Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah ah bazen yüzüne bakasim gelmiyo ama çocuklar var mecbur suan tatil ya koyde inan o yokken daha iyi hissediyorum kendimi ama çocukların babaya ihtiyacı var işte atsam atilmaz satsam satilmaz bazen de aman bi ilgili koca oluyor sorma benimki klasik ikizler yeniden dünyaya gelirsem ikizlerle evlenmeye sen nasılsın bugün dikkat et kendine
Menüm
Sabah 1 yumurta ile Omlet 1 KK peynir domates Salatalık 1 şekersiz çay
Ara 1 portakal
Öğle 1 börek
Ara Türk kahvesi
Akşam salata
Su 2 lt
Spor yok
börek

Canlarım merhaba.Bugün yine menüm hastalık menüsüydü.
Sabah-öğle-akşam:1 kase tarhana çorbası+1 dilim tam buğday ekmeği
Aralarda boğazımı yumuşatsın diye 2 kere ballı süt içtim.
kız iyileş artiiiiik tatili yatarak geçirecen

valla ne olursa olsun olmamış canim

kız akşam ekmek yemeseydim iyiydi

Gunaydin hanimlar
Günaydın
olsun canım inş cumaya eksi olsun

Göremedim gitti şu 69u neyse cumaya artık inşallah
Cuma 70.3
Bugün 70.1
Giden 200
çok az kalmış görürsün sen yarından sonra en gec

Kizlar bende sadece 100 gr vermisim,neyse buna da sukur.
Cuma: 67.5
Bugun:67.4
olsun arti değil ya ona bak

Aynen canım kızıma diyorum zaten evlendirmicem seni diye.
Meğer bekarlık sultanlik lafı boşuna söylenmemis ben canım anneme gecenin yarısı karnim agiriyor desem sırtında getirir doktora..
Yaaaa bi lokum bu kadar etkilermi o kadar tipinin erimemismidir diyon
Erimez canım onun içinde kaç kup şeker var biliyo musun
Artı tartı öncesi yedin :)

eksi olan arkadaşları tebrik ediyorum.
ben inanılmazı başardım ve utanarak artı 1700
neyin şişliği anlamadım bu kadar
kabus gibi. sabah gözlerime inanamadım. tartıyı atıp fırlatasım geldi.
cıssların canına okusam 3günde bu kadar artı olmazdım. ufffffffffffff

Günaydın herkese, tartm yok ama artıdayım sanırım sporsuz gram veremeyen ben spor yapamıyorum. Eşim fena nezle kızımıza geçmesin diye almiyor kucağına herkesi yabanciladi kızım ağlıyor başkasında sürekli bende duruyor. Uyuyunca dinlenebiliyorum sadece. Spor yapacak halim yok bu nasıl tatil ya

Ayy utandım şimdi inş gider cumaya bidaha böyle bi aptallik yapmazsam tabi

Arti 200 deyim kizlar
inş cumaya gider tatlim

Regl öncesi falan olmasin
hakikaten tatil için kötü bi durum inş kız hasta olmasın asıl ozaman tatil zehir olut

Geçmiş olsun canım ya havalar kötü dikkat et

Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah

Kızlar eşimden nefret ediyorum artık ona çok ağrım car apandisit olabilir hadi acile gidelim dedim açılde doktor mu var sabah gidersin ya patlarsa dedim gut o zaman dedi ona karşı hiç saygım kalmadı artık
Ya canım bende dün aynı şekilde nefretlerdeydim yok canım beklenti içine girmem artık kendime bakıcam paralamıcam kendimi

Börek nerden çıktı fıstığım hani bu hafta çok azimliydin
Abla dün canım sıkıldı eşime çaktım bi börek sonra pişman olup akşam salata yedim bu sabah da kalkarkalkmaz leslie ile buluşup 3 mil yaptık
Arti 200 deyim kizlar
Bende canım artıyım börek kurbanıyım cumaya veririz inşallah

Kızlar iki gündür yorum yapamadım yazdıklarınıza canım sıkkındı biraz ama iyiyim artık haftaiçi telafi ederim inşallah:)
Haftasonu börek attım bi tane hooop 200 gram tabi spor yapmamamın da etkisi vardır cumaya eksi olacam o kadar!!!

Meliham dünden bugüne ne kadar farketti
Fasülyenin etkisini merak ettim
Benim dün +2.2 di
Yani yarışı ben kazandım

Biraz ödem atıcı çaylar iç tatlım. Biliyorum ne söykesemde canın sıkılıyor. Ama sen cıss yemedin o yüzden için rahat olsun
Cumartesi de menünde kısırmı vardı benmi yanlış hatırladım

yok patates salatasıydı cumartesi günkü ama erken yemiştim. tarçınlı süt içsem fayda eder mi acaba
dün de böyleydi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…