- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.061
Senin günün nasıl geçiyor Kamilem yarın güzel bi eksi gelecekmiAyyy bisürü alıntı yaptım yine gitti sinur oldum ya neyse
@elifce80masal3487 canlarim dogum gununuz kutlu oldun @gingercookkie kiz irem yolacam sacini badini insan bana biyle yalarmi defalarca yaxdim ana tabi gecmisi okuyamayinca gormedin coooook özledim seni bitanem ayy su millet az hasta olsun artjk sen gel yaaa
Slm cnmSlm ben yeni buraya uye olmak istiyorum 5.takimdaydim burda olmak istiyorum
Aman olmasın tatlım balıkda kızartma değildir inşallahKizlar giremedim gencay izinli gezmeye filan ciktik simdi kaynanamdayim menude balik var kacamak yok
Ben 11 de kalktim bugün,kahvaltı yaptım okula gittim yeni geldim, birşeyler yiyip misafirliğe gidecegiz, spor yapamadim hiç gelince yapmayı düşünüyorumKızlar bugün niye takım bukadar durgun
Hafta bitiyor diye yoruldunuzmu iyice
Cvb ni ozelde yazdim cnmSlm cnm
Takımında listedemisin
Ve neden böyle bi karar verdin öğrenebilirmiyim
Misafirlikte kaçırmada kuzumBen 11 de kalktim bugün,kahvaltı yaptım okula gittim yeni geldim, birşeyler yiyip misafirliğe gidecegiz, spor yapamadim hiç gelince yapmayı düşünüyorum
Bende merak ettimCvb ni ozelde yazdim cnm
Ay inşaallahMisafirlikte kaçırmada kuzum
Bu hafta senden iyi bi Sonuç gelecek heralde
Menun genel olarak doyurucu gorunmedi bana sanki az olmus kahvalti ozellikle.Menüm
Öğle
1 d ekmek
1 kk peynir
Akşam
1 kase çorba
2 yk patates yemeği (bugün yemekleri ben yapmadim,yemesem iyi olurdu ama çok yorgundum marul bile yıkamaya halim yoktu)
Su,2 lt
Spor,yok yatmadan önce 40dk+30 dk(patates için) bantta yürümeyi düşünüyorum)
Ben mi abartmisim siz mi cok az yemissiniz bugun.Yemeğe misafirim var kizlar bugün hiç giremedim kusura bakmayın yarın burdayım inşallah
Sabah 1 kk peynir 1 yumurta
Öğlen lahana çorbası 1 kase yoğurt
Aksam salata
Aralarda sade nescafe Türk Kahvesi çay falan içtim şekersiz hepsi
Su 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş
Ben az yedim canim sabah tartıda kotunrakam gördümBen mi abartmisim siz mi cok az yemissiniz bugun.
Kişiye göre değişiyor tatlımAy inşaallahkeşke her ay regl olabilsem benim meto hızlanıyor.
Bende sporsuz gram veremiyorum bu yüzden yatmadan önce spor yapacagim, tartıyı olumsuz mu etkiler sence abla??
Bugün hiç sağlıklı olmamış cnmMenüm
Öğle
1 d ekmek
1 kk peynir
Akşam
1 kase çorba
2 yk patates yemeği (bugün yemekleri ben yapmadim,yemesem iyi olurdu ama çok yorgundum marul bile yıkamaya halim yoktu)
Su,2 lt
Spor,yok yatmadan önce 40dk+30 dk(patates için) bantta yürümeyi düşünüyorum)
Menün çok sağlıklı ve dengeli olmuş cnmBugunku menum kizlar,
SABAH: 7.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,roka ve yesil cay.
Ara ogun: bir fincan sekersiz dibek kahvesi,2 ceviz dort bes findik.
ÖĞLE; bir kase tarhana corbasi, 3-4 yk yumurtali ispanak,3 kozlenmis biber,uc kasik yogurt.
Ara ogun.bir bardak sut.
AKŞAM: 17.30 bes tane kofte( bir tane kofte bir yemek kasigi ici kadardi) bol salata,yarim bardak ayran.
2.5 litre su,insallah aksamda 2 veya 3 mil leslie yaparim.
Bilerek az yedin heralde cnmYemeğe misafirim var kizlar bugün hiç giremedim kusura bakmayın yarın burdayım inşallah
Sabah 1 kk peynir 1 yumurta
Öğlen lahana çorbası 1 kase yoğurt
Aksam salata
Aralarda sade nescafe Türk Kahvesi çay falan içtim şekersiz hepsi
Su 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?