Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok şaşırdım ta ki regl olmuştum kısmını okuyana kadar
Kusura bakmayin kızlar hec kaldım bildirim
Geçen hafta 73,9
Bu hafta 73.5
Giden 400

Gunaydin herkese
Gecmise okulda bakcam kizlar
Bildirim
Cuma 68.5
Bugun 67.9
Fark -600
% 0.87
Bu hafta hiç artıda olan yok süper

Kızlar eskiden açlık hissetmemeliyim diye düşünürken şimdi normal bir his gibi geliyor açlık hissi, normal olan buymuş gibi sizde de öyle mi artık bu 'kafada bitirmek'denen şey mi??
Kesinlikle bendede öyle oluyo cnm. Bende açlık hissine alıştım biri yemeyi hatırlatmadığı sürece acıktığım aklıma gelmiyo. Giremediğim süre boyunca herkes diyeti bırakmam için fazlasıyla baskı yaptı. Ama bırakmadım biraz kaçırmam dışında. Az yedim ama yemekler bana göre değildi karban ağırlıklı tereyağlı ağır yemeklerdi. Yedim ama az. Yinede bu haftaki kilomu etkiledi çünkü regl olmuştum buhafta daha iyi bi sonuç bekliyodum.

Mefkurem goji berry almayı düşünüyorum. Aslında pek ihtimal vermem böyle şeylere ama sende kullanınca biraz gaza geldim. En çokta enerji verdiği için çünkü çok halsiz hissediyorum kendimi. Herkes yüzün solmuş falan diyo sıkıldım artık.

***9.TAKIM 448.Etap ***

Seydan94 (68/ 67/1/%1.47)izine ayrılmak istiyor
-Bin muhteşem gunes- (95.8/0/0/%0)kilosu sabit
Poniponna(83.4/82.2/1.2/%1.44)
Ariver(71.6/71.4/0.2/%0.28
kartanesi58(69.5/68.8/0.7/%1.0)
mstb(68.6/67.6/1/%1.46)
kkkmevsim5(73.9/73.5/0.4/%0.54)

burcugncy(73.8/73.4/0.4/%0.54)
masal3487(69.7/68.6/1.1/%1.58)
Gingercookkie (72.6/71.6/1/%1.38)
Sevilumut (71.6/71/0.6/%0.84)

9.takım genel ortalama: %0.957

Liste dışında olanlar

Elifce80 (82.4/81.3/1.1/%1.34)
Bayankokosh (83.7/82.5/1.2/%1.44)
ErvaMina (76/75.6/0.4/%0.53)
Dunyadamisafir (68.5/67.9/0.6/%0.88)
Mefkurem (76.8/76/0.8/%1.04)

Kızlar kilimu bildireyim. Döneceğim.
Geçen hafta : 82.4
Bu hafta : 81.3
Fark : - 1.1 kg
Tebrikler canım yeni yaşında giden ilk kilolar hayırlı olsun:) :)

Kolay gelsin

Kilo bildirimim
Eski 71.6
Yeni 71.0
-600
0.83
Mesaj sayım 67

Kızlar kahvaltı yaptım sabah kayınvalidemde orda tartı olmadığı için aç karına tartılamadım. 4 gündürde tuvalete çıkmadım hiç.
Tebrikler koşullar elverse belkide 1 kilodan fazla olurdu. haftaya inşallah:)

Abla 800 gr az değil hem de regl döneminde tebrikler inşallah bende senin gibi istikrarlı devam ederim:)

Canım pazartesi çok ama ya.
Bu ciddi bir sorun hafife alma tatlım. .
Acı biber te son çare olmadı duphalac tatlı yağ al 1 yk iç .
O da olmadı eczaneden lavman al yanda doktora git
Öyle oldu abla inşallah haftaya daha çok veririm evet az vermek uzuyor ama ben sabit olmaya bile razıydim o artidan sonra buna da şükür azimsamiyirum artık
Bence gayet iyi abla haftada 800 gr 3 kilo 200 gr yapıyor gayet d eyi bir rakam
Kusura bakmayin kızlar hec kaldım bildirim
Geçen hafta 73,9
Bu hafta 73.5
Giden 400
Canım tebrik ederim en azından artıları atmissin benim gibi :)
Gunaydin herkese
Gecmise okulda bakcam kizlar
Bildirim
Cuma 68.5
Bugun 67.9
Fark -600
% 0.87
Tebrik ederim canım
Kızlar eskiden açlık hissetmemeliyim diye düşünürken şimdi normal bir his gibi geliyor açlık hissi, normal olan buymuş gibi sizde de öyle mi artık bu 'kafada bitirmek'denen şey mi??
Bende de öyle canım ilk zamanlar yemek saatini iple cekiyordum şimdi öyle değil yemek yemek mutlu etmiyor

Kızlar dün uğrayamadım tüm gün wvde yoktum. Şumdi de gene çıkacağım akşama uğeamaya çalışacağım. İkı pantolon almıştım eylüĺ gibi ikisinin de dikiş yerlerinden kumaş esnede değiştirmezler ama bir götüreceğim. Bakalım kavga edilmesi gerekiyorsa edeceğim. Bir dünya para verdim. İkisinin de aynı şey olması tuhaf. Bir tane daha aldım oradan onda öğle bir sorun olmadı. Kumaşla alakalı.

Canım pazartesi çok ama ya.
Bu ciddi bir sorun hafife alma tatlım. .
Acı biber te son çare olmadı duphalac tatlı yağ al 1 yk iç .
O da olmadı eczaneden lavman al yanda doktora git
Acı biber yiyemiyorum ellerimde egzama var dahada azdırıyor ama duphalac nedir onu bilmiyorum.

Tatlım nette bi çok faydası olduğu söyleniyor ama ne derece doğru bilemiyorum tabi

Alırken açık yerden alma bide günlük 30 gr mı geçmesin

Listemizi paylaştım kızlar

Kaçıncı olursam olalım bence bu hafta herkes çok iyiydi ve başarılı bi hafta geçirdik

Dün dediğim gibi bugün yarın kaliteli karbon yiyebilirsiniz Ama porsiyon kontrolüne dikkat edelim

Ilk iş olarak yeni diyet kardeşleri ve rakipler seçilsin bakalım

Bence de herkes çok iyi kilo verdi bu hafta ablam
Ben poni yi rakip olarak seçtim onunla yarisirken hep iyi kilo veriyordum :):) :)
Poni duymasın abla bana ugurlu geliyor bu hafta onu yenicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…