- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.041
Uuuuu ben hemen alindim ustumeGunaydin 9. Takimin tatli bayanlari
Sende tatlı olduğuna göre tabiki üstüne alınacan güzellikUuuuu ben hemen alindim ustume
Ustune alinabilirsin şekerimUuuuu ben hemen alindim ustume
Spor yapmıcam demişin ama Akşamki ekmekten cezan olmuş tatlımSelam arkadaşlar nasilsiniz dun giremedim hic malum Esim gece isteydibu ara karman çorman oldu giremiyirrum pek ama inanin net bulur bulmazburdayim jher firsatta
@elifce80 doğum gününkutlu oolsuncanim benim bu yilin sana sans mutlukuk getirsin insallaj
Dunki menum sabah 1 yumurta peynir 1 dİlim ekmek.5 zeytin
OÖğle 1 kase yoğurt 1 portakal
Aksam 1 kasik kiymali melemen 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Su iki litre
Spor 40 dk.yürüyüş 200 ip atlama
Biraz da karin hareketleri
Bugün regl oldum çok şükür ama çok karnim agriyor bugün spor yapmicam
Spor yapmıcam demişin ama Akşamki ekmekten cezan olmuş tatlım
En azından 30 dk yapıver bakem
Ama dün 40 dk yapmışınDun yapmistim onun için abla ama istersen yine yapayim.adet olduğum.için sancim.c
Var o yüzden yaomicam dedim ablacigim
İnşallah canım benim :) :) sen yarın mi baslayacaksin beraber basliyalimNehir'im direk yağdan götüren bir diyet.İnşallah güzel sonuç alırız:)
Eşim bugün tatil verdi kendine abla Evde pek giremedim şimdi de dışarı ciktik
Ama dün 40 dk yapmışın
Sen bilirsin cnm yapamıcak gibiysen yapma
Akşama bırakmadan şimdi yapsan daha iyi olur cnmSlm kizlar okulda nobetciydim bugun hem yoruldum hem de gec geldim eve.Sporum aksama kaldi.Aksam yaparsam kaslar sisermi sizce.Ve spor olarak ne onerirsiniz.
Abla haklisin ama ben genelde yemekten iki saat once ve yemekten iki saat sonra spor yapmayi tercih ediyorum.simdi yapsam dort bucukta biter ben bes bucukta yemek yiyorum ondan aksam yapayim dedim.Akşama bırakmadan şimdi yapsan daha iyi olur cnm
Kas şişmesi kişiye göre değişebiliyor
Öğünler hafif olunca 1 saat sonrada yapabilirsin cnmAbla haklisin ama ben genelde yemekten iki saat once ve yemekten iki saat sonra spor yapmayi tercih ediyorum.simdi yapsam dort bucukta biter ben bes bucukta yemek yiyorum ondan aksam yapayim dedim.
Beraberce gezin bakalım cnmEşim bugün tatil verdi kendine abla Evde pek giremedim şimdi de dışarı ciktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?