- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #126.981
Benim klasik menüm Meliha cım. Sanırım benim tonajım bu kadar alıyor. Çok açıkırsam fazla yiyiyorum arada.Tatlım kuş kadar yemişsin
Bence iyi düşünmüşsün sana eşlik etmek isterdim ama ben annemlere gideceğim ve kvdemlere yarı yıl tatilinde kilo almadan dönersem sükredeceğim(Yemek ismi olarak yazmıycam;herkesin mutfak düzeni farklı,ama paralel olan yemekleri tercih edicez canlarım)
15 Ocak cuma günü başlayıp,5 şubat cuma günü sonlandıracağım 21 günlük diyet programım:
HER GÜN:
Uyanır uyanmaz bir bardak ballı sirkeli ya da limonlu ballı ılık su+2 kuru kayısı ya da 1 kuru incir
15 dk (1 mil)Leslie(Kahvaltıdan hemen önce)
KAHVALTI:
1 yumurta(istenilen şekilde)+1 kk peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
1 porsiyon meyve+birkaç tane badem ya da fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
1 kase çorba+1 kase yoğurt
ya da
4 kaşık sebze+salata/yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
1 porsiyon meyve
(Meyveyi kesinlikle akşam saatlerine bırakmıycaz)
AKŞAM YEMEĞİ:
1 porsiyon tavuk,balık ya da kırmızı et+salata/yoğurt
ya da
4 kaşık sebze yemeği+salata/yoğurt
Akşam 7'den sonra kesinlikle yemek yemek,atışırmak yok.Sabaha kadar zayıflama hormonu salgılamamız gerekiyor.Mümkünse zayıflama hormonu salgılamak için de yatma saatimiz en geç 23:00.
SU:
2-3 litre ve asla 2 litrenin altına düşmüycez
SPOR:
Günde 1 saat ve istisnasız.(Kahvaltıdan önce yaptığımız Leslie 15 dk zaten,akşam da 45 dakikalık yürüyüş ya da 3 mil Leslie şeklinde)
Canlarım ben bu diyet ve bu spor temposu ile aynen bu listeye uyarak 4 yıl önce 21 günde 5 kiloyu verdim.Bu yaz sonu yine aynı listeyle yine 5 kilo verdim.Ve bu sefer de 5 kilo garantisi veriyorum.
Ben cuma başlıyorum.Katılırsanız seve seve başlangıç ve bitiş,haftalık giden toplam giden listeleri hazırlarım isim isim,cuma start veriyorum ben
İyi geceler tatlım keşke sık sık böyle gelebilsenNeyse ben yavaş yavaş yatayım. Herkese iyi geceler...
Kuzum haftaya hatırlatta listeye yazmayı unutmayalımBence iyi düşünmüşsün sana eşlik etmek isterdim ama ben annemlere gideceğim ve kvdemlere yarı yıl tatilinde kilo almadan dönersem sükredeceğim
Mefkurem izin verirsen iki haftalık izne çıkmak istiyorum ayın 22sinde.
Haklısın canim aslında protein yapmak daha dogruİnşallah canım. Hareketle tüm kiloları atalım.
Amin iradeli davranırsan bu mutlulyk daimi olur canım. Öğle düşün.
Nehir süpersin. Kızın kaç yaşında canım.
Benim doğum günüm inşallah az yerim. Bir tek patadan korkuyorum. Yemesem eşim darılır. Bakalım inşallah almaz.
Detoksun faydası var. Diyetisyene gittiğim zamanlar ben oba sormuştum kilomuz takılırsa aşağıya inmesse ne yapmak lazım diye o da protein ağırlıklı beslenme ile birlikte sporu artırırsan direnci kırarsın demişti. Bence bir hafta öğle dene.
Tünaydın ponicim.
Allah allah mefkuşum niye öğle oldu ki acaba. Vücudun şişlik yapmıştır bence. Ödem atıcı çaylar içsen. Nasıl olur acaba.
100 gram bile olsa vermek süper bence. Kafaya takma. Stresten de veremiyorum ben bazen.
Kolay gelsin canım. Gel benimkileri de halkediver mefkuş.
Canım ben de aksi gibi bu sefer acıkmıyorum. Nedenini bir çözemedim. Canım menülerine sabah ve öğlende 1 dilim ekmek eklesen daha doyurucu olmaz mı.
Canım bana göre az bir menü. Biraz daha öğunlerini artırabilirsin bence.
yarina düzelecekSelam kizlar giremedim bugun
Canim oglen cok az yedigin icin krize girmen cok normal.Bence oglen biraz daha doyurucu seyler yemen gerekirdi.
geçmiş olsun caninSlm herkese oglum hastaydi gelemedim dundn beri kizlar diger gurup kadar konusmamissiniz aferim cabuk bitircem
Offbende oyle olmak istiyorumYa aslinda kocalara kizuyoruzda ben bazen dusunuyorum 38 beden guz3k birjni gorunce hosuma gidiyo kiskaniyorum ondan neyim eksik ben niye bu kadar aliyorum diyorum .
Adamlar napsin disarda goruyo hatunlari eve geliyo 80 90 olmusuz biz..
