- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.721
Tebrikler canım. Haftasonu böyle eksi olmuşsun helal olsun.Cuma gunu: 78.6
Bugun: 78.1
Fark :-500
Kizlar bisey fark ettim ben ekmek yemeyince daha cok veriyorum.Ilk haftalarda pazartesi ya artiydim ya da sabittim ama iki haftadir eksi besyuzdeyim.Dun tb ekmegi aldim ama tuketmiycem boyle daha iyi.
Tebrikler canım:)Çok şükür tartım oynayısa geçti
Cuma 71.4
Bugün 71
Giden 400 gr
Poni bana çok ugurlu geliyor hep onunla yarisacagim
Cumaya kadar gider bu artılar inşallah gelir eksilerbugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
Çok şükür tartım oynayısa geçti
Cuma 71.4
Bugün 71
Giden 400 gr
Elifim lütfen moralini bozma tatlım evet içtiğin sudan olabilir ben tartı günlerinden önceki gün şu içme işini akşam 5e kadar bitiriyorum yoksa atamiyor vücut sabaha.
Sıkma canını vaktin varsa 1 saat sonra tekrar tartil
Sikma canini İremcim ödem dir cumaya eksi olucaginiza inanıyorum
Cumartesi
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 P etiform peynir Çay
Öğle karnıbahar yemeği kıymalı
Ara 1 elma 1 P etiform
Akşam 10 kadar hamsi buğlama
+300
82.5 kilom
Günaydın herkese.AdaisyLove sen bana hiç iyi gelmiyorsun dün -200 düm
Şaka bi yana dün birine kızdım rulokat geldi ilk elime yarısını yedim. yarım saat sporumu da yapmadım
bugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
Aynen arkadaslarimda ayni seyi soylediler birakma sabahlari bir iki dilim ye diye.bende oyle yapmaya karar verdim.Dün o kadar susadım ki içtikçe içesim geldi. İnşallah cumaya kadar atarım
Artık cumaya kısmet.
Tebrikler canım. Ekmeği çıkaracaksın ama ömür boyu çıkarıcaksan olur. Sonra tekrar yiyeceksen bence kahvaltıda vr öğlende yenilebilir bence.
4 litre su çok vucut onu atamamıştır ki daha sudur suKızlar o kadar emeğime yazık. Şoktayım sabahtan beri. +600 deyim. Neden böğle oldu anlamadım. Dü çok su içmiştim. 4 litre olmuştu. Acaba onun hepsini atamadım mı.
Tebrikler canım ekmek konusunda bende öyleyim sadece kahvaltıda yiyorum artık yoksa kilo veremem.Cuma gunu: 78.6
Kizlar bisey fark ettim ben ekmek yemeyince daha cok veriyorum.Ilk haftalarda pazartesi ya artiydim ya da sabittim ama iki haftadir eksi besyuzdeyim.Dun tb ekmegi aldim ama tuketmiycem boyle daha iyi.
Sen ne yapacağını biliyorsunBugün Artı ikiyüz g.
Niye böyle oluyor mantıklı bi aciklaman var miÇok şükür tartım oynayısa geçti
Cuma 71.4
Bugün 71
Giden 400 gr
Artida olmaktan iyidir canım üzülmeGunaydin kizlar ben sabitim ya
Ondandir tabi canım ödem tutuyorsun cumaya eksi olursunKizlar bende sabitim ya adetim bitmedimi ondan mi acaba beklemiyordum ama cuma eksi olurum insallah
Tabi ki ondandir yoksa menulerin çok iyiydibugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
Gunaydin kizlar ben sabitim ya
+300
82.5 kilom
Şaka bi yana dün birine kızdım rulokat geldi ilk elime yarısını yedim. yarım saat sporumu da yapmadım
bugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
İçtiğin sudandir canım üzülme sen cumaya eksi olursun
Teşekkür ederim canım sonunda 2 haftadır 1 ileri 1 geri gidip yerimde sayıyorum
Vnm cumaya eksiye gecersin inşallah uzulmr
Tebrikler canım. Haftasonu böyle eksi olmuşsun helal olsun.
