Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sevilcim merak ettik seni.Bir sorun olmamasina sevindim.Bundan sonra daha aktif goruruz insallah

Sevilcim merak ettik seni.Bir sorun olmamasina sevindim.Bundan sonra daha aktif goruruz insallah
Tekrar bi kesinti olmaz inş çok yorgunum oğlumda öyle kaç gündür doğru düzgün uyumadık salıdan beri hiç tuvaletede çıkamadım şimdi bildirim yapıcam tartıya çıkmaya korkuyorum. Kahvaltıda yaptım kayınvalidem bırakmadı kahvaltısız. Sular hala kesik salıdan beri makinedede çamaşır çürüdüler suyun içinde.. off bugün çok işim var.

AdaisyLove canim bence 200 gr çok iyi canim bak en azindan artilarindan kurtuldun gecen haftalarda bizim tozumuzu attirdihin günleri biliyorum vücut dinleniyor demekki:))
Ay canım benim teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsun :)
Geçen hafta,83.4
Bugün ,82.2
Fark,1.2
Mesaj sayim,92
Spor,5 gün yarım saatin üstü bantta yürüdüm
Eki Görüntüle 1745247
Kız poni tebrik ederim ben seni rakip olarak gözüme diktim bu hafta sen bana ugurlu geliyorsun :)

Kilo bildirimim
Eski 71.6
Yeni 71.0
-600
0.83
Mesaj sayım 67

Kızlar kahvaltı yaptım sabah kayınvalidemde orda tartı olmadığı için aç karına tartılamadım. 4 gündürde tuvalete çıkmadım hiç.
Canım öncelikle tebrik ediyorum ama 4 gün çok değil mi..
Kayısı incir ye
Bu haftanın galibi sensin :)

Olalim senin meto yavaşlamışken seni yenme zevkini yaşayayım

Teşekkür ederim cnm. Genelde evden uzaklaşınca böyle oluyor. Kaçgündür kayınvalidemin kuruttuğu incir ve kayısılarından yiyorum banamısın demedi. Elma erik kompostosuda yaptık çoğunu ben yedim içtim herhalde ama nafile bilmiyorum haftasonu geçsin olmazsa pzt doktora giderim.

Günaydınnnnn 9.takımın azimli ve başarılı hatunları

mstb
gingercookkie
masal3487
kartanesi58
@poniponna
AdaisyLove
B burcugncy
S sevilumut
Bayankokosh
@ErvaMina
@elifce80

Kızlar hepinizi çoooook tebrik ederim
Sonuçlar süper
Hepinize çok teşekkür ederim
Beni çok mutlu ettiniz

AdaisyLove
Nehirim biliyorum üzüldün ama sen elinden geleni yaptın bebeğim
Bazen biz ne yaparsak yapalım vücut farklı düşünebiliyor
Demekki bu hafta dinlenmek istedi

S sevilumut
Sevilcim senden hiç ses çıkmayınca haliyle merak ettik ama bugüne yetişebilmene sevindim hemde eksiyle gelmişinki bu da çok güzel

@ErvaMina
Bayankokosh
Kızlar sizde çok güzel başlangıç yaptınız inşallah böyle devam eder

Kızlar ben işlerimi halledeyim artık evi toplayayım eşyaları yerleştireyim. Oğlumda esneyip duruyor uyutabilirsem uyutayım bende biraz uyurum onunla eğer uyursa gün içinde katılmaya çalışırım olmazsa akşam görüşürüz.

Gelelim bana
Ne yazıkki pazartesiden sonra herşey yolunda olmasına rağmen artı olmaya devam ettim
Dün lapada doğru dürüst yapamadım
Ama sebebi ortaya çıktı
Akşam regli oldum
Sporu 4 gün 30 dk yaptım bu hafta süreyi artıracam

Geçen hafta 76.8
Bugün 76
Fark 0.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…