- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.461
Dogum oncesi pantolonumun birine girmek uzereyim gaza geldim
Perşembe günkü menüm
Sabah 6.30
1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
3 biberi bir kaşık yağ ile kavurdum.
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
4 ızgara köfte ve bol salata
2 litre su ve alışverişte 3 saat yürüdüm. Ayrıca yürümedim ayaklarım çok ağırmıştı.
Poğaça ve pide dışında güzel tatlımCuma günkü menüm
Sabah 10.00
3 yk menemen
1 kk peynir
1 filim ekmek
Öğlen 14.30
1 küçük poğaça
Akşam 19.30
5 tavuk kanat ızgara
Salata
Avuç içi kadar pide.
2 litre su ve yine slışverişte en az 3 saat yürüyüş.
Tatlım nilüferin listesi arka sayfalarda yazıyorMefkuş 21 günlük programa bende dahil olmak istiyorum. Beni de alın.
Degerli bilgilerin icin tesekkur ederim ablaHerkese Selamlar
Bende sirkeli suyumu içtim
Kuru meyvelerimi yedim leslie yapıldı
Arkasından kahvaltı
Ama hafta sonu olduğu için öğünler tam olmayabilir
masal3487
Zeynepcim dün sana cevap yazmayı unuttum
Sabahları maydonozlu su içersen tabiki güzel olur 15 günlük Kür yapabilirsin içine limon suyu da koyarsan iyi olur
Bide sirkeyi sormuşun, elma sirkesi kullanıyoruz
Az kalorili bol hareketli bi hafta sonu bizi bekliyor canlar
Canım ben üzüm sirkesi koydum içemedim ama:) bu soruyuCanim elma sirkesimi yoksa uzum sirkesimi koyuyosunuz suya.
Canım ben üzüm sirkesi koydum içemedim ama:) bu soruyu-Bin muhtesem gunes- e sormak lazım. Hangisini koyalım hocam. Elma mı üzüm mü
Tatlım ölçü nekadardı bilemiyorum ama ama ben 1 yk sirke 1 tk bal koydumMefkurem sağol abla:) demekki ben ondan içememişim:)
Elma sirkesi canım benim 1 tatlı kaşığı.Canım ben üzüm sirkesi koydum içemedim ama:) bu soruyu-Bin muhtesem gunes- e sormak lazım. Hangisini koyalım hocam. Elma mı üzüm mü
Mefkure abla cevap verdi canim elma sirkesi koymak lazimmis.Canım ben üzüm sirkesi koydum içemedim ama:) bu soruyu-Bin muhtesem gunes- e sormak lazım. Hangisini koyalım hocam. Elma mı üzüm mü
Anammm bizim takım incecik olacak deseneCanlarım iyi hafta sonları.Maşallah size programa bomba gibi başlanmış.Seville Elif de katılmak istiyormuş hemen gelince listeye onları da ekliycem şu an dışardayım.Ayyy çok heyecanlandım 9 kişi 5'er kilo atsak 45 kilo eder :))
Ins. Daha fazlasini atarizCanlarım iyi hafta sonları.Maşallah size programa bomba gibi başlanmış.Seville Elif de katılmak istiyormuş hemen gelince listeye onları da ekliycem şu an dışardayım.Ayyy çok heyecanlandım 9 kişi 5'er kilo atsak 45 kilo eder :))
Tatlım yanında karbon olmadıktan sonra salata ve yoğurtla 3-4 kaşık yiyebilirsinKizlar aksam et yicem de 1 porsiyon kac kasikti unutmusum
Abla zaten 1 porsiyon et salaa veya yogurt ya liste corba icmicemTatlım yanında karbon olmadıktan sonra salata ve yoğurtla 3-4 kaşık yiyebilirsin
Verdim de merkeze gönderceklermiş. Değerlendirmme yapıcaklarmış. 10 gün sonra döberlermiş. Kavga ettim kadınlarla.Poğaça ve pide dışında güzel tatlım
Ne o kız çarşıdan geri gelememişin
Verdinmi pantolonları
Tatlım nilüferin listesi arka sayfalarda yazıyor
Onu etiketlersen senide listeye dahil etsin
Herkese Selamlar
Bende sirkeli suyumu içtim
Kuru meyvelerimi yedim leslie yapıldı
Arkasından kahvaltı
Ama hafta sonu olduğu için öğünler tam olmayabilir
masal3487
Zeynepcim dün sana cevap yazmayı unuttum
Sabahları maydonozlu su içersen tabiki güzel olur 15 günlük Kür yapabilirsin içine limon suyu da koyarsan iyi olur
Bide sirkeyi sormuşun, elma sirkesi kullanıyoruz
Az kalorili bol hareketli bi hafta sonu bizi bekliyor canlar
-Bin muhtesem gunes- canım ben de haftasonu disaridayim sabah 7 bucukta anneme çıktık geldik şimdi de biraz dolanip kayinvalideye gidecez.
Menüye uymamda sıkıntı yok kayinvalidede aksamlarsak sporum aksayabilir.
Diyete başladığımdan beri haftasonu ve misafirlik leri sevmiyorum :):) :) :)
Sabahtan azda olsa spor yapmak gerçekten iyi olur insanı daha fit yapıyor
Ben normalde hiç yapmadığım için vücut baya şaşırır heralde
Bu arada ben leslie 1 mil exsperss yaptım heralde bu daha hızlı
Elma sirkesi canım benim 1 tatlı kaşığı.
Canlarım iyi hafta sonları.Maşallah size programa bomba gibi başlanmış.Seville Elif de katılmak istiyormuş hemen gelince listeye onları da ekliycem şu an dışardayım.Ayyy çok heyecanlandım 9 kişi 5'er kilo atsak 45 kilo eder :))
Anammm bizim takım incecik olacak desene
Tabi kilosu az olanlar daha az verebilir bunuda düşünüp sonra hayâl kırklığı olmasın
Ama ne giderse kâr deyip başlangıcımızı yapalım
Laf aramızda ben daha başlamadan eksiye düştüm bileeee
Ins. Daha fazlasini atariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?