Hele bide 55 aldiysa kadini yani
Goruyoruz resimlerde nekadar degisiyo kilo veren kadinlar ya masallah
harikasin sefMenümü bildireyim
Sabah 7 30 1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu brokoli 1 parça haşlanmış et
Akşam 18 00 1 kase sebze çorbası yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Op bnm yerime bir ogretmen arkadas var kizini getirdi allahim nasil bir ses boyle guzel olur al karsina sabahlara kadar konustur.Masaallah Allah bağışlasın. Benmde bir kızım var 8 aylık
Aslında izne ayrilmak istemiyorum ama tartılma problemim var, yine fırsat buldukça burada olurumKuzum haftaya hatırlatta listeye yazmayı unutmayalım
Ama tatilden sonra hemen geri dönecen
Anlaştıkmı
Tatildede abartmak yok
Canım maydanoz ıspanak taze Soğan ve sarımsağı Yumurtayla karıştırıp tavada pişiriyorsun ökçe oluyor :)))Ökçe nedir ayrıca menünü biraz çeşitlendir ya salata ya yoğurt wkle
Tatlım İkindin meyvelerini yoğurtla yeseydin açlık krizin olmazdı
Gıcıkkkk
Ah Elifim ne bereketli çamaşırım var ya
Bitti sanıyon bi bakmışın yine dolu olmuş
Birsürüde ütü var
Akşamda ona başlıcam
@elifce80
Nice mutlu yıllara
Slm herkese oglum hastaydi gelemedim dundn beri kizlar diger gurup kadar konusmamissiniz aferim cabuk bitircem
Kızım 8 buçuk aylık tatlım
Evet ya 100 e bile razıyım şu ara..
Çok geçmiş olsun canin
Ya aslinda kocalara kizuyoruzda ben bazen dusunuyorum 38 beden guz3k birjni gorunce hosuma gidiyo kiskaniyorum ondan neyim eksik ben niye bu kadar aliyorum diyorum .
Adamlar napsin disarda goruyo hatunlari eve geliyo 80 90 olmusuz biz..
Hele bide 55 aldiysa kadini yani
Goruyoruz resimlerde nekadar degisiyo kilo veren kadinlar ya masallah
Menümü bildireyim
Sabah 7 30 1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu brokoli 1 parça haşlanmış et
Akşam 18 00 1 kase sebze çorbası yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Bnm komsum gece milleti yatirip yuruyodu cnm yabanci film falan bisey aciyodu film bitene kadar 1.5 saat falanyuruyodu sıkılmiyomus hic
H.b cnm ozlem benYeni gelen Arkadaşlara Hoşgeldin demek istiyorum. Emin olun doğru yerdesiniz.
Cnm menun cok az olmus sabah ta aksamda meyve yemeyi olabildigince gunduze cek.Menümü unutmadan yazayım
Sabah 1 paket gong peynir Çay
Öğle tabak Bulgurlu ıspanak yemeği yarım bardak ayran
Ara 8 tane eti Çubuk kraker
Akşam 1 elma. Portakal
Su 2 yi geçer yatana kadar
Evet bugün az oldu ama sabah kahvaltıyı yapıp çıktım evden misafirliğe gittim orda da Gözüme az kalorili olarak kestirdiklerimi yedim. Yoksa gün içinde süt ve yoğurt muhakkak tüketiyordum. Suya da daha çok dikkat ederim:)Kübracım sen emzirdiğin için menünü birazdaha zenginleştirmen lazım bence çok az olmuş
Tabiki suyuda bizden daha çok içmen gerekli
Muhtesem gunes isimleri bilmiyorum daha kusurabakma tatlim cok saglikli gorunuyo kesinlikle boyle aktiviteler cok guzel ama beni bu sene okul beni mahvetti 8 de ders bitiyo ve okulda doymuyorum gec saate kaliyorum.
Sana yoldas olmak isterdim ama uyum sagliyamam o yuzden basarilar
Cnm gorsellik erkeklerce daha onemli kadinlar isin ozune ruha bakiyo birazcik benceAhhhh mefkußum ahhhh. Bütün işler kadınların.
Teşekkür ederim canım. Yeni yaşımda inşallah çıtır bir hatun olurum.
Teşekkür ederim canım. Bir yaß daha gitti.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Kız daha minnakmış senin bebiş. Benim 2 kızım var biri 8 diğeri de 2.5 yaďında.
Ben de bazen bunu düşünüyorum ama bir sürü de güzrl vücutlu adamlar var. Sanki bizimkiler onkardan mı. Bizimkiler de göbekli tipik türk erkeği.
Menü güzel canım. Afiyet olsun.
Maşallah azime bak. Takdire şayan. Yazın ben dd öğle yapıyordum ama çalışınca olmuyor.
Menu quzel canimmMenüm
Sabah kıymalı yumurta 6 zeytin salatalık 1 dilim tb ekmegi
Ara 1 elma
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 6 yk taze börülce
Ara 1 elma
Aksam 1 kase cacik 1 kase tavuklu mercimek çorbası
Su 2 lt
Spor 1 mile leslie
35 dk bantta yuruyus
30 dk açık havada yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?