Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende hemen bugünü sıralayım ....1 dil ekmek biraz peynir 2 ceviz ve diyet reçelle kahvaltımı yaptım sonra 1 saat yürüdüm öğlende mantar sote 1 dil ekmek ve çay içtim akşamda diyet karnıyarık bir kase yoğurt ve 1 dil ekmek aslında çokta güzeldi günüm ama akşam yemeğinden önce çok acıkmıştım az yiyeyim diye kahve ve 1 parça cezerye yedim keşke cezeryeyi yemeseydim neyse oldu artık yapacak bişey yok aralarda 1 mandalina 1 greyfurt 1 de elma yedim toplamda bu kadr (daha ne olsun dediğinizi duyar gibiyim)

kızlar slm aranıza benide aldınız için teş acil zayıflamam gerekiyor

hoşgeldin canım ben takım kaptanıyım gerçi bu aralar kendime halim yok ama elimden geldikce sizede kendimede faydalı olmaya calısıyorum en kısa zamanda doktora gidip düzelicem umarım brbirimize destek olduğumuz bu yolda sende basarılı olursun

9. TAKIM 180. ETAP

zemus ( 69 / )
bucakmagduru( 79 / )
asl35( 75,4 / )
innuk(70,9 / )
selduş(68 / 67 / 1 / %1,47)
sudem34( 77,6 / )yeni üye
portekizli( 63 / )yeni üye

9. TAKIM TOPLAM KİLO ( 502,9 / )

Ayy ben bir gün girmedim neler olmuş
Portekizli hoşgeldin aramıza

teşekür ederim tek temellim o ben grub a nezaman katılıcam demedeyim şuanada

kızlar valla ben polikstik over hastasıyım doktoruma cil kiilo vermemi söyledi fakat polikistikler zor kilo veriyo ama napalım kolayı herkes başarır amaç zoru başarmak dimi

kızlar valla ben polikstik over hastasıyım doktoruma cil kiilo vermemi söyledi fakat polikistikler zor kilo veriyo ama napalım kolayı herkes başarır amaç zoru başarmak dimi

Hoşgeldin hayatım aramıza..
Başaracaksın eminim. Yavaş yavaş vereceğiz kilolarımızı enim ol...

Kızlar bu hafta benden hayır yok.. Kızmayın ama dürüst olmak zorundayım bu sabah tartı beni 71,6 gösterdi. Ama tam regl dönemindeyim olmadım bekliyorum. onun şişliği olduğunu düşünüyorum. çünkü çarşammba sabah 70,5 idim 2 günde bu kadar almamışımdır. Benim durum yaş bu hafta kızlar üzgünüm..

Günaydın kızlar
76.3 kilo olmuşumAy inşallah hep böyle devam ederim.

9. TAKIM 180. ETAP

zemus ( 69/68/1/%1,44 )
bucakmagduru( 79/79/0/%0)
asl35( 75,4 / )
innuk(70,9 /71,6/-0,7/%-0,98 )
selduş(68/67/1/%1,47)
sudem34(77,6/76,3/1,3/%1,67 )yeni üye
portekizli( 63/63/0/%0 )yeni üye

9. TAKIM TOPLAM KİLO ( 502,9 / )

canlarım bende aynı kiloyum gene bıktım valla kaldım 79da kurtulamıyorummmm

asl35cim kaldı bi kilo bildirmeyen onuda aldıkmı hemen ekleriz kızlar masallah grubumuz cok hızlı ama kaptanınız olarak ben kötü durumdayım baksanıza bu yarıssmada kac aydır varım bi 79 altına inemedim ama doktora gidiyim çatır catır verecem hepsini

Son düzenleme:

canım sen en azından almıyorsun haline şükür et yine. Bir şekilde başlarsın vermeye merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…