Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar nasilsiniz
Bende biraz yorgunum oğlum çokhasta gece hic uyumadi ateşi var karni igriyor burnu fakanda akiyor hasta olmuş cok.halsiz kuzum kiyamam simdi uyudu biraz bende buraya girdim hemen

Kamile şimdi gelip kafana indirecem haaa
Kuzum bizde sana manken olmuşun demiyoz zaten evet birazdaha fazlalık var ama şişman katogorisinde değilsin
Bi 7-8 kilo sonra bak nasıl olacan
Tamam tamam kizma abla ben bi 13kilo daha vereyim manken olurum zaten simdi dayağı yiyecem en iyisi ben susayim

Daha ne olsun bebek, sporunuda yap tam olsun

Tamam tamam kizma abla ben bi 13kilo daha vereyim manken olurum zaten simdi dayağı yiyecem en iyisi ben susayim
Tatlıcım biz en başta vücudumuzu sevelimki oda bize iyi davransın
Heralde 3 günde zayıf olunmuyor
Zaman ve sabır lazım tabi bide azim

Canim baya bir fark var bence biz pek anlamiyoru ama resimlerde çok belli oluyor ama biz istediğimiz kiloya gelmeden verdiğimiz.kilolar bizi tatmin etmiyor galiba ama çok iyi kilo verdin maşallah biraz daha veraen fistik olursunkizz:)))@kkkmevsim5

Selam kizlar nasilsiniz
Bende biraz yorgunum oğlum çokhasta gece hic uyumadi ateşi var karni igriyor burnu fakanda akiyor hasta olmuş cok.halsiz kuzum kiyamam simdi uyudu biraz bende buraya girdim hemen
çok geçmiş olsun canım havalar malum çocuklar sürekli hasta oluyo ne kadar dikkat etsekde kapıyolar hemen.

ben begendim güzel :)

Selam kizlar nasilsiniz
Sıra ona geldi desene
Çok geçmiş olsun bitanem

menün gayet güzel olmuş spor biraz daha olabilirmiş.

Belki yatmadan biraz daha yaparım

Harika bir menü

Sağol tatlım

Daha ne olsun. Sporunu da yaptın mı süperr

Selam kizlar nasilsiniz

Oyyy kuzum kıyamam çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar

müthişş :):) göbek biraz daha gitti mi tamamdır o zaman tam fıstık gibi olursun :)
gayet orantılısın bende o orantı yok :)
Aslında göbek yok canım Külotlu Çorabı katladim Potluk oldu fotosu farkettim duzelttim :)
Çok teşekkür ederim canım benim :)
Evet ablacım az bişey kaldı. Geçen yazı şişman biri olarak geçirdim çok mutsuzdum eşim arkadaşlarla tatil plani yapsrken ben köşeye çekilip üzüluyordum bunları düşününce dahada hirslaniyorum
Kız maşallah süper görünüyorsun
Teşekkür ederim tatlım
Çok teşekkür ederim
Menü süper canım
Menü gayet iyi canimcim bu arada senin fotolar da mükemmel :) sana da az kalmıs canım
Ooo bir fistik gördüm sanki supeesin canim valla
Teşekkürler hayatimmm :)
Canım çok geçmiş olsun bu arada nasıl şimdi paşa daha iyidir inşallah

Evet günden geldim şimdi menümü yazayım
07.00 limonlu su zar zor icemiyorum ya midem bulanıyor.
09.00 2 yk keşkek komşu getirdi
1 kk peynir 1 yumurta 6 zeytin salatalık
10.30 sütlü Türk Kahvesi 3 kuru kaysi +10 badem
14.00 iki şiş kebap salata biber
Şimdi 1 elma yerim belki
17.30 ızgara balık salata
Su 2 lt
Spor sabah 1 mil leslie
Birazdan 40 dk bantta yuruyus
-Bin muhtesem gunes-

Bu arada bugün canım felaket çikolata çekti zor zaptettim kendimi niye öyle oldu anlamadım

Sağolun kizlar ins 38 beden fotoları koymakta nasip olur en kisa zamanda

Aminnnn. Herkeste bir 38 beden hayali var. Hadi bakalım yaza reyondsku 38 bedenleri biyireceģiz.

Nrhir düpersin kuzum.

Kizlar felaket yoruldum kiler odami komple indirdim yazlik kislik ayirdim yorganlari havalandirdim tum dolaplari komple sildim offf felaket yorucuydu ya kolum.kalkmio suan

Burcu maşallah hsmarstsın. Biri bana da hamaratlık bulaştırsa çok iyi olacak.

Hadi mefkuş gećmiß olsun misafirlerini göndermißsin. Azıcık dinlen ßimfi kuzum.

Canim milupanin gece cayi netten bak istersen

Duymamıßtım hiç bakayım.

Su içmekten fıskiyeye döndüm

Çok güldüm nilüfercim.

Menü güzrl csnım.

Menü güzrl canım afiyet olsun.

Selam kizlar nasilsiniz

Gećmiß olsun csnım. Rabbim tez zamanda şifasını versin.
Daha bende yapmadım bebişim
Daha Kendi yemeğimi bile yapmadım anca kahve içip duruyom

Akşama yaparıź mefkuşum. Ben de kahvede kendimi tutmasam günde 10 kahve içerim.

Nehircim mwnü güzel. Aman çikolata ile menüyü bozma.

Kizlar artik kizimin uykuu duzene giriyor ins. 1 haftadir erken yatiyoruz erken kalkiyoruz cumadan itibaren spor surelerimi artircam ben muhtemelen kardiyo yapmadigim icin kaslarim.calismiuo diye dusunuyorum 100 taneden baslayarak ip atlamayi dusunuyorjm her gun 5 artirarak gidicem 1 saatte leslie yada 30 dk leslie daha sonra plates bantiyla bacak egzersizleri filan dusunuyorum.bi program yapicam burayada atarim benim nisana kadar en azindan 65 e dusmem lazim boyle 2 ileri bi geri zor oluyo bi yandan sutum azalcak diye de korkuyorum simdiye kadar sorun olmadi ama bakalim iste cuma bi liste yapicam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…