- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.361
Güzel olmuş. İnşallah sorun yokturKizlar selam bugun Nazi nedenlerden dolayi giremedim buraaya
Bugun ki menum
Sabah 1 bucuk.yumrta 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 domates
Ara 1 havus
Ogle 2 gibi avuc icim kadar haslanmis tavuk eti az salata
Aksam 5 gibi 1 kase yogurt
Su iki litre
Be su alimini Saar 6 da biraktim
Spor yarim saat hafif sporlar yaptim :)))
ne kadar genç bir annesin ne güzelll 13 kilomu gayet iyi vermişşin talım zaten benim çok profesyonel bir diyetisyen tanıdığım vardıııı zaten en idealii haftada en fazla 900 grm vermek lazımmış gayet sağlıklı bir kilo vermişsin prenses annesi..
canim aramiza hosgeldin bends rabia 29 yasindayim iki tane cocugim var bends 3 aydir buralardayim valla :)))ne kadar genç bir annesin ne güzelll 13 kilomu gayet iyi vermişşin talım zaten benim çok profesyonel bir diyetisyen tanıdığım vardıııı zaten en idealii haftada en fazla 900 grm vermek lazımmış gayet sağlıklı bir kilo vermişsin prenses annesi..
canim sorun Benin telefin ile alakali idi ama cozuldu sukir by arada yoklugumu farkedip sordugun icon tesekkur ederim hosuma gittiGüzel olmuş. İnşallah sorun yoktur
ne kadar genç bir annesin ne güzelll 13 kilomu gayet iyi vermişşin talım zaten benim çok profesyonel bir diyetisyen tanıdığım vardıııı zaten en idealii haftada en fazla 900 grm vermek lazımmış gayet sağlıklı bir kilo vermişsin prenses annesi..
Evet öğleni atlamışsın ama iyi iş yaptın maşallah. Ben de @poniponna gibi güşünüyorum hızını alamazsan bize de gel nasıl olsa aynı şehirdeyiz
Her şerde bi hayır vardır. Peki not aldınızmı bu sunımdan. İnşallah bu kadar zahmet ve emeğe deymiştir
Güzel olmuş tatlım
Çağla çorbasını ilk duydum. Afiyet olsun güzel olmuş
Aslında öğlenkini işyerinde yedim ama ben önce biraz kıvamı olsun diye un kavuryp içine evde ne varsa onları katıyorum bi pırasa pek olmuyo içinde. pişmeye yakın dereotu da doğrayınca çok güzel oluyor . Soğan ve sarımsak da olmazsa olmazı. Çok minik doğrayamadığım için pişince blendırdan geçiriyorum. Hiç bişey bulamazsam patates havuç kereviz soğan sarımsak bile yetiyor
Burcucum sen emziriyorsun ya maydonozu pek önermiyorlar gani kürün içinde ters etki yapmasın
Bugünü cısss olmadan atlatmışsın
Çok geçmiş olsun sanmam ondan olmaz spordan oluyorsa o da gastrit sancısı olmaz
Meliha bunu beğendi
Ayyy bi an heyecanlandım
Sağol tatlım. Geçmiş olsun. İnşallah tartıya da yansımaz bıcırığa da bulaşmaz
Mercimekle bulgur çok mu olmuş ikisi bir arada
Sıkma canını hele bi gelsinler. Onlar gelmeden böyle gerilirsem geldiklerinde mutsuz olursun. Akışına bırak
Çok geçmiş olsun iremim. Sen hangi ildeydin
Ben küçükken haberlerde filistini vs gösterdiklerinde film gibi sanırdım. Ne acı 30 senedir insanlar birbirini öldürüyor
Hiç sağlıklı bulmadım
Tekrar geçmiş olsun canım. İyice dinlen
Iyi akşamlar kizlar menüyü yazayım uyumaya calisicam pek başarabilecek gibi degilim ama Bugün beni mazur görün hic keyfim yok
Sabah
Iki dilim ekmek
Peynir 4zeytin marul maydanoz
Öğle 1 kase tarhana salata
Aksam
Salata yogurt
Su 2lt
Spor yok
Sorun olmamasına sevindim. Farketmezmiyim tatlım. Merak ettim.canim sorun Benin telefin ile alakali idi ama cozuldu sukir by arada yoklugumu farkedip sordugun icon tesekkur ederim hosuma gitti
