Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zemus ve portekizli geç kaldınız saat 4e yaklasıyo llisteyi yollamak zorundayım kilonuzu aynı geçicem

9. TAKIM 182. ETAP

zemus(67,7/67,7/0/%0)
bucakmagduru(78,7/78,7/0/%0)
asl35(74/75,9/-1,9/%-2,56)
innuk(71,6/69,5/2,1/%2,93)
selduş(67,6/67/0,6/%0,88)
sudem34(75,6/76,7/-1,1/%-1,45)
portekizli(62/62/0/%0)
elakerem(73,3/73,1/0,2/0,27)yeni üye

9. TAKIM TOPLAM KİLO(570,5/570,6/-0,1/%-0,01)

bu arada sonuncu olmazsak ii kilo almıs durumdayızzzz cezalıyız hepimiz duyurulur

slm kızlarrrrrr ay bu kadar kötümü sonuç yani bide ben 2 ay diyetisyene gittim güyaa formülü öğrendim diyodum kendime ama yok bunun şu pis boğazımı tutmaktan başka yolu olmadığını bi kere daha anlamış durumdayım.....ama zararın neresinden dönersek kardır .....yılbaşına kadar hiç aralıksız devam edicem pazartesiden sonra çünki hafta sonu hep biyerlerde olucaz ucundan tatmayınca olmaz ...innuk tebrik ederim nasıl beslendiğini bizle paylaşırsan sevinirim

canım nasıl bir ceza uygulanıyor?

ıkındın bır tabak makarna yedımmbol slata ıle başka bır sey yok şimdılı artık yemem zatenn oyyyyy oyyyyyyyyyyy gıtsın su kılolarr

Kaptan ben cezalı değilim değil mi??
Kendimle gururduydum walla

Canım teşekkür ederim..
Aslında aranızda en çok ben yiyorum biliyormusunuz? Ayrıca hiçte spor yapamıyorum. Ama işte önemli olan dengeli beslenebilmek yani
Örneğin bugün öğle yemeğinde tatlı yemişsem akşam yemeğinde sadece salata yiyorum. Birde bol bol bol yeşil çay ve beşibiryerde çay içiyorum. Bol bol su meyve az yiyorum. Böyle işte. Onun haricinde diyetteyim diye bir psikolojim yok canım bir şeyi çok istiyorsa yiyorum. Ama yemezsem daha iyi olacak diye düşünüyorum o zamanda yemiyorum..

kızlar bu hafta bildirim sırası sizdeymiş hatırlatayım dedim karışıklık olmaması adına
yardıma ihtiyacınız olursa 7.takıma uğramanız yeterli
hadi görüşürük:79:

bugün kimseler uğramamış bildirim yapmaya bende dışardaydım kahvaltıyı kaçırdım kızlar nolcek benim halimbide iddaya girdim yılbaşına 5 kilo veremesem yandım hemde parasına yarından sonra kimse tutamıycak bak ahanda buraya yazıyom

günaydınnn kimse girmedimi yine az önce kahvaltımı yaptım yine kral kahvaltısı oldu yarın benim için yeni bişeylerin başlangıcı inş.çok ama çok sıkı bir diyet detoks serüveni başlıyor hedefim 15 günde 2 buçuk kilo tabi sporla destekliycem hadi hayırlısı

hep yarına erteleme kahvaltı bölümünü es geç salata türü şeyler ye bugün sadece spora ağırlık ver bak nasıl bugünden başlamış olursun...:78:

günaydınnnn ....bugün kendimi bomba gibi hissediyorumgerçi yürüyüşe gidemedim küçük kızım hasta kreşe gidemedi dolayısıyle bende yürüyüşe ama kahvaltımı yaptım klasik menü şimdi yeşilçay içip biraz evde debelenicemkendi çapımda artık kaçamak devri bitti inş. cumaya tekrardan 74 görmek hedefim haydin kızlar canlanınnnnnnn

kızlar malesef geç kaldım ama malum kpss telaşınndan nete giremedim girsemde bişey farketmezdi gerçi kilom aynı 62 daha doğrusu bayramda 63 çıkmıştım şükür başlangıç kiloma döndüm benimde hedefim yılbaşına kadar 59 düşmek yani 50 li rakamlar gelsin artık
bugün sabah: kepekli tost yumurta haşlanmış 5 zeytin
ölğle: 1 elma
akşam: kıymalı bezelya 1 tabak cacık 3 kaşık pilav ama şiştim yatmadan da muz yiycam küçük çokmu sizce bu yediklerim yarında yürüyüşe başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…