Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta 2.din
Bu hafta 3.
Dikkat et haftaya liste dışında kalma

Amanınnn düşünmesi bile feci. Şaka bi yana herkes çok iyi. Vereyim de ilk 3 olmasa da önemli değil
Hayırlısı diyeyim bari.

Süper menü afiyet olsun

Sabah 10.30
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tb
Dimates salatalik
Sekersiz cay

Ogle 14.30
1 kase yayla corba
Salata

Ara 16.30
1 havuc

Aksam 19.00
1 kase paca corba
2 3 parca firinda gogus
Turp sogan
3 yk bulgur pilavi

2.5 litre su
3 mil leslie​

Kızlar bugünlük menü yorumu için beni affedin

Hem takımın hem günlüğün listesi, kurallar falan kafam kazan gibi oldu

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 448. ETAP SONUC LİSTELERİ
9-15 OCAK 2016

TAKIM DERECELERİ

..................14.TAKIM 1,210

.................7.TAKIM %0,958

....................9.TAKIM 0,957

Hadi ya 2.lik de tam kıl payı kaçmış. Hayırlısı olsun . Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sizi seviyorum

Kizlar bu.20 günlük.menü.için çok.heyecanliyim bakalim nolacak 4 kilo bile versem 65 oluyorum yaa:))
Bide bbenim.şuan evde kayisida yok incir de sabah da alamam hemen nasil.olacak nilüfer

Bence bu çok iyi olmuş kendimi çok salmıştım..

tebrikler kızlaaaarrrr
güzel cnm

Çok geç oldu bildirimim kusura bakmayın Kocamla konsere gittik kızımı anneme bıraktık bi saat sonra fena ağlıyo diye apar topar geldik yani güya kafa dağıttık neyse Lafı uzatmim Cuma menü
Kahvaltı 09.30
1kk peynir,1 yumurta, 5 zeytin

Ara 11.00 2 mandalina

Öğle 13.30 1 kase çorba 1 kase yoğurt

Ara16.00 1 muz

Akşam 19.00
4kaşık pirinç pilavı, 5 Kaşık Patlıcan Haşlama

Su:2lt. Spor yarım saat yürüyüş

Mefkurem ekmek ye demiştin fakat yiyemiyorum normalde de yemem. Yemesem ya da yerine tavsiye edebileceğin başka bişey yesem olur mu

3 ceviz yada 8-10 badem yada fındık yiyebilirsin cnm
Hem kuru yemişlerin yağ yakmaya etkisi var

Kizlar bu.20 günlük.menü.için çok.heyecanliyim bakalim nolacak 4 kilo bile versem 65 oluyorum yaa:))
Bide bbenim.şuan evde kayisida yok incir de sabah da alamam hemen nasil.olacak nilüfer
Kız dur benden önce 65 olmak yokk ay bi an kendime bile gülesim geldi hadi inşallah canım

1 muz iki porsiyon meyveye eşit tatlım. Bir de bence sabahına yeşillik eklesen iyi olur hem yumurta ile almış olduğun besin değerini kuvvetlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…