Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim aslinda hamileyken hersey cok güzeldi hic bir sorun yok hatta dr cok iyi bo hamilelik gecirdin dedi dogum yaptim yibe bi sıkıntı yok tam hastaneden cikarken işitme testi yaptılar geçemedi dediler normal olabiliyo kulakta sivi kaliyo bi hafta sobra gelin neyse ciktik sarilik oldu bi ay gecmefi 7gun hadtanede yattik oyle gecti bu arada defalarca testlere goturduk yok yok bi ustu bi üstü testlerin derken ileri derecede işitme kaybı var olduğu belirlendi bu yetnezmis gibi yopuk kani bizik cikti pku denilen bi protein aldiginda zekasinin nerdeyse sifurlanacagi bi hadtalikla karsilastik defalarca ankaraya gittik geldik cok sukur en son gittigimizde bu hastaligin olmadigi ama degerlerin normal insanlardan biraz fazla oldugu soylendi buda bi tehlike arzetmiyo denildi ins haftaya tekrar kontrolumuz var tamamen normal degerlere dusnesi icin dua ediyorum iste işitme icibde suan cihaz kullaniyoruz ama bunun yeterli olmadığı normal bi insanin isitmesine yakin olması icibde ameliyat olnasi ve ic kulaga bi cihaz daha yerlestirilmesi gerekiyo ameliyattan oncede bi suru tetkik yapiyolar onun icin gidiyoruz ins basarili bi sekilde bunuda atlatiruz tabi konusabilmesi icin ayda bir iceme gidiyoruz yani Eskişehir e irda boze eğitim veriyolar napmamiz gerektigiyle ilgili ameliyattan sonra haftada bir olcakmis ins verim alir ve oglusumun hayatini kolaylastirabiliriz yani furum bu hic bisey yoktan cok sey vara geldikrabbim bizi agir bi imtihaba tutuyor bu işitme kaybı icin drlar hic bir sebep gösteremiyor allahtan gelene bagrimiz acik rabi bu surecte cok uzuldum yiprandim astim ataklarim tuttu hastanelik oldum defalarca bi çocuğum daha var onunla ilgilwnmek ve belli etmemek zorundayım cok üzüldüm ama şimdi uzulnemeye çalışıyorum sukrediyrm allh daha beterini vermesin yatalak olup ömür boyu kapiya baksaydi napcaktim bu durumda elimden geleni yapip hayata haxirliycam ömrüm onub yoluna feda olsun yeterki o iyi olsun öyle iste nehircim rabbimin verdigi bi tirnagi yaratmaya gucumuz yok beni. Oglanin da ic kulakta bi kac tüycuk olsa duyacak bütün sıkıntı bu ama yerine koyamiyosun onun verdiği gibi olmuyo o yüzden elimuzdekinin degerini bilmek lazim özellikle cocuklarimizin kendimizin sagligina sukretmek gerekiyo şükür nimeti ziyadelestirur yani artirirmis sekva sikayette azaltirmis kizimda yok buyumedi yurumedi diye şikayet ederken şimdi bir baaaaa hecesi cikti diye deliler gibi seviniyorum insan işte

Ahh canım benim kıyamam ne çok çekmiş kuzu.
Rabbim sağlık sıhhat versin tip çok gelişti artık canım inşallah ameliyattan sonra her şey düzelecek
Yeterki zihinleri problemi olmasın canın gerisi hal olur.
Çok geçmiş olsun üzüldüm

Allah size güç kuvvet versin başarıyla bu imtihanı geçmenizi nasip etsin bitanecim
Oğluşunada inşallah sağlık sıhhat versin

Allah size güç kuvvet versin başarıyla bu imtihanı geçmenizi nasip etsin bitanecim
Oğluşunada inşallah sağlık sıhhat versin
sagolun canlarim hayırlısı herseyin iyiki varsınız

Cevremdeki annelere ya da hamilelere soruyorum kac kilo aldiklarini en az 15 kilo alan duydum acikcasi korkuyorum.Ablam da suan bes aylik hamile ama simdiden 11 kilo aldi.Bende gebelik oncesi verebildigim kadar vereyim istiyorum.

