- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.081
Sut eskidir getiren oyle getirmistirÖyle bir güne başladım ki sinir krizi gecirmemem elde değil. .Dün aldığım 3 kilo süt bozulmuş
Çamaşır makinem bozuldu.
Kızım bir haftadır miy miy hiç susmuyor ne iş yapabiliyorum ne bir şey. .
Eşim de kıyafetlerini her tarafa dagitmis.
Kaç defa uyardm inadina yapıyor.
Şeytan diyor yak hepsini evi de yak off yaaaa ben erken olecem
Çok geçmiş olsun canım grip mi oldun.Sut eskidir getiren oyle getirmistir
Benim oglanda uymuyor arti ustune hastayim
Adamları hic sirma ben o krizi her gün geçiriyorum yok yok anlamiyo
Sıkma canını canım süt için üzülme, benim kızımda şu sıralar uyuyamıyor hastalik belirtisi var,makine için hemen servisi ara. Eşinin eşyalarını çöp posetine doldur kapıya koy sorarsa dersin etrafa atılmıştı çöp gibi,çöp diye topladım dersinÖyle bir güne başladım ki sinir krizi gecirmemem elde değil. .Dün aldığım 3 kilo süt bozulmuş
Çamaşır makinem bozuldu.
Kızım bir haftadır miy miy hiç susmuyor ne iş yapabiliyorum ne bir şey. .
Eşim de kıyafetlerini her tarafa dagitmis.
Kaç defa uyardm inadina yapıyor.
Şeytan diyor yak hepsini evi de yak off yaaaa ben erken olecem
Ya canim benim ayni salonda otursun salonu oturma odasinda otursun orayi yatak odasi zaten hak getire o evdeyken derli toplu olmak imkansız bende uyarıyorum bak bunu suraya koyma sunu atma falan ama ertesi gün yine başa donuyoruz hadi şimdi neyse aksama jadar topljyorumama okula baslarsam yandim iki çocuk zaten dağıtıyor bide o uc cocuk kafayı yiyeceğim kesin bakalım napcaz bu ara bide soguguz bugünlerde hiiic bisey demiyorum hatta gel git yemek şu bu olmayinca konuşmak bile istemiyorum hafta konusmuyorum içimden gelmiyo kahrettim hayata nedense hiiiiiic bisey yapasim gelmiyoÇok geçmiş olsun canım grip mi oldun.
Kafaları Mi basmiyor yoksa işlerine mi gelmiyor anlamıyorum ki..
Bin defa söyledim çocuk odası kullanılmıyor ama hep dağınık
Salon dağınık yatak odası dağınık
Banyo dağınık
Eee ben neye yetiseyim çocuk mu arkasını topliyim.
Bitmiyor ki topla topla
Spor ayakkabimla yuruyunce su topladı serçe parmagim esiminkiyle yürüyorum o da ortopedik değil,,nasıl bi ayakkabı alsam bilmiyorumAslında çok hızlı yürümüyosun cnm Ama spora başlamadan ve sonrasında esneme yapmayı unutma
Bide ayakkabın iyi olması lazım
Yoksa kilon bantın zarar vereceği kadar fazla değil ben 100 ün üstüudeyken başlamıştım
Noldu canım ne bu depresyon havalarıYa canim benim ayni salonda otursun salonu oturma odasinda otursun orayi yatak odasi zaten hak getire o evdeyken derli toplu olmak imkansız bende uyarıyorum bak bunu suraya koyma sunu atma falan ama ertesi gün yine başa donuyoruz hadi şimdi neyse aksama jadar topljyorumama okula baslarsam yandim iki çocuk zaten dağıtıyor bide o uc cocuk kafayı yiyeceğim kesin bakalım napcaz bu ara bide soguguz bugünlerde hiiic bisey demiyorum hatta gel git yemek şu bu olmayinca konuşmak bile istemiyorum hafta konusmuyorum içimden gelmiyo kahrettim hayata nedense hiiiiiic bisey yapasim gelmiyo
Aynen abla odun az kalır yontulmamis odun ben de dokunmuyorum bişeye bıraktım öyle gelince toplasin yemin ettim ellemicem diye misafir de gelirse kader eşim böyle pasakli der güler geçerim ne yapim.Günaydın canlar
Herkese huzurlu mutlu enerji dolu ve tabiki az kalorili bi gün diliyorum
Kızlar tartıya 2 kaldı bugünden menülere iyice dikkat edelim
AdaisyLove
Nehirim dur bi kuzum önce bismillah de
Adama boşuna canını sıkma bazı şeyleri ben 28 senedir söylüyorum yine aynı yine aynı
Bunların özü odun olduğu için ne kadar söylesende boş
Aman giden süt olsun cnm
Makineyide birini çağırıp baktıracan mecbur
Kız ne utanacaksin Sevin.Sıkma canını canım süt için üzülme, benim kızımda şu sıralar uyuyamıyor hastalik belirtisi var,makine için hemen servisi ara. Eşinin eşyalarını çöp posetine doldur kapıya koy sorarsa dersin etrafa atılmıştı çöp gibi,çöp diye topladım dersinçamaşır sepetine atilmayan kirlileri yikama ayrica. Bu konuda şanslıyım sanırım eşim benden daha düzenli tertiplidir. Onun elbise dolabı benimkinden daha düzenlidir,utanmali miyim bilmiyorum
