- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.741
Mrb ben geldim arti 500 le tabiki ins cumaya temizloycem bugune cok güzel basladim ins yarina giderde cunaya iyi bi eksi görürüm 20 sayfa birikmis dun koyde elektrik yoktu zaren tel sarjda olmayınca calismiyo bozuk bi hafta bi esime yaptirtayim dünkü menumu yazıp gecmiste neler olmus bi bakalım geri dönünce görüşürüz ceneniz cok dusmesin ben yokken sonra oku oku bitmiyo
hadi cnim ins. ya bide adt oldum siskilqmde qittiVayyyyyyy kız bomba Attın takima :)süpersin süper. .
Cumaya 2yi bulur o zaman tebrik ediyorum seni
olablr cnim ins. qorursun eksileriKizlar bende sabitim ya adetim bitmedimi ondan mi acaba beklemiyordum ama cuma eksi olurum insallah
Tebrikler canım darısı cuma Gününekizlar cuma 75.6
buqun 74.6
tam 1kilo. sanirim vucuttaki odemi atiyorum ve cok mutlu oldum.d
Gider tabi istememek gerek100 gr fazlam çıktı
Cuma 85,5
Bugün 85,6
Buna da şükür. Bu hafta 1 kg den fazla gider inşallah
Bi geri iki ileri gidiyorsun hepMrb ben geldim arti 500 le tabiki ins cumaya temizloycem bugune cok güzel basladim ins yarina giderde cunaya iyi bi eksi görürüm 20 sayfa birikmis dun koyde elektrik yoktu zaren tel sarjda olmayınca calismiyo bozuk bi hafta bi esime yaptirtayim dünkü menumu yazıp gecmiste neler olmus bi bakalım geri dönünce görüşürüz ceneniz cok dusmesin ben yokken sonra oku oku bitmiyo
Haftasonunu kazasız belasiz gecirmene sevindim canimGünaydın canlarım.Bildirim gününe göre sabit çıktım ama cumaya ekside olacağımı garanti ederimSabitim.
Bravokizlar cuma 75.6
buqun 74.6
Inş canım sızler ne kılolar vermıssınız +lara hııc takılmayın ☺Mrb ben geldim arti 500 le tabiki ins cumaya temizloycem bugune cok güzel basladim ins yarina giderde cunaya iyi bi eksi görürüm 20 sayfa birikmis dun koyde elektrik yoktu zaren tel sarjda olmayınca calismiyo bozuk bi hafta bi esime yaptirtayim dünkü menumu yazıp gecmiste neler olmus bi bakalım geri dönünce görüşürüz ceneniz cok dusmesin ben yokken sonra oku oku bitmiyo
Evet canım ben de bugun yarın olurumhadi cnim ins. ya bide adt oldum siskilqmde qitti
İnşallah canım benim ya 1in üstünde verirsem 6 lari görürümSagol tatlim sende cok iyi vermissin insallah cumaya bir kilonun ustunde vermis oluruz.
Tabiki olabilir cnmKızlar o kadar emeğime yazık. Şoktayım sabahtan beri. +600 deyim. Neden böğle oldu anlamadım. Dü çok su içmiştim. 4 litre olmuştu. Acaba onun hepsini atamadım mı.
Süpersin tatlımCuma gunu: 78.6
Bugun: 78.1
Fark :-500
Kizlar bisey fark ettim ben ekmek yemeyince daha cok veriyorum.Ilk haftalarda pazartesi ya artiydim ya da sabittim ama iki haftadir eksi besyuzdeyim.Dun tb ekmegi aldim ama tuketmiycem boyle daha iyi.
Ooo nehircim bu ne güzel haberÇok şükür tartım oynayısa geçti
Cuma 71.4
Bugün 71
Giden 400 gr
Poni bana çok ugurlu geliyor hep onunla yarisacagim
poni ben sana cumaya kadar cıss yasak demedimmi+300
82.5 kilo
Günaydın herkese.AdaisyLove sen bana hiç iyi gelmiyorsun dün -200 düm
Şaka bi yana dün birine kızdım rulokat geldi ilk elime yarısını yedim. yarım saat sporumu da yapmadım
Daha Şişliğin inmemiş olabilir tatlımKizlar bende sabitim ya adetim bitmedimi ondan mi acaba beklemiyordum ama cuma eksi olurum insallah
Tabiki cnm ondan olabilir bide spor yapamadınbugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
O zaman 1 kiloya ulaşmaya çalış cnm100 gr fazlam çıktı
Cuma 85,5
Bugün 85,6
Buna da şükür. Bu hafta 1 kg den fazla gider inşallah
Kız ne yaptın sen çok kıskandım şimdikizlar cuma 75.6
buqun 74.6
Günaydınlarrrrr
derinn07
Derin hoşgeldin canikom
Uykucu kaptan geç yatıp geç kalktım bugün
Önce ilk sayfadaki kuralları oku tatlım
Sadece şu ara liste sözü veremem
Eğer liste dışıda motivasyon için devam ederim dersen tabiki katılabilirsin ama kurallara uyma koşuluyla
Tmm cnm Ok.diyelim o zamanhosbuldum tatlım. kuralları okudum, mantıklı geldi. tabi bende motivasyon olarak takılabilirim burada ilerde durama göre listeye dahil olurum belki
Teşekkür ederim ablacım ben de heyecanla bekliyorum 6 lari görmek istiyorum artıkTabiki olabilir cnm
Zaten perşembe akşamı suyuda erken saatte kesmek gerekiyor
Süpersin tatlım
Ooo nehircim bu ne güzel haber
Cumayı merakla bekliyorum
poni ben sana cumaya kadar cıss yasak demedimmi
Daha Şişliğin inmemiş olabilir tatlım
Tabiki cnm ondan olabilir bide spor yapamadın
O zaman 1 kiloya ulaşmaya çalış cnm
Kız ne yaptın sen çok kıskandım şimdi
Çok güzel tebrikler cnm
Seçilim günlük menünü yazıyorsun ama cuma günü mesajın 35 altı olursa sarı kart alırsın benden söylemesi
Vayy süpersin ablam. Cumaya 2 kilo olur sanırım :)Tekrar Selamlar kızlar
Alıntıları alıp gönderemeden ara vermek zorunda kaldım
Kociş evde olunca
Gelelim bana
Cuma 76
Bugün 75.2
Fark -800
Canım aramıza hosgeldin o zaman.hosbuldum tatlım. kuralları okudum, mantıklı geldi. tabi bende motivasyon olarak takılabilirim burada ilerde durama göre listeye dahil olurum belki
Tmm cnm Ok.diyelim o zaman
Kendini tanıtırmısın seni tanıyalım
Ben Zühal 44 yaşında 3 çocuk ve 1 toruncuk var
Herkesin kilosu ve boyu profilinde yazıyor Sende öyle yaparsan iyi olur
Pazartesi ve cuma tartı günümüz
Akşamda menünü (saatleriyle) suyunu sporunu liste olarak yazarsın
Sonra herkes birbirinin menüsüne yorum yapıyor
Ayrıca her konuda yazabilirsin buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?