- 2 Aralık 2015
- 245
- 471
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.001
Yeni üye olsamda baya bi zaman forma bakdım.Başarı hikayeleri okudum.Birisi başarı hikayesinde takım 9 da kilo verdim yazmışdı,ondan buraya yazdım.Slm cnm
Yeni üye olmuşun ve ilk buraya yazmışın
Daha bisürü takım var
Sebebini öğrenebilirmiyim
Kendini tanıtırmısın cnmYeni üye olsamda baya bi zaman forma bakdım.Başarı hikayeleri okudum.Birisi başarı hikayesinde takım 9 da kilo verdim yazmışdı,ondan buraya yazdım.
Öyle kuzum
Güvenli ellerdeyizÖyle kuzum
Takıma ne olur ne olmaz diye nöbet tutuyom
Kız sen niye yatmadın
Sabah işe gidecen
Ben de minnakim daha canım 22 yaşındayım :)Ahhhh mefkußum ahhhh. Bütün işler kadınların.
Teşekkür ederim canım. Yeni yaşımda inşallah çıtır bir hatun olurum.
Teşekkür ederim canım. Bir yaß daha gitti.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Kız daha minnakmış senin bebiş. Benim 2 kızım var biri 8 diğeri de 2.5 yaďında.
Ben de bazen bunu düşünüyorum ama bir sürü de güzrl vücutlu adamlar var. Sanki bizimkiler onkardan mı. Bizimkiler de göbekli tipik türk erkeği.
Menü güzel canım. Afiyet olsun.
Maşallah azime bak. Takdire şayan. Yazın ben dd öğle yapıyordum ama çalışınca olmuyor.
Zuhal'im sen elinden geleni yaptın.Bırakıcaz tartı pes edecek artık.Sağol canım benim :)Bende artık cuma ne çıkarsa bahtıma dicem tatlım
Daha ne yapayım gittiği kadar gitsin
Son bikaç güne göre bugün menün daha güzel olmuş cnm
Çok sevindim canım benimmm.Herkese merhaba kızlar. Bugün uzun bir aradan sonra spor gittim. Ve tanita bilgisayarlı tartıda tartıldım. Sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum. Üç ayda toplam dokuz kilo yağdan vermişim ve hiç kas kaybım yok çok sevindim.
Teşekkür ederim canım benim.Menünü beğendim canim
Geceyle birlikte 2 litreyi geçti galiba canım,akşam çok susadım :)Menunu cok begendim sadece su biraz az olmus okadarm
Atıyorum şimdi Zuhal'im.Ben bu listeyi 2 kere uyguladım,ikisinde de 3 haftada 5 kilo attım.İnşallah bu sefer de öyle olur.Ama sır sporda;ne eksik ne fazla her gün 1 saat yaparsak bu diyetin üstüne 3 haftada büyük yol kat ederiz inşallah canımmm.Ellerine sağlık bitanem çok emek vermişin
Liste de çok sağlıklı dengeli görünüyor
Ve kim bu listeye devam ederse eminim sonuç başarılı olur
Arkadaşlarada çok güzel fikir olacaktır
Ben kendi adıma şu anda tam bişey söyleyemiyorum
Ameliyattan dolayı kociş bisüre evde olacak öğünleri ayarlıyabilirmiyim bilmiyorum ama denicem
Rica etsem listeyi whatsapp tan atabilirmisin bana
Şimdiden teşekkür ederim
Nehir'im direk yağdan götüren bir diyet.İnşallah güzel sonuç alırız:)Çok şükür canım bu ara kilom takıldı kaldı zorluyor biraz
Sen de gayet iyisin izinde olmana rağmen kilo vererek döndün canım işlerin yoğun biraz kolay gelsin
-Bin muhtesem gunes-
Niluferim eline sağlık canım. Çok güzel bilgiler
Ama benim menüm e benziyor biraz ben de öyle yapıyorum farklara bakınca
Sabah spor ve ballı limonlu su yok aslında bugün elma sirkesi alıp sirkeli ballı şu yapmayı planlamistim sonra tereddüt ettim zararı olur mu diye
Diğer fark ise sebze yemeği 4 yk ben 6 yiyorum aslında zor bir liste değil ben uyarım
Ama sporu kahvaltıdan sonra yapabilirim anca çünkü eşim ise gittiğinden dolayi kahvaltıyi erken yapıyoruz mesajını favorileri ekleyim de aramak zorunda kalmiyim eline sağlık tekrardan canım
Canım benim çok sağol.Uyamasan da zaten senin menülerin ve istikrarın çok güzel maşallah.Tatlım ellerine sağlık. Zaten buna uyup da kilo vermemek mümkün değil. Benim spor saatlerim ve öğlenimin uyması mümkün değil. Ben katılamayacağım ama zevkle takip edeceğim
Harika olur canımmmm :)Nilüfer'im ellerine sağlık emek emek yazmışsın. Gayet sağlıklı menüler içeriyor. Sporda bence yapılabilir sürede. Daha sonra Katılmak isterim sana.
Çok sevindim canımmmmm,inşallah yarın başlıyoruz o zaman :)Olur mu ole sey canim haklisin
Teee diyet yaptigim zamanda flashimda kalmis abla
-Bin muhtesem gunes-
Ben varim.canim
Çok sevindim canımmm,çok da heyecanlandım şimdi :)Canım ben katılırım sana. Zaten normalde de buna benzer besleniyorum menülerimiz aynı olduğu için fire de vermemiş olurum. Cuma başlayalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?