- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.241
Tmm cnm köyde dikkat et pazartesi artı çıkmaMefkurem ko y e gidiyorum çok gjremeyebilirim tel çekerse yazarım yine pazar döneceğim eşimin yerinden yazıyorum
Seninde çok güzel bebişim tebriklerGunaydin herkese
Gecmise okulda bakcam kizlar
Bildirim
Cuma 68.5
Bugun 67.9
Fark -600
% 0.87
Neyse artıları atmışın güzellikKusura bakmayin kızlar hec kaldım bildirim
Geçen hafta 73,9
Bu hafta 73.5
Giden 400
Çok şaşırdım ta ki regl olmuştum kısmını okuyana kadarGelelim bana
Ne yazıkki pazartesiden sonra herşey yolunda olmasına rağmen artı olmaya devam ettim
Dün lapada doğru dürüst yapamadım
Ama sebebi ortaya çıktı
Akşam regli oldum
Sporu 4 gün 30 dk yaptım bu hafta süreyi artıracam
Geçen hafta 76.8
Bugün 76
Fark 0.8
Kusura bakmayin kızlar hec kaldım bildirim
Geçen hafta 73,9
Bu hafta 73.5
Giden 400
Bu hafta hiç artıda olan yok süperGunaydin herkese
Bildirim
Cuma 68.5
Bugun 67.9
Fark -600
% 0.87
Kesinlikle bendede öyle oluyo cnm. Bende açlık hissine alıştım biri yemeyi hatırlatmadığı sürece acıktığım aklıma gelmiyo. Giremediğim süre boyunca herkes diyeti bırakmam için fazlasıyla baskı yaptı. Ama bırakmadım biraz kaçırmam dışında. Az yedim ama yemekler bana göre değildi karban ağırlıklı tereyağlı ağır yemeklerdi. Yedim ama az. Yinede bu haftaki kilomu etkiledi çünkü regl olmuştum buhafta daha iyi bi sonuç bekliyodum.Kızlar eskiden açlık hissetmemeliyim diye düşünürken şimdi normal bir his gibi geliyor açlık hissi, normal olan buymuş gibi sizde de öyle mi artık bu 'kafada bitirmek'denen şey mi??
Tebrikler canım yeni yaşında giden ilk kilolar hayırlı olsun:) :)Kızlar kilimu bildireyim. Döneceğim.
Geçen hafta : 82.4
Bu hafta : 81.3
Fark : - 1.1 kg
Kolay gelsinTekrar bi kesinti olmaz inş çok yorgunum oğlumda öyle kaç gündür doğru düzgün uyumadık salıdan beri hiç tuvaletede çıkamadım şimdi bildirim yapıcam tartıya çıkmaya korkuyorum. Kahvaltıda yaptım kayınvalidem bırakmadı kahvaltısız. Sular hala kesik salıdan beri makinedede çamaşır çürüdüler suyun içinde.. off bugün çok işim var.
Tebrikler koşullar elverse belkide 1 kilodan fazla olurdu. haftaya inşallah:)Kilo bildirimim
Eski 71.6
Yeni 71.0
-600
0.83
Mesaj sayım 67
Kızlar kahvaltı yaptım sabah kayınvalidemde orda tartı olmadığı için aç karına tartılamadım. 4 gündürde tuvalete çıkmadım hiç.
Abla 800 gr az değil hem de regl döneminde tebrikler inşallah bende senin gibi istikrarlı devam ederim:)Gelelim bana
Ne yazıkki pazartesiden sonra herşey yolunda olmasına rağmen artı olmaya devam ettim
Ama sebebi ortaya çıktı
Akşam regli oldum
Geçen hafta 76.8
Bugün 76
Fark 0.8
Canım pazartesi çok ama ya.Teşekkür ederim cnm. Genelde evden uzaklaşınca böyle oluyor. Kaçgündür kayınvalidemin kuruttuğu incir ve kayısılarından yiyorum banamısın demedi. Elma erik kompostosuda yaptık çoğunu ben yedim içtim herhalde ama nafile bilmiyorum haftasonu geçsin olmazsa pzt doktora giderim.
