- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.381
Günaydın canım. Hadi heyecanla bekliyorum.Gunaydin kizlar, biraz kendime geleyim tartilip yazayim,ayy cok heyecanlandim
Gunaydin tatlim oo maşallah cok iyi vermissin tebrik ederim.Kili bildirimini ilk ben yapayım.
Geçen hafta : 81.3
Bu hafta : 80.5
Fark : -800 gram.
Pazartesi ki artıya göre süper.
Azicik daha kendime geleyim tartilip yazacam insallah:))Günaydın canım. Hadi heyecanla bekliyorum.
Canim.hosgeldin bende burcu 24 yasimdayim 3.5 aylik bir kizim var. 1 aydir takimdayim 3 kilo.civari hosbulduk tatlim bir ayda üç kilo vermek saglikli ve kalici zamanla iki üç ayda çok belirgin hissedilecek
Teşekkür tatlim
Elif çok güzel bitanemde hani geç tartılacaktınKili bildirimini ilk ben yapayım.
Geçen hafta : 81.3
Bu hafta : 80.5
Fark : -800 gram.
Pazartesi ki artıya göre süper.
Canım sana bir soru soracağım aksam çok icilen su sabah tartiyi etkiler miElif çok güzel bitanemde hani geç tartılacaktın
Fazla kilon yokmuş tatlımArkadaşlar ben de kilo bildirimimi yapayım sabah çok erken saat altıda tartıştık kilom 68.1
Canım akşam çok icilen su tartiyi etkiler mi ve sabah isimden dolayı erken kalkıyorum sabah altıda tartiliyorumGünaydın kızlar
Evdekıler, birazdaha yatıp öyle tartılın
Hatta uyuyunca insan daha çok eksi çıkıyor
Geç vakit çok içilirse ve erken tartlınırsa etkiliyor cnmCanım sana bir soru soracağım aksam çok icilen su sabah tartiyi etkiler mi
Canım boyum 1.64 ideal kilom 56 imiş hedefim de o yönde bitanemFazla kilon yokmuş tatlım
Boyun hedefin kaçtı
Aaaa harikasinGecen hafta: 68.6
Bugun : 67.5
Fark: 1.1 kilo
Mesaj sayim: 80 civari tam sayamadim.
Dort gun 45 dk spor yapildi.
Evet canım ben yatarken bile dört su bardağı su içip yatıyorum etkiliyor sanirimmGeç vakit çok içilirse ve erken tartlınırsa etkiliyor cnm
Çünkü vücuttan tam atılmamış oluyor
O yüzden erken tartılmak zorunda olanlar akşam 10 dan sonra sıvı alımını kesmeleri gerekiyor
Çünkü burda 100 -200 gr bile çok önemli
Süpersin zeynebim çok sevindimGecen hafta: 68.6
Bugun : 67.5
Fark: 1.1 kilo
Mesaj sayim: 80 civari tam sayamadim.
Dort gun 45 dk spor yapildi.
Sagol canim aramiza hos geldin bende buraya katilali tam bir ay oldu.Adim masal bir bucuk yillik evliyim,28 yasindayim,cocugum yok.Aaaa harikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?