- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.261
Bende sezeryanim yaArkadasım sezeryan doğum yapmıştı o da baya kilo verdi bana dün göbeğini gösterdi acayip sarkmıştı seninki de böyle olur sezeryan olduğu için dedi. Beni bi korku sardı. Soğuk kompresi deniym bakalım.
Hadi bakalım kolay gelsin tatlım inşallah gıcık birine rastlamazsınKızlar dün uğrayamadım tüm gün wvde yoktum. Şumdi de gene çıkacağım akşama uğeamaya çalışacağım. İkı pantolon almıştım eylüĺ gibi ikisinin de dikiş yerlerinden kumaş esnede değiştirmezler ama bir götüreceğim. Bakalım kavga edilmesi gerekiyorsa edeceğim. Bir dünya para verdim. İkisinin de aynı şey olması tuhaf. Bir tane daha aldım oradan onda öğle bir sorun olmadı. Kumaşla alakalı.
Aynen öyle tatlımKızlar eskiden açlık hissetmemeliyim diye düşünürken şimdi normal bir his gibi geliyor açlık hissi, normal olan buymuş gibi sizde de öyle mi artık bu 'kafada bitirmek'denen şey mi??
Özlemim kilo gittikçe hertarafımız inceliyor farkında varmıyoruz2. Olani hic begenmedim omuz ve kollar cok kasli bel ince cok cirkin durmus .
Kizlar ya bnm de omuzlarom cok genis erirmi acaba hic sevmiyorum ya
Özlemcim istersen profiline boyunu, başlangıç kilonu ve güncel kilonu yazFistik aramizda gramlar kaldi;-)
Boy kacti
Bnm yaziyo abla zaten boyum yazmiyodu sadeceÖzlemcim istersen profiline boyunu, başlangıç kilonu ve güncel kilonu yaz
Öyle daha anlaşılır olur
Canım ben de sezeryan oldum ama hiç sarkma yok göbek dümdüz ve toplu ..Bende sezeryanim ya
1,65Fistik aramizda gramlar kaldi;-)
Boy kacti
Bu hafta bence spor olarak da biraz canlandıkKizlar masallah iyi kotu hepmiz vermisiz bu hafta.Önumuzdeki hafta icinde yeni planlar yapalim.Ben spora biraz daha agirlik vermeyi dsunuyorum.Bir gun 3 mil leslile diger gun kardio ve plates şeklinde aksatmadan yapmayi planliyorum.
Cnm bende catlakta cok birsuru sey denedim gecmediCanım ben de sezeryan oldum ama hiç sarkma yok göbek dümdüz ve toplu ..
Kişiden kişiye değişir o .
Catlaklarim olmasa hiç de doğum yapmış gibi durmuyor karnim
Bak böyle daha anlaşılır olmuş bebeğimOlmuşmu zuhal hatun
Mefkurem@
Bende bakcam nasil oluyo ablaKızlar yarışma sonuçlarını paylaşım alanından takip edebilirsiniz
Tatlım sayfanın altında diyet grublarına girBende bakcam nasil oluyo abla
Baktim abla buldum senden once aksam bakarim .Tatlım sayfanın altında diyet grublarına gir
Orda paylaşım alanı yazan yer var
Akşam 8 E kadar bütün takımlar listesini paylaşır
Akşam sonuç kesinleşir
Ailen farkli bir memlekettemi oturuyor?Baktim abla buldum senden once aksam bakarim .
Annem geliyo binmis otobuse .
Oleyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?