- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.221
Sevilcim merak ettik seni.Bir sorun olmamasina sevindim.Bundan sonra daha aktif goruruz insallahGünaydın kızlar
Mefkurem abla ben salı gününden beri kayınvalidemdeydim haber veremedim kusura bakma şimdi eve girdik. Ben çarşamba girmedim foruma en son salı günü girdim. Oturduğum sitenin elektriği yoktu salıdan beri, dün gece gelmiş ama ev soğuk olduğu için biz yeni geldik eve yeni girdim hatta. Elektrikle internette aniden gidip gelmediği için haber verme şansım olmadı.
tebrikler tatlımKızlar kilimu bildireyim. Döneceğim.
Geçen hafta : 82.4
Bu hafta : 81.3
Fark : - 1.1 kg
Tekrar bi kesinti olmaz inş çok yorgunum oğlumda öyle kaç gündür doğru düzgün uyumadık salıdan beri hiç tuvaletede çıkamadım şimdi bildirim yapıcam tartıya çıkmaya korkuyorum. Kahvaltıda yaptım kayınvalidem bırakmadı kahvaltısız. Sular hala kesik salıdan beri makinedede çamaşır çürüdüler suyun içinde.. off bugün çok işim var.Sevilcim merak ettik seni.Bir sorun olmamasina sevindim.Bundan sonra daha aktif goruruz insallah
Ay canım benim teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsun :)AdaisyLove canim bence 200 gr çok iyi canim bak en azindan artilarindan kurtuldun gecen haftalarda bizim tozumuzu attirdihin günleri biliyorum vücut dinleniyor demekki:))
Kız poni tebrik ederim ben seni rakip olarak gözüme diktim bu hafta sen bana ugurlu geliyorsun :)Geçen hafta,83.4
Bugün ,82.2
Fark,1.2
Mesaj sayim,92
Spor,5 gün yarım saatin üstü bantta yürüdüm
Eki Görüntüle 1745247
Günaydın kızlar
Mefkurem abla ben salı gününden beri kayınvalidemdeydim haber veremedim kusura bakma şimdi eve girdik. Ben çarşamba girmedim foruma en son salı günü girdim. Oturduğum sitenin elektriği yoktu salıdan beri, dün gece gelmiş ama ev soğuk olduğu için biz yeni geldik eve yeni girdim hatta. Elektrikle internette aniden gidip gelmediği için haber verme şansım olmadı.
Canım öncelikle tebrik ediyorum ama 4 gün çok değil mi..Kilo bildirimim
Eski 71.6
Yeni 71.0
-600
0.83
Mesaj sayım 67
Kızlar kahvaltı yaptım sabah kayınvalidemde orda tartı olmadığı için aç karına tartılamadım. 4 gündürde tuvalete çıkmadım hiç.
Olalim senin meto yavaşlamışken seni yenme zevkini yaşayayımAy canım benim teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsun :)
Kız poni tebrik ederim ben seni rakip olarak gözüme diktim bu hafta sen bana ugurlu geliyorsun :)
Canım öncelikle tebrik ediyorum ama 4 gün çok değil mi..
Kayısı incir ye
Bu haftanın galibi sensin :)
Hadi bakalım bu cümleyle beni bayagi bir hirslandirdin bakalım bu hafta çok iyi verdin korkuyorum açıkçası :):)Olalim senin meto yavaşlamışken seni yenme zevkini yaşayayım
Teşekkür ederim cnm. Genelde evden uzaklaşınca böyle oluyor. Kaçgündür kayınvalidemin kuruttuğu incir ve kayısılarından yiyorum banamısın demedi. Elma erik kompostosuda yaptık çoğunu ben yedim içtim herhalde ama nafile bilmiyorum haftasonu geçsin olmazsa pzt doktora giderim.Ay canım benim teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsun :)
Kız poni tebrik ederim ben seni rakip olarak gözüme diktim bu hafta sen bana ugurlu geliyorsun :)
Canım öncelikle tebrik ediyorum ama 4 gün çok değil mi..
Kayısı incir ye
Bu haftanın galibi sensin :)
Neyimi tebrik ediyon kızzMefkurem Tebrikler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?