Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aslıcım bomba gibi gördüm seni kilom senden fazla olmasaydı yarısırdım senle ama bulmazsan rakip kapısırız canım

olsun canım 4 kilodan bişey olmaz yaşta uygunsa hemen başlayalım yılbaşına 5 kilo eksilelim inş. zemusss ta katılacak bize yaş önemli biliyosun kilo vermede bennnnnnnnnn 35 yaşımdayım

Son düzenleme:
bizim takım topluca bayram tatiline çıktı herhalde amaaaaaaa ben burdayım kızlarrrrr gözünüz arkada kalmasın grup bana emanet güzel güzel yapın tatilinizi aman kilo almayın canlar emiiiiii ama ben kendime güvenemiyorum

ilk önce kendine güven canım o olmassa bayram değil normal zamanda bile kilo veremezsin hem ben burdayım ggitmdim tatile falan sadece ev işleri yasım senden 10 yas küçük ama yarısalım bendede sanırım seker falan var bayramdan sonra gitcem doktora ondan sonra hızlanır kilo vermem

kızlar ıyı akşamalr bugun bır carsıya cıktım pir cıktımm cok yoıruldum cıcıler aldımm bu arada burun gun sadece bır durumle geçırdım şimdı meyve yedım yarımda cıkolata

günaydın canlarım sabah kahvaltısı olarak tam tahıllı ekmekle yapılmıs bir bucuk dilim tost yedim :) bi bardakda meyve suyumu içtim simdi doğruuu dısarı alısverişe ardından temizliğe girişşicemmmm anne çalısınca tüm işler bana kalıyo iştwe napalımm bu gidişle evlilikten soğucam valla

günaydın herkeseee ... önceki yazı yanlış oldu...:18:kendime güvenmediğimden değil canım ben tatlıyı çok seviyorum zaten kilo alma sebebim tatlı çikolataaaa...bayramı bi atlatalım hayırlısıyla şimdi bayramda ikram edilenden bi parça yemeden olmaz yinemi diyettesin demelerini duymak istemiyorum artık 10 senedir

gunaydınn yarım kalan işlere devam bugun nıyetlıyım yano oorucum allah kabul eder inşş gece yarım tost yedım herkese hayırlı gunler kolay gelsınn

sende bi parcfaa yer canım istemiyo dersin ay bıktım tatlıdan der bikaç yerdede yemezsin aksamada ona göre dengelersn tatlımmm

Kızlar slm.. kimsecike yok ee bayram telaşı başlamış galiba..
Ben bayramda da çalışıyorum o yüzden bu bayram rahat geçiririm. En azından tatlılardan çikolatalardan uzak olacağım..
Neyse bi ara bayramlaşırız artık..

nasıl gidiyo bayram telaşı kızlarrrr ben bugün temizlik yaptım inş. spor yerine geçer bikaç gündür yürüyüş yapamıyorum çünki sabah haşlanmış yumurtalı bol salata biraz peynir ve bal yedim öğlen geçiştirdim arada bir ayva yedim akşamada bir tabak merc. çorba salata 1 dil ekmek yedim belki yatmadan bide meyve yerim.......iyi gidiyorum demi kızlarr inş. böyle devam ederim tatil boyunca veremem ama almasam iyi

günaydın canlarım harbiden kimselerde ses yok dün biraz kaçırdım evdekiler hamur işi istedi onlara yapınca birer parca yedim ama dünkü enerji yetmişdi yani ev iki katlı olunca bayramda tatlılara dur demeyi beceririm cünkü serbetli tatlılarla hiç aram yokkk tabi sütlüü tatlı ikram ederse hayır diyemem oda ayrı konuuuu

günaydın kızlarrrrrr bende dikkat etmeye çalışıyorum ama ister istemez kaçıyo işte 1 buçuk tost yarım paket diyet bisküvi ve balla kahvaltımı yaptım aralarda meyve yemek istiyorum akşama kadar akşamda 1 kase çorba salata yemeyi düşünüyorum ama ev halkı oruç ben tutamadım adet dönemindeyim eğer tatlı yaparsam bi parça yerim

kızlar ben bide şunu fark ettim bu zamana kadar hep sağlıksız diyet yapardım bile bile şok diyetler ve böyle ara verdimmi yemeğe saldırırdım ....ama bu sefer diyetisyen yardımıyla sağlıklı verdiğime daha bi inandım çünki hiç yemeğe saldırmıyorum çok rahatım tatlıtıda çok çokkkkkk sevdiğim halde bi parça yetiyo yani kendimle gurur duyuyorum böyle devam edersem yılbaşı hedefime ulaşırım gibi geliyo tabi 9. takımında çok yardımı oluyo iyiki varsınız iyiki buraya üye oldum