Kuzum kıyamam sen benden çok dolmussun Aranız niye soğuk cnim.Ya canim benim ayni salonda otursun salonu oturma odasinda otursun orayi yatak odasi zaten hak getire o evdeyken derli toplu olmak imkansız bende uyarıyorum bak bunu suraya koyma sunu atma falan ama ertesi gün yine başa donuyoruz hadi şimdi neyse aksama jadar topljyorumama okula baslarsam yandim iki çocuk zaten dağıtıyor bide o uc cocuk kafayı yiyeceğim kesin bakalım napcaz bu ara bide soguguz bugünlerde hiiic bisey demiyorum hatta gel git yemek şu bu olmayinca konuşmak bile istemiyorum hafta konusmuyorum içimden gelmiyo kahrettim hayata nedense hiiiiiic bisey yapasim gelmiyo
Gunaydin kizlar tamamen bitmis durumdayim bugun sanirim hasta oluyorum
AdaisyLove bbegim degistiremezsin erkk milleti gencay her konuda iyidir ama daginiktir cikolata yer kabini salonda brakir corabi cikardigi yerde birakir ilk baslar takiodum simdi sldim babamda oleydi demek ki geneli ole
Tatlım sporda eklemler için en önemli şey ayakkabıSpor ayakkabimla yuruyunce su topladı serçe parmagim esiminkiyle yürüyorum o da ortopedik değil,,nasıl bi ayakkabı alsam bilmiyorum
Kamilem bugün sporunu yaptıktan sonra duşunu al biraz saçını başını yap hafif makjajYa canim benim ayni salonda otursun salonu oturma odasinda otursun orayi yatak odasi zaten hak getire o evdeyken derli toplu olmak imkansız bende uyarıyorum bak bunu suraya koyma sunu atma falan ama ertesi gün yine başa donuyoruz hadi şimdi neyse aksama jadar topljyorumama okula baslarsam yandim iki çocuk zaten dağıtıyor bide o uc cocuk kafayı yiyeceğim kesin bakalım napcaz bu ara bide soguguz bugünlerde hiiic bisey demiyorum hatta gel git yemek şu bu olmayinca konuşmak bile istemiyorum hafta konusmuyorum içimden gelmiyo kahrettim hayata nedense hiiiiiic bisey yapasim gelmiyo
Kız sana ne olduGunaydin kizlar tamamen bitmis durumdayim bugun sanirim hasta oluyorum
AdaisyLove bbegim degistiremezsin erkk milleti gencay her konuda iyidir ama daginiktir cikolata yer kabini salonda brakir corabi cikardigi yerde birakir ilk baslar takiodum simdi sldim babamda oleydi demek ki geneli ole
Abla benimki yle yapınca parmaklarim su topladıTatlım sporda eklemler için en önemli şey ayakkabı
Hem eşininki sana büyük değilmi
Bence git ayağına göre rahat bi ayakkabı al
Kız sana ne oldu
Anacım biraz enerji verin ne böyle herkes negatif
Şimdi Bende başlıcam tam olacak
Valla aslında sebebi hem var hem yok o a göre hic bisey yok ama bana gel sor biseymi istiyorum yani bu maddi biseyde olabilir yada normal bisey yapmasini istiyorum once sayiyo sayiyo sonra kalkip yapiyo ama ondan once dedikleri beni delip geçiyo o normale dönüyor hemen ama ben donemiyorum konuşmak bile istemiyorum ondan sonraAynen abla odun az kalır yontulmamis odun ben de dokunmuyorum bişeye bıraktım öyle gelince toplasin yemin ettim ellemicem diye misafir de gelirse kader eşim böyle pasakli der güler geçerim ne yapim.
Yatak odasını dağıtım ttoplarim diyorum basmiyor adamın bir kulağından girip diğerinden çıkıyor
Kız ne utanacaksin Sevin.
Benimki de sözde çok titizdir kaynana gibi evin her köşesine bakar bir hata bulsun diye ama kendine gelince icraat yok.
Valla dedim ona balkondan aşağı atacam gelir toplarsin diye kaynanam zamanında yapmış toplamış hepsini sokağa atmış bak kıyafetlerin orda ise giderken ordan alıp giyersin gelince de oraya birakirsin demiş bana da aynını yap diyor :):) :)
Kuzum kıyamam sen benden çok dolmussun Aranız niye soğuk cnim.
Bir sebebi var mı yoksa öylesine mi. .
Canım erkekler biraz farklı onları anlamak çok zor takma demicem çünkü olmuyor ama beklentilerini en Aza indir çünkü beklentin ne kadar çok olursa o kadar mutsuz olursun
yok abla yaaa hic içimden gelmiyo öyle şeyler yapmakKamilem bugün sporunu yaptıktan sonra duşunu al biraz saçını başını yap hafif makjaj
Bide hoşuna giden güzel bişey giyin bak nasıl kendini iyi hissediyon
Kocaylada soğukluğu uzun sürdürmek iyi değil alışkanlık olmasın
Akşamada güzel bi sofra haxırla tabi sana göre bişeylerde olsun
Onlar öyle düşünemiyor malesef canım.Valla aslında sebebi hem var hem yok o a göre hic bisey yok ama bana gel sor biseymi istiyorum yani bu maddi biseyde olabilir yada normal bisey yapmasini istiyorum once sayiyo sayiyo sonra kalkip yapiyo ama ondan once dedikleri beni delip geçiyo o normale dönüyor hemen ama ben donemiyorum konuşmak bile istemiyorum ondan sonra
yok abla yaaa hic içimden gelmiyo öyle şeyler yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?