- 11 Ekim 2010
- 256
- 58
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.761
Canım aramıza hosgeldin o zaman.
Ben nehir 22 yaşındayım
Kızım var 8 buçuk aylık 3 aydır buradayim
14 kilo verdim 6 kilom daha var :)
Mrb ben geldim arti 500 le tabiki ins cumaya temizloycem bugune cok güzel basladim ins yarina giderde cunaya iyi bi eksi görürüm 20 sayfa birikmis dun koyde elektrik yoktu zaren tel sarjda olmayınca calismiyo bozuk bi hafta bi esime yaptirtayim dünkü menumu yazıp gecmiste neler olmus bi bakalım geri dönünce görüşürüz ceneniz cok dusmesin ben yokken sonra oku oku bitmiyo
Günaydın canlarım.Bildirim gününe göre sabit çıktım ama cumaya ekside olacağımı garanti ederimSabitim.
Tabiki olabilir cnm
Zaten perşembe akşamı suyuda erken saatte kesmek gerekiyor
Süpersin tatlım
Ooo nehircim bu ne güzel haber
Cumayı merakla bekliyorum
poni ben sana cumaya kadar cıss yasak demedimmi
Daha Şişliğin inmemiş olabilir tatlım
Tabiki cnm ondan olabilir bide spor yapamadın
O zaman 1 kiloya ulaşmaya çalış cnm
Kız ne yaptın sen çok kıskandım şimdi
Çok güzel tebrikler cnm
Seçilim günlük menünü yazıyorsun ama cuma günü mesajın 35 altı olursa sarı kart alırsın benden söylemesi
Tekrar Selamlar kızlar
Alıntıları alıp gönderemeden ara vermek zorunda kaldım
Kociş evde olunca
Gelelim bana
Cuma 76
Bugün 75.2
Fark -800
Leslie yapayım aksama birikmesin dedim kızım ağlıyor yurutec e koydum bacaklarim a yapisiyor bırakmıyor bu aralar çok huysuz üstten iki diş geliyor hep kucağımda
Canım ben bu konuda en yeteneksiz kißiyim. Bilmiyorum ben. Kızlar anlatır sana şimdi.bu profile hangi başlıktan kilo bildirimini yazabilirim yardımcı olurmusunuz kızlar
Tekrar Selamlar kızlar
Kociş evde olunca
Gelelim bana
Cuma 76
Bugün 75.2
Fark -800
teşekkür ederim , buldum ben kurcaladım artık :))Canım ben bu konuda en yeteneksiz kißiyim. Bilmiyorum ben. Kızlar anlatır sana şimdi.
Teşekkür ederim canım.teşekkürler cnm . baya kilo vermişsin maşallah darısı benim başıma inşallah. benimde 1,5 yaşında kızım var akşam beraber spor yapıyoruz :)
Benimki de direniyor canım akşam. Birden yapınca 1 saat zor oluyo bantta hala uyumadi kucağımda bir sürü is beni bekliyor ayrıca.Kamilem cumaya kurtulacsğız inşallah. Azimli olursak atarız.
Hadi cumaya ekside göreceğiz nilüferim. Tebrikler.
Mefkuş 2.5 litre suyu geçmeyeceğim artık. Deniyecrģim bakalım.
Zuhalim süpersin. Aynen devam et kaptan. Çok kıskandım.
Ahhh o minnoşlar. Benim ki de uyumamak için direniyor. Ben de onu uyutayım banda çıkacaģım. Uyutabilirsem.
yy süpersin ablam. Cumaya 2 kilo olur sanır
süpersin. Aynen devam et kaptan. Ç
Çok iyi valla abla cuma ya bomba olacak senin eksi bence:))
Masallah abla cok iyi vermissin.Tekrar Selamlar kızlar
Kociş evde olunca
Gelelim bana
Cuma 76
Bugün 75.2
Fark -800
Teşekkür ederim canım.
Burada aktif olup sohbete katilirsan tabi ki sen de verirsin canım boyun ve hedef kilon nedir :)
Maşallah Allah bağışlasın benimki çok mız mız beraber olmuyor malesef
Bu saraçoğlunun kürü heralde değilmikızlar yaptığınız kürler var mı karın yağları için ? maydanoz limon kürü yapıyorum ben. deneyip de etkisini gören başka kürler varsa yazarmısınız rica etsem
Hadi hayırlısı olsun1,67 boyum 76 kilo ile başladım ocak başında, şuan 72,6 kiloyum. havalar ısınsa parkta daha çok oynarız diye düşünüyorum. hedef kilom 60 buarada. yaza kadar veririm kiloları
Bu saraçoğlunun kürü heralde değilmi
Bence buna başladıysan başka bişey karıltırma 15 gün devam et bakalım
Zaten kilo düşdükçe heryerden incelme oluyor
Gördüm canım yazdığını ekledim listeye seni deHarika ötesi cnm bende katılmak istemiştim ama görmedin herhalde
Teşekkür ederim Zuhal'im,bundan sonra menülerime saat de ekliycemharika olmuş tatlım
Saatlerinide yazarsan süper olur
Hey maşallah;aksatmadığın sporunu seviyim seninSıra bendeee
8.45 ___1kş goji +2 incir ve suyu, 1 bar ballı sirkeli su
10.30 __1 yumurtadan maydonozlu menemen, peynir, 1 tb sandwıch ekmeğinin dışı
16.00__yoğurt
18.30__fırında kebab, salata,az soğan
Su 2 lt yi geçti
Spor _kahvaltıdan önce leslie 1 mil express,
Sonra Leslie 3 mil
Sağol canımmmmmDiyecek bişey bulamadım. Süperrrr
Teşekkür ederim Elif'immmNilüferim menü süper. Afiyet olsun.
