Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta 71.6
Bugün 71.4
Giden 200 gr
Mesaj sayım 160
Çok ama çok üzgünüm hepinizden Özür diliyorum elimden gelenin fazlasını yaptım ama olmadı
kaç kilo vermiş insansın bazen çok yavas gidebiliyo kilolar vücut duraklamaya giriyo bu da o anlardan biridir neden üzülüyosun senin azmine dayanmaz o kilolar erir gider :)

Canim morlini bozmana gerek yok, bazi haftalar boyle olmasi cok normal,hem sabit veya artida olabilirdin bunada sukur
Aynen canım ben de şükür diyordum cunku pazartesi artıdaydim
kaç kilo vermiş insansın bazen çok yavas gidebiliyo kilolar vücut duraklamaya giriyo bu da o anlardan biridir neden üzülüyosun senin azmine dayanmaz o kilolar erir gider :)
Teşekkür ederim canım evet haklısın gidecek o kilolar :)

9. Takımın güzel ve azimli kızları günaydın
Açılışı ben yapayım
Geçen hafta 68.6
Bugün 67.6
Fark -1.000
Mesaj sayım 81
Cumartesi pazar hariç hergün en az yarım saat yürüyüş

gunaydinlar
sali qunu katildim araniza 76 ile buqun 75.6 sporlarm azdi ama dun kesin başlanqiclar yaptim :)

Geçen hafta 72.6
Bu hafta 71.6
Fark 1000
Yüzde 1.38

Kilo bildirimi,
Gecen hafta; 69.7
Bu hafta. 68.6
Fark:- 1100
Uc gun disinda her gun 3 mil leslie yaptim.mesaj sayimda tahminen 50 olmustur.

Geçen hafta 71.6
Bugün 71.4
Giden 200 gr
Mesaj sayım 160
Çok ama çok üzgünüm hepinizden Özür diliyorum elimden gelenin fazlasını yaptım ama olmadı

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum
mstb tatlim cok sevindirici bi haber ne mutlu sana

AdaisyLove uzulme fistigim haftaya daha iyi veririz belki

Kizlar ben birazdan yapicam bildirim az bi dolaniyim evde belki tuvalete cikarim

Çok super canim masallah

Masallah canim tebrikler.Ya bu arada mesaj sayisini nasil buluyoruz.

tatlım mesajlarına girip tek tek sayıyorsun

sağol tatlım. korkma hadi tartıl

Geçen hafta 72.6
Bu hafta 71.6
Fark 1000
Yüzde 1.38
süpersin

Geçen hafta 71.6
Bugün 71.4
Giden 200 gr
Mesaj sayım 160

tatlım 200 ü neden beğenmiyorsun ayda 800 gr yılda yaklaşık 10 kg eder. ayrıca biz senin daha fazla verdiğin günleri de biliyoruz. bu hafta böyle olmuş haftaya acısı çıkar sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…