- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.701
Bence atamamissin canim neden okadar ictinki uzmanlar asiri su tuketiminin de bobreklere zarar verecegini hatta su zehirlenmesine sebep olabilecegini soyluyorlar,canim bundan sonra maksimum uc litre ic.Hem kiş oldugu icin ter ile de atilmiyo su.Cumaya daha var canim moralini bozma hemen
Olabilir tatlım. Sudandır
Cuma gunu: 78.6
Bugun: 78.1
Fark :-500
Kizlar bisey fark ettim ben ekmek yemeyince daha cok veriyorum.Ilk haftalarda pazartesi ya artiydim ya da sabittim ama iki haftadir eksi besyuzdeyim.Dun tb ekmegi aldim ama tuketmiycem boyle daha iyi.
Canım kaptanımız gelsin değerlendirir. Hoşgeldin bu arada.günaydın. bende aranıza katılmak istiyorum.70-79 kilo grubundaydım orası çok sessiz buraya gelmek istedim. 76 kilo ile başladım şimdi 72 kiloyum . amacım 60 olmak. kalori hesabı ve 3 beyazdan tamamen uzak olarak yapıyorum bu diyeti. mutlumuyum ? evet tabiki kilolar gidince daha da gaza geldim. diyetteyken mutluysam 60 olurum ben yaa
Canım kaptanımız gelsin değerlendirir. Hoşgeldin bu arada.
günaydın. bende aranıza katılmak istiyorum.70-79 kilo grubundaydım orası çok sessiz buraya gelmek istedim. 76 kilo ile başladım şimdi 72 kiloyum . amacım 60 olmak. kalori hesabı ve 3 beyazdan tamamen uzak olarak yapıyorum bu diyeti. mutlumuyum ? evet tabiki kilolar gidince daha da gaza geldim. diyetteyken mutluysam 60 olurum ben yaa
Genelde menülerin çok düzenli olduğu için bide hafta başı oyüzden kısıra bişey diyemiyorum cnm
Bence güzel olmuş
Sağol bitanem
Bakalım benim tartı seninki gibi bi süpriz yapacakmı bana
Tatlım ilk geldiğinde göbeğin nasılda şimdi nasıl oldu
Hem taze bebeğim var senin
Bak boyunu profiline yaxmadığın için tam hatırlamıyorum heralde 165 değilmi
O zaman sana 60 iyi durur
Sevgili takım arkadaslarim ben takiliyorum bazen sizlere alınan olursa söylesin lütfen
Merhaba canım öncelikle verdiğin kilolar için tebrik ediyorum seni
Takıma alma konusuna gelince Zuhal abla gelince o duruma göre bakar :):)
Cuma gunu: 78.6
Bugun: 78.1
Fark :-500
Kizlar bisey fark ettim ben ekmek yemeyince daha cok veriyorum.Ilk haftalarda pazartesi ya artiydim ya da sabittim ama iki haftadir eksi besyuzdeyim.Dun tb ekmegi aldim ama tuketmiycem boyle daha iyi.
+300
82.5 kilom
Günaydın herkese.AdaisyLove sen bana hiç iyi gelmiyorsun dün -200 düm
Şaka bi yana dün birine kızdım rulokat geldi ilk elime yarısını yedim. yarım saat sporumu da yapmadım
Cumaya kadar eksi olursun canım. Sen cesaret edip tartışmışsın kutlarım:) ben dünkü tostun pişmanlığı içinde tartılanıyorumGunaydin kizlar ben sabitim ya
Reglden dolayı olabilir canım bence cumaya iyi bir eksi geliyorKizlar bende sabitim ya adetim bitmedimi ondan mi acaba beklemiyordum ama cuma eksi olurum insallah
Gunaydin kizlar ben sabitim ya
Reglden dolayı olabilir canım bence cumaya iyi bir eksi geliyor
İçtiğin sudandir canım üzülme sen cumaya eksi olursunbugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
Teşekkür ederim canım sonunda 2 haftadır 1 ileri 1 geri gidip yerimde sayıyorumİnşallah cnm.ya.bu arada 400 gr super cnm maşallah :))
bugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?