- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.581
Kıyamam ablam sana ya sen de göreceksin inşallah buna inanıyorum o kadar kilo vermiş insansın 3 5 kilo mu seni yenecek ablacım ya. .Pazartesi olmasa bile bu cuma kesin 6 lardasın güzellik
Bu nasıl bi duyguymuş senden öğrenirim artık
Valla abla ben yillardir kendimi bildim bileli hep 62 falandim gecen kisin kilo almaya basladim ve omrumde ilk defa yetmisleri gordum.6 lara tekrar inmek beni cok ama cok mutlu etti.Ama yillardir 5 leri gormedigim icin beni asil mutlu edecek olan o ellileri gormek olacak.masal3487
Zeynepcim önce senden alayım duygularını
6 lara düşünce ne hissettin
Gerçi senin zaten kilon fazla değildi
Benim gibi 100 lerin üstünden inenler için çok ayrı anlamı var
Çalışan kazanır bitanemKıyamam ablam sana ya sen de göreceksin inşallah buna inanıyorum o kadar kilo vermiş insansın 3 5 kilo mu seni yenecek ablacım ya. .
Benim için de ilk başladığım zamanlar değil 6 yı 7 yi bile görmek hayâl den öteye gitmiyordu şimdi rüya gibi geliyor bana .
Bişeyleri basarabiliyorum
Valla abla ben yillardir kendimi bildim bileli hep 62 falandim gecen kisin kilo almaya basladim ve omrumde ilk defa yetmisleri gordum.6 lara tekrar inmek beni cok ama cok mutlu etti.Ama yillardir 5 leri gormedigim icin beni asil mutlu edecek olan o ellileri gormek olacak.
Abla senin boy cok uzun oldugu icin benden zayif gorunuyorsundur emin ol.
yinede ilk ucteyiz guzel inş 1. Oluruz haftayaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 449.ETAP SONUC LİSTELERİ
15-22OCAK 2016
TAKIM DERECELERİ
..................5.TAKIM 1,084
.................3.TAKIM %0,972
....................9.TAKIM 0,818
Ne güzel taxmisin kiz bi basladinmi arkasi geliyo kesin net cizgiler çizip aşmamak lazım bu arada tanismadik ben kamile bi kizim bi oglum var 30 yaşındayım suan yatista olan bi öğretmen imevet haklısın ablacığımm sunu çok iyi biliyorum ki su cümle en tehlikeli cümlee:" sun küçük bir parçadan ne olacak." deyip o kaçamağı yaptıktan sonra en büyük hatamız zira BİR KAÇAMAK DİĞER BİR KAÇAMAĞI GETİRİR KAÇAMAKLAR KAÇAMAĞI DOGURUR ablacıgım aslında hepimiz buna dikkat edersek daha kalıcı kilo veririz
oooooooy oy nerelere gidem sen bu hafta 69 umu gorcen sinir oluyorum kendimeeeeeİnan bilmiyorum canım anlamadım ne olduğunu. Kendi yatağında durmadı hep mizirdadi aramıza koydum yine mizirdadi sarildim kucağımda uyuttum oyke uyudu tabi benim kol uyuştu hiç rahat edemedim hep aynı pozisyonda kaldım
Büyük ihtimal dış canın ben gündüz uyutmazsam nefes alamıyorum canım ya hep kucağımda.
Hep peşimde beni istiyor gece de kollarimda yatirdim anca kokumla uyudu tabi ben rahat edemedim
Günaydın abla ben çok heyecanliyim 69 u görmek için inşallah pazartesi görürüm :)
ins bende bekliyorum kendimdenDaha alacağın iltifatlar ilerde Elifim
Şu tatili iyi değerlendir
Çok oyalandık artık
Burda hepimiz birbirimize emek veriyoruz bebeğim
Bu takım arkadaşlarım olmasa bende çoktan pes etmiştim
1 senedir buralarda sürünüyorum
Sende kilonu boyunu nickinin altına yazarsan unutmayız
Herkesin kilosuna profilinden bakabilirsin
Bu hafta sonu evde olduğuna göre pazartesi eksi bekliyorum senden bitanecim
canin pasada bisry yok zaten nisanda koklear olcak yani kulak ameliyatı onun için hazırlıklar bu Mr tomografi falan yoksa hasta degil suanAhh canım hiç sorma bir dillenseler de anlasak dertlerini
Siz ne yaptınız tatlım paşa nasıl oldu
Ahh canım keske dinlenebilsem gündüz daha da yoruyor beni.hep kucak hep bir ağlama..
Şimdi uyuttum biraz soluklaniyorum bir de cumartesi günleri evde oluyoruz biz yarım gün anneme yarım gün kaynanama gidiyoruz bütün gün disardayim anlicagin annemde dinlenme fırsatım oluyor sağolsun ama kaynanamda olmuyor malesrf
Oyy kuzum kiyamam ya belki de bir yeri agriyordur.Dikkat et canim bu aralar her yerde salgin var.Gazı falan vardir ya da dis cikaracaktir belkide sirf huysuzluk yapiyordur annem beni yatagina alsin diyeİnan bilmiyorum canım anlamadım ne olduğunu. Kendi yatağında durmadı hep mizirdadi aramıza koydum yine mizirdadi sarildim kucağımda uyuttum oyke uyudu tabi benim kol uyuştu hiç rahat edemedim hep aynı pozisyonda kaldım
Büyük ihtimal dış canın ben gündüz uyutmazsam nefes alamıyorum canım ya hep kucağımda.