Cevremdeki annelere ya da hamilelere soruyorum kac kilo aldiklarini en az 15 kilo alan duydum acikcasi korkuyorum.Ablam da suan bes aylik hamile ama simdiden 11 kilo aldi.Bende gebelik oncesi verebildigim kadar vereyim istiyorum.
Benim gelinde 15 Kilo civarı almıştı
Şimdi bebişimiz 3 aylık olacak maşallah hiç kilosu kalmadı
Hem hamilelik hemde emzirme döneminde sağlıklı beslenirsen kilo sorun olmuyor

Kesinlikle sana katiliyorum abla kilo da tipki kronik bir hastalik gibi verilmedigi surece insani mutsuz ediyor.Resmen insanin hayat kalitesi dusuyor.Ama bunun bilincinde olmak caba harcamakta cok guzel.Cevremde kilolariyla barisik bir suru arkadasim var, ev gezmeleri, gunler vs duzenleyip habire pasta borek yiyen okadar cok kadin varki.şükur ki biz elimizden geleni yapmaya calisiyoruz, yipransakta yillarca ugrassakta, bu yola girdiysek hayal ettigimiz kiloya da gorunumunede ulasacaz insallah.

Benim gelinde 15 Kilo civarı almıştı
Şimdi bebişimiz 3 aylık olacak maşallah hiç kilosu kalmadı
Hem hamilelik hemde emzirme döneminde sağlıklı beslenirsen kilo sorun olmuyor
Şuan uzaman bir diyetisyenden yardim almiyorum ama hamilelik olursa gitmeyi dusunuyorum.15 kilo cok degil zaten dogumda bir kismi gidiyor.Hem gelininizin bukadar bilincli bir kayinvalidesi varken dikkat etmeside cok normal.Allah size bagislasin torununuzu,masallah:)

Amin cnm cümlemizinki inşallah

Benden dolayı değilde kendi çok dikkat ediyor zaten hamurişi abur cubur düşkünü değil yani kv sine çekmemiş

Hadi kızlar yeşil çaylar içildimi

Bende mate içiyorum içine limonla azcık zencefil de koydum

Limonlu naneli suyum da hazır

Canim benim Allah hayirli şifalar versin, cok zor surecler atlatmissin ama masallah teslimiyet ve tevekkul gordum sende.Şu hayatta hepimiz bir seylerle imtihan oluyoruz en zoruda evlatla olani derdi annem.Birbirimizi gormesekte kaynastik burda, inan bir yakinimmis gibi uzuldum.Ama dert veren Allah dermanini da veriyor ben bu soze cok ama cok inaniyorum.Allah yardimciniz olsun canim.

Kixlar nasilsiniz canlarim benim
Kizlar bugun esimin akrabalari geldi ist gelmislsrr ordan da bize geldiler 1 kac gun kalirlar muhtemelen fazla.giremem yogunum ama arada yine kacarim ins

elifce1453

Cumartesi menüm

Kızlar bu hafta başarabilirsem akşamı önce çekicem o yüzden miktarı biraz fazla oluyor

Kalkınca 1 bar sirkeli ballı su

Sabah _9.30 _tavada 1 yumurta, peynir, 2 y.zeytin, 1 tb sandwıch Ekm

Öğle _13.00__1 bar ayran

Akşam __15.15 __2 yumurta +1 kabak +az süt +1 kş yulaf kepeği +maydonuz =krep, domates, ayran

Belki akşam 1 bar süt yada kefir içerim

Su 2 lt olur

Spor _45 dk yapılacak

Kixlar nasilsiniz canlarim benim
Kizlar bugun esimin akrabalari geldi ist gelmislsrr ordan da bize geldiler 1 kac gun kalirlar muhtemelen fazla.giremem yogunum ama arada yine kacarim ins
Kolay gelsin tatlım
Heralde tatilde millet gezmelere çıktı
Halbuki bu soğukta herkes evinde otursaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…