Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hosbuldum tatlım. kuralları okudum, mantıklı geldi. tabi bende motivasyon olarak takılabilirim burada ilerde durama göre listeye dahil olurum belki

canım hoşgeldin ben burcu 24 yaşımdayım 1.5 yıllık evliyim 3.5 aylık bir kızım var 1 aydır bu takımdayım aramıza hoşgeldin

inş canım hevesle bekliyorum

Vay vay vayyyyy,Zuhal Hanımmmm,y
Teşekkür ederim fıstığımda inşallah geçen haftaya dönmez

Abla öyle deme bu hafta öyle olmayacak egr bi kilo veremezsem istedigin cezayi ver bana biliyosun isteyince
Tabiki sana güveniyorum bitanem isteyince yapacağınıda biliyorum
Sadece önceki günkü menün için kızdım biraz
Çünkü biliyorumki artı çıkınca hem üzülüyosun sonra bütün hafta onu atacam diye uğraşıyorsun
Biliyosun sen eksi olunca en çok sevinenletden biride benim

Fırsat varken menümü yazayım
8.30 limonlu su 3 gün kurusu
9.30 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta 6 zeytin domates salatalik sade nescafe
11.30 1 gün kurusu Türk Kahvesi avuç içi kadar fındık
13.30 3 yk etli bamya 1 kase cacik
14.30 1 avuç badem
17.30 tavuklu kırmızı mercimek çorbası salata
Su 2 lt olur
Spor 2 mil leslie 30 dk
30 dk bantta yuruyus
-Bin muhtesem gunes-

Kızlar kusura bakmayın günüm iptal oldu eltim doğum yaptıda hastanedeydik. Yarın günüm var bugece size pek katılamam kayınpederimin lokantasındaki müsterilere yemek yapıcam yarın eltimler hastaneden çıkçak onlarada yapıcam ve kalan ikramlarıda hazırlicam birazda evi toparlicam yarında pek giremeyebilirim menümü yatmadan paylaşırım kilo bildirimim
Eski 71.00
Yeni 70.30
-700

Çok güzel canim:))

Canim ben okurken Yoruldumkolay gelsin sana:)) 700 gr çokiyi masallah

Artık büyük konuşmuyorum kızlar çünkü geçen pazartesi cumadan daha iyiydi
Cuma gelsin bakalım ne olacak

İnşalkah mefkußum bu sefer saģlam geliyorsun. Hepimize maşallah artı da olsak herkes ćok azimli.

evet saraçoğlunun kürü bu etkisini gördüm ben. bitince ara verdikten sonra başka kür denemek istiyorum

Nasıl yapılıyor canım bu.

Kamilem pek olmsmış bu. Ama bugün yoparladım dedin. Hadi bakslım kamilem. İkinci döbem başlıyacskmısın okula.

Su konusunda bu sefer daha fikkatli olacağım. Bu kadar çok su içmeyeceğim. Ama ben kenfimden eminim. En azından yiyerek almadım. Suyla sldım onu dz atarım.
-Bin muhtesem gunes- cim ödem atıcı nasıl çay içmeliyim sence kuzum.

Kız maşallah sana ben 5 te yuruyemiyorum daha kalbim duracak gibi oluyor :)

Evet canım her hafta öyle artık sanırım :)

Ben 5.5 ve 6 da yürüyorum genelde çok mu hızlı ki kızlar.

Menü süper canım. Afiyet olsun.

Yarın sabah sohbet bende olduğu için işimi bugünden bitireyim inşallah arayada sporu sıkıştırırm

Evet kızlar artık cuma tartı günü

Bana ve herkese kolay gelsin

Hamarat kaptanım kolay gelsin. Cuma olması daha iyi olmuş. En azından süre daha uzun. Artıları tölere ederiz.

Dedin mefkusum afedersin yaa sinirdn yedim hata olduğunun farkinda ym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…