Ne yazık ki içtiğimiz oranda atamıyoruz suyu Elif'im.Çünkü hiçbirim,z tuzu kesemiyor ya da olması gereken oranda azaltamıyoruz benim gibi.Bu da tuzun içtiğimiz suyu tutmasına sebep oluyor ve sebepsiz artılar görüyoruz.Ama biz kendimizden emin olup bozmadıkça sonunda tartı da çözülüyorKızlar o kadar emeğime yazık. Şoktayım sabahtan beri. +600 deyim. Neden böğle oldu anlamadım. Dü çok su içmiştim. 4 litre olmuştu. Acaba onun hepsini atamadım mı.
Maşallah canımmm harikaCuma gunu: 78.6
Bugun: 78.1
Fark :-500
Kizlar bisey fark ettim ben ekmek yemeyince daha cok veriyorum.Ilk haftalarda pazartesi ya artiydim ya da sabittim ama iki haftadir eksi besyuzdeyim.Dun tb ekmegi aldim ama tuketmiycem boyle daha iyi.
Haftasonundan sonra hiç de kötü değil canım,sen eritirsin onuBugün Artı ikiyüz g.
Çok azimli ve istikrarlısın Nehir'cimÇok şükür tartım oynayısa geçti
Cuma 71.4
Bugün 71
Giden 400 gr
Poni bana çok ugurlu geliyor hep onunla yarisacagim
Pazartesi sabiti cumaya eksi demektir kuzum rahat olGunaydin kizlar ben sabitim ya
-200 çok kötü değil canım cumaya çok rahat atar eksiye düşersin merak etme+300
82.5 kilom
Günaydın herkese.AdaisyLove sen bana hiç iyi gelmiyorsun dün -200 düm Şaka bi yana dün birine kızdım rulokat geldi ilk elime yarısını yedim. yarım saat sporumu da yapmadım
Pazartesinin sabiti cumanın eksisidir canım hep söylerim,hiç panik yapmaKizlar bende sabitim ya adetim bitmedimi ondan mi acaba beklemiyordum ama cuma eksi olurum insallah
Çok küçük bir artı hiç panik yapma canım benimbugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
Gider canım gider menülerin çok güzel maşallah100 gr fazlam çıktı
Cuma 85,5
Bugün 85,6
Buna da şükür. Bu hafta 1 kg den fazla gider inşallah
Cumaya halledeceğine eminim canımMrb ben geldim arti 500 le tabiki ins cumaya temizloycem bugune cok güzel basladim ins yarina giderde cunaya iyi bi eksi görürüm 20 sayfa birikmis dun koyde elektrik yoktu zaren tel sarjda olmayınca calismiyo bozuk bi hafta bi esime yaptirtayim dünkü menumu yazıp gecmiste neler olmus bi bakalım geri dönünce görüşürüz ceneniz cok dusmesin ben yokken sonra oku oku bitmiyo
Canım benim cuma gör sen bak nasıl eksi gelecekBebek ya diyetin etkisi mi bende sabitim
Harikasınnnnkizlar cuma 75.6
buqun 74.6
tam 1kilo. sanirim vucuttaki odemi atiyorum ve cok mutlu oldum.d
İnşallah canım benimmmmCumaya iyi bir eksi gelecek gibi Nilüfercim hadi cumayi heyecanla bekliyorum :)
Sorma Ponicim ben de çok sevindimHaftasonunu kazasız belasiz gecirmene sevindim canim
Vay vay vayyyyy,Zuhal Hanımmmm,yine harikasınızzzzzCuma 76
Bugün 75.2
Fark -800
İnşallah Zuhal'im ben de ümitliyim
İnşallah Elif'immmmmmmmHadi cumaya ekside göreceğiz nilüferim. Tebrikler.
