- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.481
Kızlar anlamadığım bişey varohaoldumsmileen yakın arkadaşlarım kilo almak için uğraşıyo fazla kilolarını bana gönder diyo.Kocaları kilo alması için zorla yediiryo.Hatta arkadaşım özellikle yiyip yatıyo kilo alayım diye.Bizde burda kendimizi paralıyoz.Herkes normal ben mi anormalim bu nasıl iştir:kedi:
Birde eskiden zayıf insanlara acırlardı vah yavrum ne sıkıntın var ya da çok sıkıntııs var heralde rahat değil pek te süzülmüş zayıflamış diye millet üzülürdü kilo aldırmaya uğraşırdı yee yeeeeeee can boğazdan gelir derlerdi.eeeeeeeeeeee nerde bu laflar ,devir mi değişti ,biz mi değiştik ,bakış açılarımız mı değişti, ne değişti anlamıyorum.Hangisi doğru ,hangisi yanlış.Kiloluyuz diye millet zayıfla kibar ol diyo sıfır beden olmak moda oluyo.eeeeeeeeeee hani Türk kadını balık etli olurdu ?Hani yemeğin salçalısı,kadının.... dı?Merak ediyorum hangisi doğru hangisi yanlış.Moda denen şeye alet oldukta zayıflamak moda olduğu için mi zayfılamaya çalışıyoruz? Halbu ki bir boğa kadını olareak yemek yemekten aşırı zevk alıyorum.Mutluluktan uçuyorum damak tadıma uygun şeyler yediğim zaman.Yazdıklarım aaaaaaaaaa bak zayıflamaktan hemen caydı kaytarmak için bahne üretiyo demesin.Evet biz yiyerek zayıflıycaz.Sevdiğğimiz şeylerdfen azar azar yiyecez,bun lara karşı çıkmıyorum.Sadece bu tezatlıktan dilimin döndüğünce bahsetmeye çalıştım.Kimse fikrime katılmak zorunda değil.Mesela Ankarada alışverişteyken bi kadın çok dikkatimi çekti yanında gelini ,fiziği ideal kızcağızın,kilo aldırmak için uğraşıyormuş çok zayıf diye üzülüyo.Bu kız şimdi ne yapsın kaynanası kilo alsın diye uğraşıyo,eşi ne düşünüyo orasını bilmiyorum....:sinifsinif:
Neyse çok uzattım ama ben kıendim için zayıflamak istiyorum en güzeli de bu bence .Çünkü insan bir şeyi başarmak için kendisi istemelidir başkaları için bir yere kadar yapılabilinir sonra bıkılırlmaz:
Merhaba benim güzel takımım..
Bu gün hiç iyi değilim hey heylerim üzerimde yine.. Şöyle bir uğradım sizede naptınız diye..
3. olmuşuk emeği geçen herbir arkadaşımı tebrik ediyorum..
Sudem canım hoşgeldin aramıza sefalar getirdin...İnşallah hep birlikte zayıflarız..
Kızlar kendimi çok şişko ve de mutsuz hissediyorum.offf yaaa....
Neyse sıkmıyım canınızı görüşürük..
Ben burdayım canım..
Walla süper bir gün olmuş seninki bende tembel ve hantal bir gün geçirdim çok fena bende durumlar.. Hiç iyi değilim iyiyede gitmiyorum neler hayal edip neler yaşıyorum. Tam depresyonun ortasındayım iştahımda açıldı dua ediyorum verdiklerimi almamak için..
kızlarr neler yapıyorsunuzzzz suann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?