Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence iyi düşünmüşsün sana eşlik etmek isterdim ama ben annemlere gideceğim ve kvdemlere yarı yıl tatilinde kilo almadan dönersem sükredeceğim

Mefkurem izin verirsen iki haftalık izne çıkmak istiyorum ayın 22sinde.

Kuzum haftaya hatırlatta listeye yazmayı unutmayalım
Ama tatilden sonra hemen geri dönecen
Anlaştıkmı
Tatildede abartmak yok

Haklısın canim aslında protein yapmak daha dogru

Selam kizlar giremedim bugun

Canim oglen cok az yedigin icin krize girmen cok normal.Bence oglen biraz daha doyurucu seyler yemen gerekirdi.
yarina düzelecek

Slm herkese oglum hastaydi gelemedim dundn beri kizlar diger gurup kadar konusmamissiniz aferim cabuk bitircem
geçmiş olsun canin

Offbende oyle olmak istiyorum
harikasin sef

Masaallah Allah bağışlasın. Benmde bir kızım var 8 aylık
Op bnm yerime bir ogretmen arkadas var kizini getirdi allahim nasil bir ses boyle guzel olur al karsina sabahlara kadar konustur.
Ama buyunce fena olur o butun ogrencilerimize bir verdu notlari yazarkem .
4.5 yasinda falan )

Muhtesem gunes isimleri bilmiyorum daha kusurabakma tatlim cok saglikli gorunuyo kesinlikle boyle aktiviteler cok guzel ama beni bu sene okul beni mahvetti 8 de ders bitiyo ve okulda doymuyorum gec saate kaliyorum.
Sana yoldas olmak isterdim ama uyum sagliyamam o yuzden basarilar

Ahhhh mefkußum ahhhh. Bütün işler kadınların.

@elifce80

Sevdiklerinle sağlıklı mutlu ve tabiki incecik yıllara bitanemmm

Teşekkür ederim canım. Yeni yaşımda inşallah çıtır bir hatun olurum.

Teşekkür ederim canım. Bir yaß daha gitti.

Slm herkese oglum hastaydi gelemedim dundn beri kizlar diger gurup kadar konusmamissiniz aferim cabuk bitircem

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.

Kızım 8 buçuk aylık tatlım
Evet ya 100 e bile razıyım şu ara..

Çok geçmiş olsun canin

Kız daha minnakmış senin bebiş. Benim 2 kızım var biri 8 diğeri de 2.5 yaďında.

Ben de bazen bunu düşünüyorum ama bir sürü de güzrl vücutlu adamlar var. Sanki bizimkiler onkardan mı. Bizimkiler de göbekli tipik türk erkeği.

Menü güzel canım. Afiyet olsun.

Bnm komsum gece milleti yatirip yuruyodu cnm yabanci film falan bisey aciyodu film bitene kadar 1.5 saat falanyuruyodu sıkılmiyomus hic

Maşallah azime bak. Takdire şayan. Yazın ben dd öğle yapıyordum ama çalışınca olmuyor.

Menümü unutmadan yazayım
Sabah 1 paket gong peynir Çay
Öğle tabak Bulgurlu ıspanak yemeği yarım bardak ayran
Ara 8 tane eti Çubuk kraker
Akşam 1 elma. Portakal
Su 2 yi geçer yatana kadar
Cnm menun cok az olmus sabah ta aksamda meyve yemeyi olabildigince gunduze cek.
Bu gece kendimi tuttum yogurtla duruyom ac ve mutluyum karnimda davul caliyolar sanki

Kübracım sen emzirdiğin için menünü birazdaha zenginleştirmen lazım bence çok az olmuş
Tabiki suyuda bizden daha çok içmen gerekli
Evet bugün az oldu ama sabah kahvaltıyı yapıp çıktım evden misafirliğe gittim orda da Gözüme az kalorili olarak kestirdiklerimi yedim. Yoksa gün içinde süt ve yoğurt muhakkak tüketiyordum. Suya da daha çok dikkat ederim:)

-Bin muhtesem gunes-

Cnm gorsellik erkeklerce daha onemli kadinlar isin ozune ruha bakiyo birazcik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…