye tekrar başladığımı hissediyorum bayrama 2 kilo daha versem bayram tatilinde biraz ara verip bayramdan sonra tam gaz devam edicem inş 68 olana kadar

kızlar nrdesiniz yaaaaa arada meyve yemeyi unuttum iyimiartık akşam yemeğimin saati yaklaştı yemekten sonra yiycem akşam yemeğim1 tane kızartmadan yaptığım karnıyarık 1 bardak ayran 1 dil. ekmek hadi kızlarrrr canlanın biraz

Ben burdayım canım..
Walla süper bir gün olmuş seninki bende tembel ve hantal bir gün geçirdim çok fena bende durumlar.. Hiç iyi değilim iyiyede gitmiyorum neler hayal edip neler yaşıyorum. Tam depresyonun ortasındayım iştahımda açıldı dua ediyorum verdiklerimi almamak için..

bidenem bende öleyim üzerimde gereksiz bi tembellik var ama yürüyüşe gitcem artık yağmur yağmıyo hazır

Bugün 35 dakika bisiklet çevirdim ancak 120 calori yakabildim.Ama bu haksızlık bi tane çikolata yiyoruz 30 sanıye sürüyo yemesi 200 civarında kalori veriyo vucuda.30 dakika sauna belt yaptım.10 dakika twist yaptım.Zayıflama çayı içtim.Maden suyu içtim.Yediklerimi yazmıyım yoksa fırça yerim

özür dılerımmmmmmmmm ıkı gundur netımız yoktu fatura otomatıkteydı ama ödenmemş nasıl oldu anlamdım ama sukur gece gelmışş ama kalbım hem sızınleydıııııııı sabay bır dılım ekmekle melemn yadım

günaydın kızlarr...benim kahvaltım klasik 1 dil. ekmek 1 yumurta biraz lor ve 2 ceviz şimdi arada elma ve mandalina yedim....bugün yürüyüşe gidemedim evde işim vardı öğlenden sonrada yokum hatta birazdan çıkıcam görüşürüz hepinize kalorili mama yememelerrrrrrrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…