Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pazartesi olmasa bile bu cuma kesin 6 lardasın güzellik
Bu nasıl bi duyguymuş senden öğrenirim artık
Kıyamam ablam sana ya sen de göreceksin inşallah buna inanıyorum o kadar kilo vermiş insansın 3 5 kilo mu seni yenecek ablacım ya. .
Benim için de ilk başladığım zamanlar değil 6 yı 7 yi bile görmek hayâl den öteye gitmiyordu şimdi rüya gibi geliyor bana .
Bişeyleri basarabiliyorum

masal3487
Zeynepcim önce senden alayım duygularını
6 lara düşünce ne hissettin
Gerçi senin zaten kilon fazla değildi
Benim gibi 100 lerin üstünden inenler için çok ayrı anlamı var
Valla abla ben yillardir kendimi bildim bileli hep 62 falandim gecen kisin kilo almaya basladim ve omrumde ilk defa yetmisleri gordum.6 lara tekrar inmek beni cok ama cok mutlu etti.Ama yillardir 5 leri gormedigim icin beni asil mutlu edecek olan o ellileri gormek olacak.
Abla senin boy cok uzun oldugu icin benden zayif gorunuyorsundur emin ol.

Çalışan kazanır bitanem
Maşallah sende başından beri çok azimlisin
İstikrarını hiç bozmadın
Listeye 65 mi yazılmıştı hedefin için

Günaydın canlarım.Dün ağır bir griple yine yatağa düştüm.Gözümü açamadım sabaha kadar.İlaç aldım biraz dinleniyim uyanınca hem geçmişi okuycam hem de haftalık menü takibini yayınlıycam.Öpüyorum hepinizi.

Ben de canım en fazla 65 olmusumdur hamilelikte 9 lari gördüm haftami bekleseydim belki 100 olurdum.
Korkunç bişey. .
Ben 65 ile mezun olacağım inşallah.
Ama tabi bekarlık kiloma 57e inmek isterdim tabi çok zor diyet süreci insanın psikolojisi çok kötü. .Keşke yiyip kilo almayanlardan olsaydım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 449.ETAP SONUC LİSTELERİ
15-22OCAK 2016

TAKIM DERECELERİ

..................5.TAKIM 1,084

.................3.TAKIM %0,972

....................9.TAKIM 0,818

yinede ilk ucteyiz guzel inş 1. Oluruz haftaya

Ne güzel taxmisin kiz bi basladinmi arkasi geliyo kesin net cizgiler çizip aşmamak lazım bu arada tanismadik ben kamile bi kizim bi oglum var 30 yaşındayım suan yatista olan bi öğretmen im
oooooooy oy nerelere gidem sen bu hafta 69 umu gorcen sinir oluyorum kendimeeeee

ins bende bekliyorum kendimden

canin pasada bisry yok zaten nisanda koklear olcak yani kulak ameliyatı onun için hazırlıklar bu Mr tomografi falan yoksa hasta degil suan

Oyy kuzum kiyamam ya belki de bir yeri agriyordur.Dikkat et canim bu aralar her yerde salgin var.Gazı falan vardir ya da dis cikaracaktir belkide sirf huysuzluk yapiyordur annem beni yatagina alsin diye

Çalışan kazanır bitanem
Maşallah sende başından beri çok azimlisin
İstikrarını hiç bozmadın
Listeye 65 mi yazılmıştı hedefin için
Evet abla 65 hedefim. O kiloda bile zayıf duruyorum ama.cok isterdim bekarlık kilom 57e dönmek ..
Çok zor ama 65ten düşerken çok zorluyor beni vücut yani haftalik 100 gr veriyorum 1 ayda 1 kilo ya ediyor ya etmiyor o yüzden 65le mezun olurum hem takımı kötü etkilemem hem de yeni gelecek arkadaslara yer açarım

Tatlım bende evlendiğimde 58 falandım
Arka arkaya 3 hamilelik olunca 3.çocuktan sonra 75 oldum. Sonrada hep yukarılara tırmandım
Küçük oğlan 25 yaşında
Yani ben 25 senedir hep al verlerle uğraştım
Önceden dediğim gibi şimdiki kadar bilinçli değildim
Inşallah bu sefer son olucak
Kendimi o halde düşünemiyorum bile, heralde tekrar almış olsam ölürüm bu sefer
Çünkü yillardır bu mutsuzluğun altında ezildim

Ahh Nilüferim yaaa
Hem misafir hem hastalık
Bütün tatil planları suya düştü
Sen iyi olda tatlım gerisi olur gider

Canım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun ben de gribim hafifledi biraz ama bol bol portakal mandalina limon tüket.
Hirslan cabim o zaman gorecem inşallah sıra sende hadi bakalım güzel eksiler gelsin
Ya canim ben kaçırdım sanırım uzulmemen için de hiç sormak istemedim ama tam olarak neyi var
Oyy kuzum kiyamam ya belki de bir yeri agriyordur.Dikkat et canim bu aralar her yerde salgin var.Gazı falan vardir ya da dis cikaracaktir belkide sirf huysuzluk yapiyordur annem beni yatagina alsin diye
Bence de babasını yataktan kovmaya çalıştı hep tekmeledi :)

geçmiş olsun xanim dikkat et kendine

sen görürsün 57yi kiz bu azimle

65 düştükten sonra koruma döneminde yavaş yavaş versende olur güzelim
Hem kendini şartlandırma hiç belli olmaz Belki yine normal gider

ah abla ya valla senden kotulari var ben en son evlendigimde 68falandim ki bi ay icibde 70in üstüne ciktim yani esim benim zayif olduğum bi zamani hatirlamiyo bile

ah abla ya valla senden kotulari var ben en son evlendigimde 68falandim ki bi ay icibde 70in üstüne ciktim yani esim benim zayif olduğum bi zamani hatirlamiyo bile
Öylesi daha iyi ya adam seni öyle beğenmiş almış
Benimki evlendiğimizde böyle iyisin alma diyodu birazda görünüşe önemli verirdi
Ama 4-5 sene içinde S Zühal Xxxxl oluverdi
Allah var hiç kötü bişey söylemedi sadece kendini çok saldın diyordu
Ama benim kendi kompleksim olduğu için hep huzursuzdum mutsuzdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…