Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam arkadaşlar nasilsiniz dun giremedim hic malum Esim gece isteydi bu ara karman çorman oldu giremiyirrum pek ama inanin net bulur bulmazburdayim jher firsatta

@elifce80 doğum gününkutlu oolsuncanim benim bu yilin sana sans mutlukuk getirsin insallaj
Dunki menum sabah 1 yumurta peynir 1 dİlim ekmek.5 zeytin

OÖğle 1 kase yoğurt 1 portakal

Aksam 1 kasik kiymali melemen 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Su iki litre
Spor 40 dk.yürüyüş 200 ip atlama
Biraz da karin hareketleri

Bugün regl oldum çok şükür ama çok karnim agriyor bugün spor yapmicam

Spor yapmıcam demişin ama Akşamki ekmekten cezan olmuş tatlım
En azından 30 dk yapıver bakem

Slm kizlar okulda nobetciydim bugun hem yoruldum hem de gec geldim eve.Sporum aksama kaldi.Aksam yaparsam kaslar sisermi sizce.Ve spor olarak ne onerirsiniz.
Akşama bırakmadan şimdi yapsan daha iyi olur cnm
Kas şişmesi kişiye göre değişebiliyor

Akşama bırakmadan şimdi yapsan daha iyi olur cnm
Kas şişmesi kişiye göre değişebiliyor
Abla haklisin ama ben genelde yemekten iki saat once ve yemekten iki saat sonra spor yapmayi tercih ediyorum.simdi yapsam dort bucukta biter ben bes bucukta yemek yiyorum ondan aksam yapayim dedim.

Ayyy bisürü alıntı yaptım yine gitti sinur oldum ya neyse

@elifce80 masal3487 canlarim dogum gununuz kutlu oldun gingercookkie kiz irem yolacam sacini badini insan bana biyle yalarmi defalarca yaxdim ana tabi gecmisi okuyamayinca gormedin coooook özledim seni bitanem ayy su millet az hasta olsun artjk sen gel yaaa

Abla haklisin ama ben genelde yemekten iki saat once ve yemekten iki saat sonra spor yapmayi tercih ediyorum.simdi yapsam dort bucukta biter ben bes bucukta yemek yiyorum ondan aksam yapayim dedim.
Öğünler hafif olunca 1 saat sonrada yapabilirsin cnm
İstediğin gibi takıl fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…