Kızlar ben fena durumdayım..
Regli olmam gereken tarihin üzerinden 13 gün geçti ama hala tık yok.. Bende bir iştah bir stres bir yeme krizi sormayın gitsin.. Hatta dün bir ara bayramlık çikolata kutusunu kucağıma alıp hop hop götürdüğümü fark ettim. Akşam yemeğin üzerinede 2 dilim tatlıyı hüplettim..Durduramıyorum kendimi..
Sabah güne kararlı başladım kepekli beyaz peynirli tost domates salatalık maydanozla kahvaltı yaptım. Öğle yemeğindede çorba köfte patates salata yedim ama yemekten sonra yine bir kriz geldi bastırmak için neskafeye saldırdım artık..
Ay bayram geçsin doğru doktora gideceğim sürekli şiştiğimi hissediyorum. Kilo almıyorum ama veremiyorumda. Bu durumun çaresine bakmak lazım bir an önce...

offfffff kızlarrrrrr dk bir gol bir ben koca göbeklinin biriyim işte korktuğum başıma geldi ve ben tatlı krizine yenik düştüm yemiycem diye kendime o kadar söz vermeme ramen 3 dilim etimekli tatlı yedim regl olmamında etkisiyle dayanamadım offfffff napıcam bennnnnnnnnnn.......benmiyim sadece kızlarrrrrrr yoksa sizde bozdunuzmu destek olun nerdesinizzzzzzzz

hey kızlar dikkatli olun çok tatlı istiyosanız sütlü bişiler yiyiyn azıcık ama bol taqrcınlı olsun nette elmalı tarcınlı tariler var tarcın tatlı ihtiyacını kaybettiriyo insana lütfen bayramdan sonra birinci olucaz dikkat edin kendinizieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tarçın:Yemek ve tatlılarda bir baharat olarak kullanılmasına karşın, sağlığa birçok faydaları vardır.
*Zengin kalsiyum,magnesyum,lif ve demir kaynağıdır.
*Son yıllarda yapılan çalısmalarda kan şekerini düşürücü etkisi saptanmıştır.(özellikle 2.tip diabet hastalarında)
*LDL kolestrolü düşürür,(günde yarım çay kaşığı alınması halinde)
*Koli bakterilerinin vücuda yayılmasını önler,
*Soğukalgınlığı,grip ve nezleye iyi gelir,(bal veya limonla alındıgında)
*Mide rahatsızlıklarına iyi gelir,hazımı kolaylaştırır,kusmayı önleyici bir etkiye sahiptir.
*Eklem yangısı (arthritis)ağrılarına iyi gelir.(yarım çay kaşığı tarçını bir yemek kaşığı balla karıştırarak her sabah kahvaltından önce veridiğinde bir hafta içinde ağrılarda önemli bir azalma,bir ay içinde de ağrısız yürüme)
*Tarçının koklamak hafızayı canlandırıcı bir etki yapar.
*Yiyeceklere eklendiği zaman,yiyeceklerin bozulmasını ve bakterilerinin büyümesini önleyen doğal bir gıda koruyucusudur.
*Adet öncesi gerginliklere iyi gelir.

bakın bunu okuyun ii gelecektir sizeee bakın bide tarif buldum bikaç tane

Tarçınlı mini kekler
Malzemeler:
3 yumurta
1/2 bardak şeker
1/2 bardaktan biraz fazla sıvıyağ
1,5 bardak un
1 kaşık süt veya krema(isteğe bağlı)
1 paket vanilya
1 paket baking powder
1 tatlı kaşığı tarçın
Yapılışı
1-Şekerle yumurta yoğurt kıvamına gelene kadar mikserle cırpılır.
2-Sıvıyağ ilave edilir.Sırasıyla un+kabartma tozu+vanilya+Tarçın elenerek karışıma ilave edilir.
3-Süt veya krema ilave edilir karıştırılır.
4-Yağlanmış unlanmış kalıplara kaşıkla boşaltılır.175 derece önceden pişirilmiş fırında pişirilir.
5-Üzerine pudra şekeri serpiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…