- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.741
aslıcım bomba gibi gördüm seni kilom senden fazla olmasaydı yarısırdım senle ama bulmazsan rakip kapısırız canım
bizim takım topluca bayram tatiline çıktı herhaldeamaaaaaaa ben burdayım kızlarrrrr gözünüz arkada kalmasın grup bana emanet güzel güzel yapın tatilinizi aman kilo almayın canlar emiiiiii ama ben kendime güvenemiyorum
olsun canım 4 kilodan bişey olmaz yaşta uygunsa hemen başlayalım yılbaşına 5 kilo eksilelim inş. zemusss ta katılacak bize yaş önemli biliyosun kilo vermede
ilk önce kendine güven canım o olmassa bayram değil normal zamanda bile kilo veremezsin hem ben burdayım ggitmdim tatile falan sadece ev işleri yasım senden 10 yas küçük ama yarısalım bendede sanırım seker falan var bayramdan sonra gitcem doktora ondan sonra hızlanır kilo vermem
günaydın herkeseee ... önceki yazı yanlış oldu...:18:kendime güvenmediğimden değil canım ben tatlıyı çok seviyorum zaten kilo alma sebebim tatlı çikolataaaa...bayramı bi atlatalım hayırlısıyla şimdi bayramda ikram edilenden bi parça yemeden olmaz yinemi diyettesin demelerini duymak istemiyorum artık 10 senedir
Kızlar slm.. kimsecike yok ee bayram telaşı başlamış galiba..
Ben bayramda da çalışıyorum o yüzden bu bayram rahat geçiririm. En azından tatlılardan çikolatalardan uzak olacağım..
Neyse bi ara bayramlaşırız artık..[/
çalışmak hem iyi hem kötü diyet açısından bakarsan çok güzel düzenin bozulmaz canım ama kafa dinleme açısından bakarsan bazen gerekli olabiliyor allah kolaylık versin canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?