Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnn canlar

Artık kaçamaklar dünde kaldı bugün hemen düzenimize geri dönelim
Valla yok gezme yok şu, bu anlamam
Maraton bugünden başlasınki pazartesi eksiyle açalım haftayı

Günaydınnnnn canlar

Kesinlikle canım. Dün aldığım olumlu tepkiler beni gaza getirdi. Kızımın karnesini almaya gittiğimde tüm veliler elif hanım çok zayıflamışsınız diye iltifat ettiler çok mutlu oldum.

elifce1453

Kızlar lütfen menülerinizde adını yazdığım elifi etiketleyin

Bayankokosh
@ErvaMina
@elifce80
K kelebekk33

Tamam csnım.

Günaydın güzellikler

Günaydın kamilem.

Gunaydin canlar kahvaltiya kaynanama gidicez 9 da uyandim ben bisiler atistirdum cunku gidene kadar benim icin ogle yemegi olacak sanirim hepinize kacamaksiz bir haftasinu diliyorum opuyorum hepinizi
TESEKKÜR EDERİZ CAN dilerim hafta sonumuz güzel ve keyifli gecerrr

Geçmiş olsun cnm
Menünde başlangıç için gayet güzel
Sporada hızlı bi giriş yapmışın devamı gelsin inşallah

çok sağol ablacıgım evet ablacıgım bu ay spor salonuna yazıldımmm dilerim haftaya iyi bir kilo verip senin yüzüznü ak çıkarırım sonucta o kadar bizle ilgeleniyorsun emek veriyorsun aslında tüm arkadaşlar için geçerli bu bu takım ruhumuz tavan yapmış canlarım benim ablacıgım bugun daha sağlıklı beslenmeye özen göstereceğimmmm

Kızlar kaçamaksız bir haftasonu diliyorum.
Ben 2 gün anneme gideceğim inşallah kaçamak yspmadan dönebilirim.
ins donersin canim aman dikkat et benim gini yapma ben ne zaman gitsem annemlere kilo alıyorum bikac günlük heveslere feda etmeyelim emeklerimizi sonra çok pişman oluyoruz tecrübeyle sabit

F Fittek

Canimcim cok gecmis olsun
Teşekkür ederim burcucum
Sağol canım tüm gece kız uyumadi çok bitkinim
Ya benim oglanda bi huzur vermiyor grceleri dertlerk ne bu çocukların anlamadım
Gunaydin canlar kahvaltiya kaynanama gidicez 9 da uyandim ben bisiler atistirdum cunku gidene kadar benim icin ogle yemegi olacak sanirim hepinize kacamaksiz bir haftasinu diliyorum opuyorum hepinizi
aman canım sende dikkat et

Günaydınnnnn canlar

Günaydın ablalarin ablası sen olmasan biz napariz dikkat edilecek komut alınmıştır

Günaydın elifcim ne güzel şeyler duymussun hadi bi gazla bu hafta senin icinde cok iyi bi hafta olsun kendim duymus gibi sevndm inanki

kızlar etiketleme ne demek mekrufeciğim beni etiketlemiş ne demek ne anlama geliyor acaba

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 449.ETAP SONUC LİSTELERİ
15-22OCAK 2016

TAKIM DERECELERİ

..................5.TAKIM 1,084

.................3.TAKIM %0,972

....................9.TAKIM 0,818

Günaydınnnnn canlar

evet haklısın ablacığımm sunu çok iyi biliyorum ki su cümle en tehlikeli cümlee:" sun küçük bir parçadan ne olacak." deyip o kaçamağı yaptıktan sonra en büyük hatamız zira BİR KAÇAMAK DİĞER BİR KAÇAMAĞI GETİRİR KAÇAMAKLAR KAÇAMAĞI DOGURUR ablacıgım aslında hepimiz buna dikkat edersek daha kalıcı kilo veririz

Hayirdir canim hasta falan degildir insallah.
İnan bilmiyorum canım anlamadım ne olduğunu. Kendi yatağında durmadı hep mizirdadi aramıza koydum yine mizirdadi sarildim kucağımda uyuttum oyke uyudu tabi benim kol uyuştu hiç rahat edemedim hep aynı pozisyonda kaldım
Büyük ihtimal dış canın ben gündüz uyutmazsam nefes alamıyorum canım ya hep kucağımda.
Hep peşimde beni istiyor gece de kollarimda yatirdim anca kokumla uyudu tabi ben rahat edemedim
Günaydınnnnn canlar

Günaydın abla ben çok heyecanliyim 69 u görmek için inşallah pazartesi görürüm :)

Daha alacağın iltifatlar ilerde Elifim
Şu tatili iyi değerlendir
Çok oyalandık artık

Burda hepimiz birbirimize emek veriyoruz bebeğim
Bu takım arkadaşlarım olmasa bende çoktan pes etmiştim
1 senedir buralarda sürünüyorum

Sende kilonu boyunu nickinin altına yazarsan unutmayız
Herkesin kilosuna profilinden bakabilirsin

Günaydın ablalarin ablası sen olmasan biz napariz dikkat edilecek komut alınmıştı
Bu hafta sonu evde olduğuna göre pazartesi eksi bekliyorum senden bitanecim

Ahh canım hiç sorma bir dillenseler de anlasak dertlerini
Siz ne yaptınız tatlım paşa nasıl oldu
oyyy kuzu geçmiş olsun canım çocukları olan annelerinn tüm sıkıntısı bugün çok yorma kendini biraz dinlenmeye özen göster tatlımm
Ahh canım keske dinlenebilsem gündüz daha da yoruyor beni.hep kucak hep bir ağlama..
Şimdi uyuttum biraz soluklaniyorum bir de cumartesi günleri evde oluyoruz biz yarım gün anneme yarım gün kaynanama gidiyoruz bütün gün disardayim anlicagin annemde dinlenme fırsatım oluyor sağolsun ama kaynanamda olmuyor malesrf

masal3487
Zeynepcim önce senden alayım duygularını
6 lara düşünce ne hissettin
Gerçi senin zaten kilon fazla değildi
Benim gibi 100 lerin üstünden inenler için çok ayrı anlamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…