Canim.hosgeldin bende burcu 24 yasimdayim 3.5 aylik bir kizim var. 1 aydir takimdayim 3 kilo.civari verdim
1 tutamcik attim cnm rezeneyi biraz fazla.koydum. yarin mutfagida yapim bi kac ay tovbe edicem
Sorun olmamasına sevindim cnmcanim sorun Benin telefin ile alakali idi ama cozuldu sukir by arada yoklugumu farkedip sordugun icon tesekkur ederim hosuma gitti
Kamilem belliki bişey olmuş adamlamı atıştınızIyi akşamlar kizlar menüyü yazayım uyumaya calisicam pek başarabilecek gibi degilim ama Bugün beni mazur görün hic keyfim yok
Sabah
Iki dilim ekmek
Peynir 4zeytin marul maydanoz
Öğle 1 kase tarhana salata
Aksam
Salata yogurt
Su 2lt
Spor yok
Herkes evde
Fırsat varken menü bildireyim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Ara 2 kayısı
Öğlen 1 kase sebze çorbası 6 adet misket boyunda köfte
Akşam 18.00 yoğurt ve salata
Su 2 lt
Yürüyüş 30 dk anca yapabildim
Kızlar bugün grev varda benimmi haberim yok
Ben ütü yapıyorum ve ütü bende hep başağrısı yapar
Zaten moral yerlerde
Siz bari canlanın biraz
Grupca moral yerlede galiba,aslinda ben gune guzel basladim ama ogleden sonram berbatti,aksilikler pesimi birakmadi, okulda egitim teknolojileri kursu vardi.Sunum hazirlamamiz gerekiyordu,tabi ben uyanik baska bir okuldan arkadastan aldim ama kizin flash virusluymus acmadi,sonra baska bir arkadastan alalim dedik oda kalici silmis,biz yapalim dedik arkadasin bilgisayarinda,kizin bilgisayari kafayi yedi kaydetmeden kapandi acilmadi daha.Benim bilgisayarda zaten dusup kirildi velhasil sinir bozucu bir gunudu.
Sabah 10.30Temizlikten bisi yapmaya firsat bulamadim esim disarda yiyek dedi ama hem soguk hem yollar cok kotu cikmayalim dedim hazirda bunlar vardi o sekilde oldu ogunlerimi atladigimin farkindayim ama bugunluk bole aksam acikirsam yogurt filan yerim
1 yumurta
Yarim kk tulum
5 zeytin
1 dlim tb
Sekersiz cay
Aksam 17.00
4 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb
2 litre su
1 mil leslie
Canım Çağlayı ikiye bölüp haşlıyorsun daha sonra süzülmüş yoğurt ekliyorsun hafif hoş bişey oluyor. @poniponnaMenü gayet güzel canım
Canım güzel menu5
Menü güzel canim
Çağla çorbası nedir canım ilk defa duydum güzel menün
Kız rakibe detoks mu yapıyorsun :)
Sağol abla saatleri yazamadım çok yoğun bir gündü üstüne de grip oldum yeniden çok kötüyüm daha da eve gitmedim
Çok korkuyorum keşke bugün salı olsaydıMenü güzel cnm
Bakalım dünkü sufle yarın tartıda sana ne diyecek
Bugün güzelde niye artı çıkıyosun kaçamağın varmıydıMenüm
Sabah 11.00
İki kaşık müsli
Öğle 12.30
İki kaşık tavuk sote
Az salata
Ara 3.30
Bi kase tarhana
Akşam 6.00
Bi kase çorba
Salat
Yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok
Yarın hepimiz bol eksiler görürüz inş iki gündür yüksek çıkıyorum tartıda yarın hayırlısı bakalım
Senin nasıl bi bünyen var bilmiyorum ama benimki hiç kaçamak affetmezÇok korkuyorum keşke bugün salı olsaydı
Bilmiyorum iki gündür hiç kaçamağım yok salı günü iki ısırık poğaçanın artı yapacağınıda sanmıyorum. Geçen cumaya göre eksideyim sadece pazartesiye göre artıdayım. Sabah ola hayrola :)Bugün güzelde niye artı çıkıyosun kaçamağın varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?