Öyle oldu abla inşallah haftaya daha çok veririm evet az vermek uzuyor ama ben sabit olmaya bile razıydim o artidan sonra buna da şükür azimsamiyirum artıkGünaydınnnnn 9.takımın azimli ve başarılı hatunları
@mstb
@gingercookkie
@masal3487
@kartanesi58
@poniponna
AdaisyLove
@burcugncy
S sevilumut
Bayankokosh
@ErvaMina
@elifce80
Kızlar hepinizi çoooook tebrik ederim
Sonuçlar süper
Hepinize çok teşekkür ederim
Beni çok mutlu ettiniz
AdaisyLove
Nehirim biliyorum üzüldün ama sen elinden geleni yaptın bebeğim
Bazen biz ne yaparsak yapalım vücut farklı düşünebiliyor
Demekki bu hafta dinlenmek istedi
S sevilumut
Sevilcim senden hiç ses çıkmayınca haliyle merak ettik ama bugüne yetişebilmene sevindim hemde eksiyle gelmişinki bu da çok güzel
@ErvaMina
Bayankokosh
Kızlar sizde çok güzel başlangıç yaptınız inşallah böyle devam eder
Bence gayet iyi abla haftada 800 gr 3 kilo 200 gr yapıyor gayet d eyi bir rakamGelelim bana
Ama sebebi ortaya çıktı
Akşam regli oldum
Geçen hafta 76.8
Bugün 76
Fark 0.8
Canım tebrik ederim en azından artıları atmissin benim gibi :)Kusura bakmayin kızlar hec kaldım bildirim
Geçen hafta 73,9
Bu hafta 73.5
Giden 400
Tebrik ederim canımGunaydin herkese
Bildirim
Cuma 68.5
Bugun 67.9
Fark -600
% 0.87
Bende de öyle canım ilk zamanlar yemek saatini iple cekiyordum şimdi öyle değil yemek yemek mutlu etmiyorKızlar eskiden açlık hissetmemeliyim diye düşünürken şimdi normal bir his gibi geliyor açlık hissi, normal olan buymuş gibi sizde de öyle mi artık bu 'kafada bitirmek'denen şey mi??
Acı biber yiyemiyorum ellerimde egzama var dahada azdırıyor ama duphalac nedir onu bilmiyorum.Canım pazartesi çok ama ya.
Bu ciddi bir sorun hafife alma tatlım. .
Acı biber te son çare olmadı duphalac tatlı yağ al 1 yk iç .
O da olmadı eczaneden lavman al yanda doktora git
Tatlım nette bi çok faydası olduğu söyleniyor ama ne derece doğru bilemiyorum tabiMefkurem goji berry almayı düşünüyorum. Aslında pek ihtimal vermem böyle şeylere ama sende kullanınca biraz gaza geldim. En çokta enerji verdiği için çünkü çok halsiz hissediyorum kendimi. Herkes yüzün solmuş falan diyo sıkıldım artık.
Canım duphalac bağırsak yumuşatıcı tatlı yağ bana doktor onrrmistiAcı biber yiyemiyorum ellerimde egzama var dahada azdırıyor ama duphalac nedir onu bilmiyorum.
Aman kuzum burda örnek alınacak en son kişiyim sen bana bakmabla 800 gr az değil hem de regl döneminde tebrikler inşallah bende senin gibi istikrarlı devam ederim
Listemizi paylaştım kızlar
Kaçıncı olursam olalım bence bu hafta herkes çok iyiydi ve başarılı bi hafta geçirdik
Dün dediğim gibi bugün yarın kaliteli karbon yiyebilirsiniz Ama porsiyon kontrolüne dikkat edelim
Ilk iş olarak yeni diyet kardeşleri ve rakipler seçilsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?