- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.441
Kızlar günaydınlarrrr.
Artık buradayım iki gündür evde değildim. 2 gün sonrasında geçmişe göz gezdireyim.
Cuma günkü menüm
Sabah 10.00
3 yk menemen
1 kk peynir
1 filim ekmek
Öğlen 14.30
1 küçük poğaça
Akşam 19.30
5 tavuk kanat ızgara
Salata
Avuç içi kadar pide.
2 litre su ve yine slışverişte en az 3 saat yürüyüş.
Perşembe güzel de cumaya poğaça ve pideyi yakıştıramadım tatlımPerşembe günkü menüm
Sabah 6.30
1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
3 biberi bir kaşık yağ ile kavurdum.
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
4 ızgara köfte ve bol salata
2 litre su ve alışverişte 3 saat yürüdüm. Ayrıca yürümedim ayaklarım çok ağırmıştı.
Günaydın canımGunaydin kizlar
Ve kacamaksizMusmutlu bir hafta sonu olsun. Günaydınnn
Gunaydin kizlar
Günaydınnn
Perşembe güzel de cumaya poğaça ve pideyi yakıştıramadım tatlım
Kendine haksızlık ediyorsun ablacım bence gayet iyiydi menülerin lahmacun a bile Hayır demiştinSon 2 gündür menüm pek iyi değildi cnm onun için Ödülü haketmedim
Bugün limonla içtim canım o zaman sirke alayım yağ yakıcı özelliği varsa evimin altındaki küçük markette bulamadım büyük marketlere bakcam artık :)İnşallah canım benim,ben de çok heyecanlı ve ümitliyim.İnşallah çok güzel sonuçlar alırız :)
Tebrik ederim fıstıklarrrr :)
Nehir'im sirkenin yağ yakıcı ve bağışıklığı güçlendirici etkisi var diye tercih ettim ama limon da güzel olur :)
Menün harika canım,ben kefir hiç içmedim tadı güzel mi canım?
Gunaydin kizlar felaket bir bas agrim var kacamaksz gun diliyorum
Aferim kiź. Sabah sabah maşallah.Limonlu suyumu ictim 15 dk leslie yaptim kahvaltimi yaptim ohhh
Canim elma sirkesimi yoksa uzum sirkesimi koyuyosunuz suya.İçemediiiim içemediiiim Sirkeli suyu. Limonlu suyla diyete devam
Oh oh masallah canim,ben kahvaltidan once yapamadim leslie simdi yapicam insallah.Limonlu suyumu ictim 15 dk leslie yaptim kahvaltimi yaptim ohhh
Geçmiş olsun canım.
Aferim kiź. Sabah sabah maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?