Hadi hayırlısı olsun
Evet havalar sicakken arabasına atıp yürüyordum şimdi evde ben spor yaparken p ağlıyor 2 mile leslie nin 15 dk sini yapabildim salya sumuk ağladı şimdi uyutmayi deniyorum devam ediyim diye
ins canim öyle olacak az once tartida iyi bi sayi gordum yarina gudecek artilar inş ve cumaya iyi bi eksi görürümKamilem cumaya artıları atıp eksiler le gelmeni istiyoruz canım sana güveniyorum yapabilirsin hadi bakalım :)
Bence haftasonunun ödemin atmak için detoks yapabilirsin bir gunluk
HepmiGider tabi istememek gerek
Bi geri iki ileri gidiyorsun hep
Haftasonunu kazasız belasiz gecirmene sevindim canim
Bravo
Ins canim takilmayizInş canım sızler ne kılolar vermıssınız +lara hııc takılmayın ☺
Abla öyle deme bu hafta öyle olmayacak egr bi kilo veremezsem istedigin cezayi ver bana biliyosun isteyince basarabilirim hadi bana guven amaaaa-Bin muhtesem gunes-
Nilüferim eminim cumaya eksiye düşersin tatlım
F Fittek
Kamile hadi bakalım artıları vercem diye uğraş dur tatlım
@gingercookkie
Iremcim menülerini yazdığın için sarı kartını sildim
Ama lütfen menünü aynı gün yazarsan iyi olur
Ve akşamları en azından 15 dk nı ayırıp menünü ve 5 mesaj yazabilirsin heralde
ya bizimkide huzursuz yurutecte bile durmadı bugun ki cok sever ve hala dis yokLeslie yapayım aksama birikmesin dedim kızım ağlıyor yurutec e koydum bacaklarim a yapisiyor bırakmıyor bu aralar çok huysuz üstten iki diş geliyor hep kucağımda
ins elifcim ya kendime yaxjk ettim bu haftaKamilem cumaya kurtulacsğız inşallah. Azimli olursak atarız.
Hadi cumaya ekside göreceğiz nilüferim. Tebrikler.
Mefkuş 2.5 litre suyu geçmeyeceğim artık. Deniyecrģim bakalım.
Zuhalim süpersin. Aynen devam et kaptan. Çok kıskandım.
Ahhh o minnoşlar. Benim ki de uyumamak için direniyor. Ben de onu uyutayım banda çıkacaģım. Uyutabilirsem.
Teşekkür ederim canım benim. .Gördüm canım yazdığını ekledim listeye seni de
Teşekkür ederim Zuhal'im,bundan sonra menülerime saat de ekliycem
Hey maşallah;aksatmadığın sporunu seviyim senin
Sağol canımmmmm
Teşekkür ederim Elif'immm
Ne yazık ki içtiğimiz oranda atamıyoruz suyu Elif'im.Çünkü hiçbirim,z tuzu kesemiyor ya da olması gereken oranda azaltamıyoruz benim gibi.Bu da tuzun içtiğimiz suyu tutmasına sebep oluyor ve sebepsiz artılar görüyoruz.Ama biz kendimizden emin olup bozmadıkça sonunda tartı da çözülüyor
Maşallah canımmm harikaKesinlikle ekmek bir tek kahvaltıda tüketilmeli bence de canım
Haftasonundan sonra hiç de kötü değil canım,sen eritirsin onu
Çok azimli ve istikrarlısın Nehir'cimSeni çok takdir ediyor ve verdiğin her grama seviniyorum
Pazartesi sabiti cumaya eksi demektir kuzum rahat ol
-200 çok kötü değil canım cumaya çok rahat atar eksiye düşersin merak etme
Pazartesinin sabiti cumanın eksisidir canım hep söylerim,hiç panik yapma
Çok küçük bir artı hiç panik yapma canım benim
Gider canım gider menülerin çok güzel maşallah
Cumaya halledeceğine eminim canım
Canım benim cuma gör sen bak nasıl eksi gelecek
Harikasınnnn
İnşallah canım benimmmm
Sorma Ponicim ben de çok sevindim
Vay vay vayyyyy,Zuhal Hanımmmm,yine harikasınızzzzz
İnşallah Zuhal'im ben de ümitliyim
İnşallah Elif'immmmmmmm
Ya keşke benimki öyle yapsa ağlıyor çığlık atıyorbende mekik çekerken üstüme zıplıyor falan arada zor oluyor ama oyun haline getiriyorum yapıyoruz izin verdiğince :)
Hadi inşallah canimins canim öyle olacak az once tartida iyi bi sayi gordum yarina gudecek artilar inş ve cumaya iyi bi eksi görürüm
Hepmi
Ins canim takilmayiz
Abla öyle deme bu hafta öyle olmayacak egr bi kilo veremezsem istedigin cezayi ver bana biliyosun isteyince basarabilirim hadi bana guven amaaaa
ya bizimkide huzursuz yurutecte bile durmadı bugun ki cok sever ve hala dis yok
ins elifcim ya kendime yaxjk ettim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?