Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar ben hala anlamadım ya biz kimlerle yarışıyoruz ben hangi takımdayım kaça kaç yarışıyoruz bunu birisi anlatsın bana bir zahmet

ba arada sabah kepekli tost
öğle : bulgurlu karalahana+yarım poğça
yedim akşama da kepekli tost +ayran yiyeceğim kısmetse

slm kızlarrrrrrrr nabersiniz ?? nerelerdesiniz yaaaaaaa bende biraz esnek olmakla diyete devam ediyorum akşam yemeğim yine karnıyarık yoğurt salata çorba 2 kaş makarna arkasından çayla 2 ısırık çikolata ve 2 incir.....sizler napıyorsunuz gelinde anlatın artık.....bence 1 ve 9 takımlar birleşse anca bi takım edicek bu gidişlee

canım biz 9. takımız hem takım içindekilerle yarış içindeyiz ufakdan hangimiz takım birincisi olcaz diye bide 14. takımla yarısıyoruz yani ne kadar kilo verirsen hem bireysel basarın artar hemde takımını birinciliğe tasırsın her hafta cuma günü listeler acıklanıyo orda görüyoruz kacıncı olduğumuzu bide 1. takım bizim kardeş takımımız bi sorun olduğunda anında yardımlasıyoruz beraberiz yanii ama azıcıkda rakibimiz oluyo kendileri unutmamak lazımm başka soru varsa seve seve cvplandırırım canım

slm kızlar bakalım yarın baskul ne gösterecek şu 3 günde aldığımı versem kabulüm fazlasında gözüm yok vallaama kimseyi göremiyom topikte acaba kimler kilo vermeye çabalıyo kimler boşladı belli olacak ve gerçekten kilo vermek isteyenlerle bi karar verip yarışa başlayalım kızlar yılbaşına kadar sıfır kaçamaksız

herkese iyi akşamlar...
mide bulantısı ve baş ağrısından ölüyorum bende
her kokudan herşeyden midem bulanıyo ve acayip bir baş ağrısı var geçmiyo günlerdir
bayram tatili yaramadı galiba bana...
neyse sabah:1 dilim ekmek,yarım yumurta ,öğlen bir kepçe çorba,akşamda çorba ve 1 dilim ekmek yerim
bunları zorla yedim şekerim fırlamasın diye yoksa hiç iştahım yok...

geçmiş olsun canım havalardanmı acaba iyi bak kendine ama arada girde slm ver kimsecikler yok zaten

saol cnm anladım
buün sabah: kepekli sandaviç
öğle: karnıbahar
çubuk kreker fındık
akşam
hamsi slalata yiyecem kızlar he bide akşam misafir var birazcık tatlımdan yiyebilirim

kaptan nerdesinnnn şu listeyi bi görsek bayramdan önce kaç kilo olduğumu unuttum inş. yarında aynı çıkarım havalr soğuduya ondanmı ne acayip canım tatlı istiyo çok pişmanım ama akşam yemeğinden sonra bi çikoltalı gofret yedim yarın etkisini görmesem bari halbuki akşama kadar nede güzel di diyetim

9. TAKIM 182. ETAP

zemus(67,7/)
bucakmagduru(78,7/)
asl35(74/)
innuk(71,6/)
selduş(67,6/)
sudem34(75,6/)
portekizli(62/)
elakerem(73,3/73,1/0,2/0,27)yeni üye

9. TAKIM TOPLAM KİLO(570,5/)

Evet kızlar öncelikle herkese günaydın..
Bayram başında kendime koyduğum hedefi iki gündür tutturmuş bulunuyorum. Bu sabah itibariyle 69,5 kiloyu gördüm nihayet. bayram başında amacım 60 lı rakamları görebilmekti ki çok şükür gördüm. Kendime koyduğum ödülüde pazar günü gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Bayramdan bu yana toplam 2.1 kg verebilmiş bulunuyorum.. çok mutluyum

Son düzenleme:
günaydın kızlarr çok üzgünümbende bayramda aldığım 2 bıçuk kiloyu verdiğimi ümit ediyodum ama malesef sadece 1 buçuk kilosunu verebilmişim 4 günde 75 900 filanım tühhhhhhh yaaaa yılbaşına nasıl ulaşıcam hedefe ben böyle neyse görüşürüz

kizlar uzgunum ablam bana cok yedirtiyo .2 haftada kilo aldim sonuc 76.7 yani kilo aldim

9. TAKIM 182. ETAP

zemus(67,7/)
bucakmagduru(78,7/78,7/0/%0)
asl35(74/75,9/-1,9/%-2,56)
innuk(71,6/69,5/2,1/%2,93)
selduş(67,6/)
sudem34(75,6/76,7/-1,1/%-1,45)
portekizli(62/)

gunaydınnnn öncelıkle herkesın geçmış bayramı tekrar mubarek olsunnn kılomm 67 valla almadıgıma şükredıyorum okadar cok musfırım vardı kıııı cesıt cesıt yemek içinde kendımı zor tutmaya çalıştımm en onemlısı sudan vazgeçmedımm

9. TAKIM 182. ETAP

zemus(67,7/)
bucakmagduru(78,7/78,7/0/%0)
asl35(74/75,9/-1,9/%-2,56)
innuk(71,6/69,5/2,1/%2,93)
selduş(67,6/67/0,6/%0,88)
sudem34(75,6/76,7/-1,1/%-1,45)
portekizli(62/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…