- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.481
Burcu iymamız gereken bir liste mi var. Benim haberim yokAbla zaten 1 porsiyon et salaa veya yogurt ya liste corba icmicem
Eet cnm nilufer paylasmistiBurcu iymamız gereken bir liste mi var. Benim haberim yok
Aaaa öyle mi bilmiyordum canım teşekkür ederim öyle yapıyım o zamanMerhaba kızlar koyde olunca pek giremiyorum alintilar cikmiyo net tam olmayinca B bin muhteşem güneş canim ins tatilden sonra basliycam burda diyet yapmak cok zor hep karbon yiyolar napcam tatilde bilmiyorum inş benim için çok kötü olmaz
AdaisyLove canim elma sirkesi emzirenlee icin iyi değil diye biliyorum bence bebeğini tehlikeye atma limonlu ic derim ben
Mefkurem abla burdan arti olmadan gidersem kar sayacam menüleri berbat cok çekiyorum kendimi hep borek çörek yiyolar artik salata malzemesi bile bulundurmiylar evde bol yogurt yiyorum bakalım pzt ne olcak bide hergün tartilmaya alisinca bi garip oldum bugün ama karbon u vucut sinirle harcarsa harcaeim çünkü acayip canimi sıktılar
Bugünkü menüm
Uyanınca limonlu su
Sabah 1 kk peynir 6 zeytin 1 yumurta salatalık 1 dilim tb ekmegi
Ara 1 elma
Öğlen Fırında tavuk 1 kase yoğurt
Ara 1 armut
Akşam Salata ve yoğurt
Su 2 lt olur
Spor kaynanamda olduğum için yapamicam aksam menüsünden kıstim spor için.
-Bin muhtesem gunes-
Eet cnm nilufer paylasmisti
@elifce80
Elifim geçmişi okumamışın
Akşam takım kuralları güncellendi
Bi bak kuzum senide etiketlemiştim
Buda liste
15 Ocak cuma günü başlayıp,5 şubat cuma günü sonlandıracağımız 21 günlük diyet programımız:
HER GÜN:
Uyanır uyanmaz bir bardak ballı sirkeli ya da limonlu ballı ılık su+2 kuru kayısı ya da 1 kuru incir
15 dk (1 mil)Leslie(Kahvaltıdan hemen önce)
KAHVALTI:
1 yumurta(istenilen şekilde)+1 kk peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
1 porsiyon meyve+birkaç tane badem ya da fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
1 kase çorba+1 kase yoğurt
ya da
4 kaşık sebze+salata/yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
1 porsiyon meyve
(Meyveyi kesinlikle akşam saatlerine bırakmıycaz)
AKŞAM YEMEĞİ:
1 porsiyon tavuk,balık ya da kırmızı et+salata/yoğurt
ya da
4 kaşık sebze yemeği+salata/yoğurt
Akşam 7'den sonra kesinlikle yemek yemek,atışırmak yok.Sabaha kadar zayıflama hormonu salgılamamız gerekiyor.Mümkünse zayıflama hormonu salgılamak için de yatma saatimiz en geç 23:00.Zayıflama hormonu 23'ten sonra uykuda salgılanmaya başlıyormuş canlarım.
SU:
2-3 litre ve asla 2 litrenin altına düşmüycez
SPOR:
Günde 1 saat ve istisnasız.
(Kahvaltıdan önce yaptığımız Leslie 15 dk zaten,akşam da 45 dakikalık yürüyüş ya da 3 mil Leslie şeklinde)
Merhaba kızlar koyde olunca pek giremiyorum alintilar cikmiyo net tam olmayinca B bin muhteşem güneş canim ins tatilden sonra basliycam burda diyet yapmak cok zor hep karbon yiyolar napcam tatilde bilmiyorum inş benim için çok kötü olmaz
AdaisyLove canim elma sirkesi emzirenlee icin iyi değil diye biliyorum bence bebeğini tehlikeye atma limonlu ic derim ben
Mefkurem abla burdan arti olmadan gidersem kar sayacam menüleri berbat cok çekiyorum kendimi hep borek çörek yiyolar artik salata malzemesi bile bulundurmiylar evde bol yogurt yiyorum bakalım pzt ne olcak bide hergün tartilmaya alisinca bi garip oldum bugün ama karbon u vucut sinirle harcarsa harcaeim çünkü acayip canimi sıktılar
Bugünkü menüm
Uyanınca limonlu su
Ara 1 elma
Ara 1 armut
Akşam Salata ve yoğurt
Su 2 lt olur
-Bin muhtesem gunes-
Sen elinden geldiğince dikkat etmeye çalış kuzumMerhaba kızlar koyde olunca pek giremiyorum alintilar cikmiyo net tam olmayinca B bin muhteşem güneş canim ins tatilden sonra basliycam burda diyet yapmak cok zor hep karbon yiyolar napcam tatilde bilmiyorum inş benim için çok kötü olmaz
Menü güzel bitanemBugünkü menüm
Uyanınca limonlu su
Ara 1 elma
Ara 1 armut
Akşam Salata ve yoğurt
Su 2 lt olur
-Bin muhtesem gunes-
Bugünkü menüm
Uyanınca limonlu su
Ara 1 elma
Ara 1 armut
Akşam Salata ve yoğurt
Su 2 lt olur
-Bin muhtesem gunes-
Menun gayet iyi canimBugünkü menüm
Uyanınca limonlu su
Ara 1 elma
Ara 1 armut
Akşam Salata ve yoğurt
Su 2 lt olur
-Bin muhtesem gunes-
Menüm
Öğle,11.00
1 peynirli poğaça
Domates, salatalik
İkindi,16.00 civarı
1 kase tavuklu şehriyeli salata
1 kalburabastı
Akşam
1 şişe maden suyu
2 ceviz
Su,2 lt
Spor,yapılacak
Menüm çok kötü gerçekten ne deseniz haklisiniz, misafire hizmet edeyim bi yandan kızımla ilgileneyim derken yemek yapmaya ve yemeye firsatim olmadi hiç ama telafi edeceğim bu hafta hedefim en az 500 gr. Çok kilo verdikten sonraki hafta genelde 100-200 gr verebiliyorum
Canim menun cok iyi.Uyaninca balli limonlu ilik suKizlar sabah kuru kayisi yiyemedim cunku kalmamis leslie nin 1 mili kahvaltidan once gerisi ogleden sinra
Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynr
2 zeytin
1 dilim tb ekmek
Salatalik maydanoz
Sekersiz cay
Ara 14.00
1 kucuk mandalina
3 badem
Ogle 15.30
1 kase yayla
Salata
Ara 17.00
Yarim mandalina
Aksam 18.00
1 porsiyon et kavurma
Salata
2.5 litre su
5 mil leslie
Bundan sonra artik cay icerim bide sade turk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?