Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok haklısın bitanem hep beklşyoruzda işte beklemekle kalıyoruz
İdrar yaparken ağrı oluyorsa idrar yollarınıda üşütmüş olabilirsin
İnşallah öyledir abla sabah doktoruma gidecem ama kendi de dua etsin ki ölene kadar hastalanip elime dusmesin .
Sağol ablacım size anlatmasam kendi içimde patlardim iyi ki varsınız
Ben de öyleyim kız hemen ağlarım çok sulu gözüm benimki de ben ağlayınca sinirlenir daha çok bağırır az önce diyor ne zaman ağlama huyundan vaxgececeksin
Ağlama huyumdan vazgecersem bil ki senden de vazgecmisim bir daha düşün bakalım ister misin dedim sustu.
Şimdi de yüzüme gülüyor günah çıkarmaya çalışıyor hiç affetmicem bu sefer çok ciddiyim Özür dileyen kadar yüzüne bile bakmicam

elifce1453
Kıxlar geldim annemden.
Dünkü menüm.
Sabah 8.00
2 dilimlr peynirli tost

Öģlen 14.00
3 mervimek köftesi
1 küçük dilim turta
1 dilim börek
Kızlar neden yediniz derseniz haftasonu kursumuzun bitißinde kutlama yaptı ćocuklar yemeseydim olurdu. Sma inan yemeğinincd dr ćok üxülüyorlar.

Akşam 19.00
2 parça fırında tavuk

2 litre su

elifce1453
Bu günkü menü
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 haşlanmıs yumurta
Domates
1 yk salça
1 dilim tb ekmeģi

Öğlen 14.00
1 büyük kase balık
1 dilim rkmek

Akşam 18.00
4 adet fòtında köfte
1 kase cacık.
1 dilim ekmek

1.5 litre su

Kıxlar bh hafta sonu benim için iyi gećmedi. Bu hafta bunu telafi etmem lazım.

Akşama ekmek yerine salata olsaydı daha iyiydi cnm

Tabiki dünkü menün olmamış keşke 1 ni tercih etseydin

Herkese iyi geceler canlar çok şükür 25i geldi ve internet paketimde geldi
Zaten yarın eşim modemide alıcak. Uzak kaldığım için motivem çok düşmüştü bugün toparlayabildim. Canım yemesemde hep yemek istiyodu yiyemediğim içinde hep moralim bozuk dolaştım kaç gün.. Burada olunca isteğim okadar çok olmuyo ve kendimi daha rahat frenleyebiliyorum. İnş eskisi gibi ve eski moralimle deval edebilirim.
Mefkurem ablacım beni bi haftadır idare ettiğin için çok teşekkür ederim

Zorunlu mazaretlerde yapacak bişey yok Tatlıcım

Düzenini bozmadığın içinde tebrikler
Yarın tam hız devam o zaman

Tatlım nasıl oldun. İnşallah toparlamışsındır. Adamları boşver inan hiç birinin diğerinden farkı yok. Benimki üstüne bir de çocuk gibi azarlar kendine bakmadın dikkat etseydin böyle olmazdı vs vs zaten onlar hastalıktan daha rencide ediyorlar ve eğer güçlü bir kadınsan hastalığı çabuk atlatacağına inanıyorlar. Sen sıcak tut kendini. Dikkat et

Günaydın çıtırlar
Ben bugün sabitim kabızlığım var sanırım onunda etkisi var.
Moralim bozulmadı açıkçası netim geldi diye çok mutluyum:)
Öğlen biyere yemeğe davetliyiz ama zararsızlardan yemeğe çalışıcam kaçırırsam akşam telafi edicem.

Bende de kabizlik var tartiya cikmaya korkuyorum hadi hayirli olsun netiniz:))

Teşekkür ederim canım hala ağrım var bugün doktora gideceğim. .
Bizim de onlar gibi davranmamiz gerekiyor demek ki
Tebrikler canım olsun cumaya güzel bir eksi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…