- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.761
canım hoşgeldin sefalar getirdin yerimiz var kapımız herkese acık başlangıç kilonu hemen yazki cumaya senide ekranımızda kilo vermiş halde gösterelimmerhaa arkadaşlar.gruplara katılmak için yazmıştım make up uraya davet etmişti ama o mesajlar yok yeriniz var mı bir de tekrar katılım sayfasına yazı yazmam gerekiyor mu
ya ben alısamadım bu forumaaa hiçbişi okuyup anlayamıyomm kimseciklerde yokkk bu ne yaaa
kızlar bende bayramda köydeydim malum internetten yoksun olduğumdan giremedim herkezin bayramı kutlu olsun bu arada bayramda baklavalar etler 1,5 kg aldım napıyım bayram bu yemeden olmuyo gözün önünde herşey ama artık çok kararlıyım çok sıkı bir diyete beşlıyoorum önümüzde bayram seyran kalmadı yılbaşına kadar gelin yarışalım sil baştan başlayalım hazırmısınız bu kilolardan kurtulmanın zamanı geldi atalım bu fazlalıkları artık hepberaber kızlar
ne dersiniz
Hoş geldin canım aramıza. Yerimiz olmaz mı? biraz tanıt kendini bize tanışalım ...merhaa arkadaşlar.gruplara katılmak için yazmıştım make up uraya davet etmişti ama o mesajlar yok yeriniz var mı bir de tekrar katılım sayfasına yazı yazmam gerekiyor mu
merhaa kızlar 73.3 kilom boyum 175 daha önce 17 kilo verdim 5ini geri aldım sigarayı bırakınca şimdi 65 olup bebek istiyorum.bu yarışmayla ilgili bilmem gereken bişiler var mı?
hoşgeldin bidenem yanındayız kilo verip bebişini yapıp kucağına alıp onu kocaman yapana kadar yani kısacası kilo verip mezun olunca bile kardeşlerin olarak yanındayızzz yarısmayla ilgili bilmen gereken cuma öğlene kadar bildirim yapman gerekiyo bi o var bide bildiğimiz bütün yöntemleri birbirimize anlatıyoruz ve en önemlisi heran destek oluyoruz
teşekkür ederim canım.bu arada grup ne durumda yarışmada kaçıncı?bir de ben perşembe akşamı bildirsem kilomu olur mu?cuma sabah okuldayım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?