Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

asl35 yediklerinin hangisi fazlalık anlayamadım gayet güzel tostta bir sakınca yok 2 dilimle yaparsan bal nadirde olsa kaçamak yapılır zati tebrik ederim:120::13:

günaydınnnnnnnnnnn.... 2 tost..söğüş..2 ceviz..1 kaşık bal..1 çatal helva..1kaşık diyet reçel...amanınnnnnnn ne çok yemişim kahvaltım kızlar.. abarmışım herhalde canım çok tatlı çekiyo bu günlerde öğlen yemiycem meyveyle geçiştiricem akşamada balık salata düşünüyorum

yarından itibaren şok diyetlere başlıyorum bakalım cumaya sonuç ne olacak.. 2 gün dr verdiği şok diyet 2 günde kendim yapıcam sonucu merak ediyorum gerçekten bayramdan önce 73 görmek istiyorum inş.

günaydın canlarım sabah 2 dilim kepek ekmeği çok az yumurtslı patates 2 kk peynir domates yedim asl35cim canım cok fazla sok diyetler uygulama sonu hüsranla bitiyo cok kilo aldırıyo sonrasında cünkü dikkat et bidenem

kaptanımmmmm.. sağol düşündüğün için canım dr önerisi aslında 2 gün dedi ama ben 4 günü yapayım diyorum bayramda azda olsa kaçamak olur bari öncesinden biraz vücudu kandırayım.... aslında zararlı olduğunu bende biliyorum zamanında denemediğim şok diyet kalmadı 10 senedir diyetteyim ben ama hep verdiğimi geri alıyorum bakalım bu sefer son inş.:26:

kilo çizelgem nasılll kızlarrrrrrrrrrr artık gözüme gözüme girecek kilom ve hedefim koşarak gidecem inş. şu bayramı atlatalım hayırlısıyla

benim diyet bugün gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiakşama kadar iyiydi balık salta yedim tamda sofradan kalkerken bir tatlı kirizine girdim hemen bi çay yaptım yanında 1 kurabiye 3 kuru incir birazda fındık 1 parçada cezerye ..... ayyy ne çok yemişimmmm tüüüüüüüüüüüüü napıyım ben şimdi yaaaaa hak ettim herhalde bu tokadı ne dersiniz...............ama gelin artık bugün hep yalnızdım zatiiiii

9 takım buhafta 1 takımla bırlıkte sıkı denetıme gırıyosunus bucak magdurem gelsınn detay konuscamm okk kızlar hadı bakım ıyı haftalar olsun

Günaydın canların nasısınız bugün..
Şimdi yazacaklarımı utanç içerisinde yazıyorum.:18:Biri bana artık dur desin lütfen kızlar yaww..
Dün oğluşumun doğum günü kutlamasını yaptık haliyle bende bitik bir gün geçirdim.
sabah kahvaltıda sayısını hatırlayamadığım kadar zeytin, yine kaç dilim olduğunu saymadığım kadar peynir.1 bardak çay ile 2 dilim böreği gümlettim.
Öğlen yemedim telaştan ama kurabiyeler piştikten sonra 2 tane attım azıma arada..
misafirler gittikten sonra bir dilim yaş pasta ile 2 dilim börek ve bitmek bilmeyen susuzluğumu dindirmek için 2-3 bardak portakallı gazoz içtim..
akşam geçmeyen baş ağrım ve bütün günün yorgunluğunun üzerine yemek yapamadığım için 2 lahmacunu yine 1 bardak gazoz eşliğinde götürdüm.
Kızlar beni affedin cumaya kadar hiç bişe yemesem ancak denklerim heralde ..

kardeş takımım
güzel bir hafta bekliyor bizi
inşallah bayram öncesi işi sıkı tutup şu kara yağlardan kurtuluruz
bu arada baya oluyor o zamanlar zemus la aynı kilodaydım kendime rakip seçmiştim:)
ama onun haberi yoktu tabii
ee ne oldu diyeceksiniz o beni geçti

asl35 rakibem hadi bakem sana yaklaşıyorum

bugün evde yoktum anca girebildim naptınız kızlarrr nerelerdesin rakibem yaaaaaaa bizim takımda hiç rekabet muhabbet yok valla başka takımlar öyle değil hadi kızlar 1 hafta var hepimiz en az 1 kilodan kurtulabiliriz .... bu arada kaç kiloya indinde ben çizelge yaptım kilom gözüme gözüme insin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…