Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım az değil mi öğle yemeğin bari elmanın yanına bir bardak süt 1 galeta falan ekleseydin

Günaydın kızlar..
İki gündür yazamadım size.. Düne kadar iyi gidiyordum ama dğn yine tartı şaşkın şaşkın rakamlar çıkarmaya başladı. Karar verdim cumaya kadar tartıya çıkmayacağım. Moralim bozuluyor çünkü...
Sizde durumlar nasıl...
Bakıyorum portekizli hn. teşrif etmişler nihayet aramıza

günaydınnn klasik kahvaltımı yaptım ama arkasından bi muz yedim artık ara yapmam bakalım cumaya kadar bi değişiklik olacakmı tamamen durdu kilo vermem haftaya çarşamba diyetisyene gidecem artık o zamana kadar kendi çabamla 1 2 kilo versem keşke

herkese meraba...
laptopum çöktü 1 haftadır tamirde bu akşam geldi
herkesten özür diliyorum cuma bildirimide yapamadım

neyse diyete aynen devam ediyorum artık alıştım 2 kaşık 3 kaşık olayına ama kilo vermem durdu
vucudum direniyo sanırım ..baya moralim bozuk

üzülerek kaptanlığa veda etmek istiyorum bildirim yapılacak saatlerde işteyim bi arkadasa tüm incelikleri öğreteyim o deevralsın lütfen takımdan ayrılmak istemiyorum ama kaptanlıkdan mecburen ayrılıcam

üzülerek kaptanlığa veda etmek istiyorum bildirim yapılacak saatlerde işteyim bi arkadasa tüm incelikleri öğreteyim o deevralsın lütfen takımdan ayrılmak istemiyorum ama kaptanlıkdan mecburen ayrılıcam

benimde kurslarım var çok yoğun bir döneme girdim ..ev ve kurslar arası koşuşturuyorum
takımdan bir süreliğine ayrılsammı diye düşünmedim değil.çünki faydalı olamıyorum.
zaten takımın motivasyonu yerlerdi .araya tatil girdi icee düzenimiz bozuldu ..

9. TAKIM 182. ETAP SONUÇLARI

zemus(67,7/
bucakmagduru(78,7/
asl35(75,9/
innuk(69,5/
selduş(67/)
sudem34(76,7/)
portekizli(62/)
elakerem(73,1/

9. TAKIM TOPLAM KİLO(570,6/

9 takımın kızları lıstenızı bu hafta kaptan yrd yapıcak ve bu arada bı kaptan ataması yapmanız gerekıyo bucak magduru ayrılmak ıstıyo cunku hadı bakalım kolay gelsın lıstenızı paylastım yarın 12 ye kadar kılo bıldırımızı yaparsanız sahane olur hadı canlanınbakalım hemen vazgecmek yok bızım takımında tatdı yok ama duzelıcek elbet yıne eskısı gıbı oolcek hala tatıl rehavetıı atılmadı uzerımızden napalımm

makeup ben hesaplamayı yapamıyorum ..
herkes 12 ye kadar kilosunu bildirir sende bana yardım edersin..
öğleden sonra kursum var benimde...

zemus(67,7/
bucakmagduru(78,7/78,5/0,3/%0,38)
asl35(75,9/
innuk(69,5/
selduş(67/)
sudem34(76,7/)geri dönmek üzere ayrıldı
portekizli(62/)
elakerem(73,1/

kızlar nerdesiniz kilo bildirimi yapılmamış hala öğleden sonra yokum ben..
zaten hesaplamayı başkasına yaptırıcam lütfen kilolarınızı biran önce yapın...

kızlarrr herkes bianönce yazsın kilosunu ben işe gitmek zorundayım ordada girme imkanım yok bakın bu gidişle takım kapanacak haberiniz olsunnnnnn

zemus(67,7/
bucakmagduru(78,7/78,5/0,3/%0,38)
asl35(75,9/
innuk(69,5/
selduş(67/)
sudem34(76,7/)geri dönmek üzere ayrıldı
portekizli(62/)
elakerem(73,1/72,5/0,6/%0,82)

bucak magduru ve zemus kuzular bakın ısınıze ben hallederım gerısınıı sımdı gordummm msjlarınızıı

gozunuz arkadas kalmasınn kılo bıldırımı yapmayanlarıda aynı geceıcem kılolarınıı artık bu haftada bı toparlanma yaparız ınsallahh mcuk hadı kolay gelsın sızeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…