Hep peşimde beni istiyor gece de kollarimda yatirdim anca kokumla uyudu tabi ben rahat edemedim
Günaydın abla ben çok heyecanliyim 69 u görmek için inşallah pazartesi görürüm :)
Evet abla 65 hedefim. O kiloda bile zayıf duruyorum ama.cok isterdim bekarlık kilom 57e dönmek ..Çalışan kazanır bitanem
Maşallah sende başından beri çok azimlisin
İstikrarını hiç bozmadın
Listeye 65 mi yazılmıştı hedefin için
Tatlım bende evlendiğimde 58 falandımValla abla ben yillardir kendimi bildim bileli hep 62 falandim gecen kisin kilo almaya basladim ve omrumde ilk defa yetmisleri gordum.6 lara tekrar inmek beni cok ama cok mutlu etti.Ama yillardir 5 leri gormedigim icin beni asil mutlu edecek olan o ellileri gormek olacak.
Abla senin boy cok uzun oldugu icin benden zayif gorunuyorsundur emin ol.
Ahh Nilüferim yaaaGünaydın canlarım.Dün ağır bir griple yine yatağa düştüm.Gözümü açamadım sabaha kadar.İlaç aldım biraz dinleniyim uyanınca hem geçmişi okuycam hem de haftalık menü takibini yayınlıycam.Öpüyorum hepinizi.
Canım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun ben de gribim hafifledi biraz ama bol bol portakal mandalina limon tüket.Günaydın canlarım.Dün ağır bir griple yine yatağa düştüm.Gözümü açamadım sabaha kadar.İlaç aldım biraz dinleniyim uyanınca hem geçmişi okuycam hem de haftalık menü takibini yayınlıycam.Öpüyorum hepinizi.
Hirslan cabim o zaman gorecem inşallah sıra sende hadi bakalım güzel eksiler gelsinyinede ilk ucteyiz guzel inş 1. Oluruz haftaya
Ne güzel taxmisin kiz bi basladinmi arkasi geliyo kesin net cizgiler çizip aşmamak lazım bu arada tanismadik ben kamile bi kizim bi oglum var 30 yaşındayım suan yatista olan bi öğretmen im
oooooooy oy nerelere gidem sen bu hafta 69 umu gorcen sinir oluyorum kendimeeeee
ins bende bekliyorum kendimden
canin pasada bisry yok zaten nisanda koklear olcak yani kulak ameliyatı onun için hazırlıklar bu Mr tomografi falan yoksa hasta degil suan
Bence de babasını yataktan kovmaya çalıştı hep tekmeledi :)Oyy kuzum kiyamam ya belki de bir yeri agriyordur.Dikkat et canim bu aralar her yerde salgin var.Gazı falan vardir ya da dis cikaracaktir belkide sirf huysuzluk yapiyordur annem beni yatagina alsin diye
geçmiş olsun xanim dikkat et kendineGünaydın canlarım.Dün ağır bir griple yine yatağa düştüm.Gözümü açamadım sabaha kadar.İlaç aldım biraz dinleniyim uyanınca hem geçmişi okuycam hem de haftalık menü takibini yayınlıycam.Öpüyorum hepinizi.
sen görürsün 57yi kiz bu azimleBen de canım en fazla 65 olmusumdur hamilelikte 9 lari gördüm haftami bekleseydim belki 100 olurdum.
Korkunç bişey. .
Ben 65 ile mezun olacağım inşallah.
Ama tabi bekarlık kiloma 57e inmek isterdim tabi çok zor diyet süreci insanın psikolojisi çok kötü. .Keşke yiyip kilo almayanlardan olsaydım
65 düştükten sonra koruma döneminde yavaş yavaş versende olur güzelimEvet abla 65 hedefim. O kiloda bile zayıf duruyorum ama.cok isterdim bekarlık kilom 57e dönmek ..
Çok zor ama 65ten düşerken çok zorluyor beni vücut yani haftalik 100 gr veriyorum 1 ayda 1 kilo ya ediyor ya etmiyor o yüzden 65le mezun olurum hem takımı kötü etkilemem hem de yeni gelecek arkadaslara yer açarım
O azim sende de var bebeğimsen görürsün 57yi kiz bu azim
ah abla ya valla senden kotulari var ben en son evlendigimde 68falandim ki bi ay icibde 70in üstüne ciktim yani esim benim zayif olduğum bi zamani hatirlamiyo bileTatlım bende evlendiğimde 58 falandım
Arka arkaya 3 hamilelik olunca 3.çocuktan sonra 75 oldum. Sonrada hep yukarılara tırmandım
Küçük oğlan 25 yaşında
Yani ben 25 senedir hep al verlerle uğraştım
Önceden dediğim gibi şimdiki kadar bilinçli değildim
Inşallah bu sefer son olucak
Kendimi o halde düşünemiyorum bile, heralde tekrar almış olsam ölürüm bu sefer
Çünkü yillardır bu mutsuzluğun altında ezildim
Öylesi daha iyi ya adam seni öyle beğenmiş almışah abla ya valla senden kotulari var ben en son evlendigimde 68falandim ki bi ay icibde 70in üstüne ciktim yani esim benim zayif olduğum bi zamani hatirlamiyo bile
Sanada bebişimSelam musmutlu haftasonları
Sen de yapabilirsin canım :)geçmiş olsun xanim dikkat et kendine
sen görürsün 57yi kiz bu azimle
İnşallah ablacım65 düştükten sonra koruma döneminde yavaş yavaş versende olur güzelim
Hem kendini şartlandırma hiç belli olmaz Belki yine normal gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?