Tebrikler canım:)
Cumaya kadar gider bu artılar inşallah gelir eksiler
Bunlar hep havalardan hep
4 litre su çok vucut onu atamamıştır ki daha sudur su
Tebrikler canım ekmek konusunda bende öyleyim sadece kahvaltıda yiyorum artık yoksa kilo veremem.
Sen ne yapacağını biliyorsun
Niye böyle oluyor mantıklı bi aciklaman var mi
Artida olmaktan iyidir canım üzülme
Ondandir tabi canım ödem tutuyorsun cumaya eksi olursun
Tabi ki ondandir yoksa menulerin çok iyiydi
Günaydın canım. En azından sabitsin.
Tebrik ederim canım.
Olsun canım. Veririz cumaya kadar veririz.
Cuma gunu: 78.6
Ayy tobe tobe 78 demisim Allah korusun.Duzeltiyorum hemen 68.1 suanki kilom.
OLSUN CUMAYA GİDECEK İNŞALLAHBugün Artı ikiyüz g.
Çok şükür tartım oynayısa geçti
Cuma 71.4
Bugün 71
Giden 400 gr
Gunaydin kizlar ben sabitim ya
+300
82.5 kilom
Kizlar bende sabitim ya adetim bitmedimi ondan mi acaba beklemiyordum ama cuma eksi olurum insallah
GİDER GİDER İNŞALLAH100 gr fazlam çıktı
Cuma 85,5
Bugün 85,6
Buna da şükür. Bu hafta 1 kg den fazla gider inşallah
GAYET GÜZEL TEBRİKLER
OLSUN CUMAYA GİDECEK İNŞALLAH
VAYYY TEBRİKLER
AH AH NOLCAK BİZİM BU HALLERİMİZ AMA SENİN BEBİŞ DE EMİYORDU BAZEN ONUN EMMESİ DE FARKEDİYOR EMZİRDİKTEN SONRA TARDILDIN Dİ Mİ
CUMAYA HEPSİ GİDECEK İNŞALLAH
CUMAYA GİDER İNŞALLAH
Günaydın canlarım.Bildirim gününe göre sabit çıktım ama cumaya ekside olacağımı garanti ederimSabitim.
Mrb ben geldim arti 500 le tabiki ins cumaya temizloycem bugune cok güzel basladim ins yarina giderde cunaya iyi bi eksi görürüm 20 sayfa birikmis dun koyde elektrik yoktu zaren tel sarjda olmayınca calismiyo bozuk bi hafta bi esime yaptirtayim dünkü menumu yazıp gecmiste neler olmus bi bakalım geri dönünce görüşürüz ceneniz cok dusmesin ben yokken sonra oku oku bitmiyo
Teşekkürler canım inşallah 1 olur da artık 6 lari görürüm 2 haftadır yerimde sayıyorumNehircim tebrik ederim. Cumaya kadar 1 ı bulursun inşallah.
Ben de artık oğle yapayım. Tartıdan önceki gün akşam erken keseyim suyu. Yoksa bu hafta en azından sabit kalmam lazımdı.
Moralimi bozmuyorum. Devammmmmm
Menü güzel canım. Afiyet olsun.
Yok valla canım tesadüf mü desek :)4 litre su çok vucut onu atamamıştır ki daha sudur su
Tebrikler canım ekmek konusunda bende öyleyim sadece kahvaltıda yiyorum artık yoksa kilo veremem.
Sen ne yapacağını biliyorsun
Niye böyle oluyor mantıklı bi aciklaman var mi
Artida olmaktan iyidir canım üzülme
Ondandir tabi canım ödem tutuyorsun cumaya eksi olursun
Tabi ki ondandir yoksa menulerin çok iyiydi
Dünkü beyaz ekmektendir canım bu hafta dikkat et cumaya eksi olucagina inanıyorum100 gr fazlam çıktı
Cuma 85,5
Bugün 85,6
Buna da şükür. Bu hafta 1 kg den fazla gider inşallah
Vayyyyyyy kız bomba Attın takima :)süpersin süper. .kizlar cuma 75.6
buqun 74.6
tam 1kilo. sanirim vucuttaki odemi atiyorum ve cok mutlu oldum.d
Günaydın canlarım.Bildirim gününe göre sabit çıktım ama cumaya ekside olacağımı garanti ederimSabitim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?