- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.761
Ablam bence menülerini çok kısıtlama senin vücut aç kaldığı için yağ depoluyor sen de arti cikiyorsun bence artık detoks falan yapma menülerin de sağlıklı olsun
Cumaya iyi eksi gelecek bence tebrik ediyorumKizlar bende sadece 100 gr vermisim,neyse buna da sukur.
Cuma: 67.5
Bugun:67.4
Kız lokumu kim yedi :)Mrb kızlar ben çok kaçamak falan yapmadım ama Sabitim ins cumaya 71 i görebilir im
Ah ah bazen yüzüne bakasim gelmiyo ama çocuklar var mecbur suan tatil ya koyde inan o yokken daha iyi hissediyorum kendimi ama çocukların babaya ihtiyacı var işte atsam atilmaz satsam satilmaz bazen de aman bi ilgili koca oluyor sorma benimki klasik ikizler yeniden dünyaya gelirsem ikizlerle evlenmeye sen nasılsın bugün dikkat et kendineİnşallah öyledir abla sabah doktoruma gidecem ama kendi de dua etsin ki ölene kadar hastalanip elime dusmesin .
Sağol ablacım size anlatmasam kendi içimde patlardim iyi ki varsınız
Ben de öyleyim kız hemen ağlarım çok sulu gözüm benimki de ben ağlayınca sinirlenir daha çok bağırır az önce diyor ne zaman ağlama huyundan vaxgececeksin
Ağlama huyumdan vazgecersem bil ki senden de vazgecmisim bir daha düşün bakalım ister misin dedim sustu.
Şimdi de yüzüme gülüyor günah çıkarmaya çalışıyor hiç affetmicem bu sefer çok ciddiyim Özür dileyen kadar yüzüne bile bakmicam
börekMenüm
Sabah 1 yumurta ile Omlet 1 KK peynir domates Salatalık 1 şekersiz çay
Ara 1 portakal
Öğle 1 börek
Ara Türk kahvesi
Akşam salata
Su 2 lt
Spor yok
kız iyileş artiiiiik tatili yatarak geçirecenCanlarım merhaba.Bugün yine menüm hastalık menüsüydü.
Sabah-öğle-akşam:1 kase tarhana çorbası+1 dilim tam buğday ekmeği
Aralarda boğazımı yumuşatsın diye 2 kere ballı süt içtim.
valla ne olursa olsun olmamış canim@elifce1453
Kıxlar geldim annemden.
Dünkü menüm.
Sabah 8.00
2 dilimlr peynirli tost
Öģlen 14.00
3 mervimek köftesi
1 küçük dilim turta
1 dilim börek
Kızlar neden yediniz derseniz haftasonu kursumuzun bitißinde kutlama yaptı ćocuklar yemeseydim olurdu. Sma inan yemeğinincd dr ćok üxülüyorlar.
Akşam 19.00
2 parça fırında tavuk
2 litre su
kız akşam ekmek yemeseydim iyiydi@elifce1453
Bu günkü menü
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 haşlanmıs yumurta
Domates
1 yk salça
1 dilim tb ekmeģi
Öğlen 14.00
1 büyük kase balık
1 dilim rkmek
Akşam 18.00
4 adet fòtında köfte
1 kase cacık.
1 dilim ekmek
1.5 litre su
Kıxlar bh hafta sonu benim için iyi gećmedi. Bu hafta bunu telafi etmem lazım.
GünaydınGunaydin hanimlar
olsun canım inş cumaya eksi olsunGünaydın çıtırlar
Ben bugün sabitim kabızlığım var sanırım onunda etkisi var.
Moralim bozulmadı açıkçası netim geldi diye çok mutluyum:)
Öğlen biyere yemeğe davetliyiz ama zararsızlardan yemeğe çalışıcam kaçırırsam akşam telafi edicem.
çok az kalmış görürsün sen yarından sonra en gecGöremedim gitti şu 69u neyse cumaya artık inşallah
Cuma 70.3
Bugün 70.1
Giden 200
olsun arti değil ya ona bakKizlar bende sadece 100 gr vermisim,neyse buna da sukur.
Cuma: 67.5
Bugun:67.4
Yaaaa bi lokum bu kadar etkilermi o kadar tipinin erimemismidir diyonCumaya iyi eksi gelecek bence tebrik ediyorum
Kız lokumu kim yedi :)
Görürsün inşallah cabim cumaya iyi bir eksi gelecek
Aynen canım kızıma diyorum zaten evlendirmicem seni diye.Ah ah bazen yüzüne bakasim gelmiyo ama çocuklar var mecbur suan tatil ya koyde inan o yokken daha iyi hissediyorum kendimi ama çocukların babaya ihtiyacı var işte atsam atilmaz satsam satilmaz bazen de aman bi ilgili koca oluyor sorma benimki klasik ikizler yeniden dünyaya gelirsem ikizlerle evlenmeye sen nasılsın bugün dikkat et kendine
börek
kız iyileş artiiiiik tatili yatarak geçirecen
valla ne olursa olsun olmamış canim
kız akşam ekmek yemeseydim iyiydi
Günaydın
olsun canım inş cumaya eksi olsun
çok az kalmış görürsün sen yarından sonra en gec
olsun arti değil ya ona bak
Erimez canım onun içinde kaç kup şeker var biliyo musunYaaaa bi lokum bu kadar etkilermi o kadar tipinin erimemismidir diyon
Aynen bende bi 69u göremedim inş cumaya görürüz:))Göremedim gitti şu 69u neyse cumaya artık inşallah
Cuma 70.3
Bugün 70.1
Giden 200
Ah inşaallah ağzından bal damlıyor MefkuremO zaman yaz tatilinde gittiğinde seni hiç olmadığın kadar zayıf görecekler
Ayy utandım şimdi inş gider cumaya bidaha böyle bi aptallik yapmazsam tabiAynen canım kızıma diyorum zaten evlendirmicem seni diye.
Meğer bekarlık sultanlik lafı boşuna söylenmemis ben canım anneme gecenin yarısı karnim agiriyor desem sırtında getirir doktora..
Erimez canım onun içinde kaç kup şeker var biliyo musun
Artı tartı öncesi yedin :)
inş cumaya gider tatlimArti 200 deyim kizlar
Regl öncesi falan olmasineksi olan arkadaşları tebrik ediyorum.
ben inanılmazı başardım ve utanarak artı 1700
neyin şişliği anlamadım bu kadar
kabus gibi. sabah gözlerime inanamadım. tartıyı atıp fırlatasım geldi.
cıssların canına okusam 3günde bu kadar artı olmazdım. ufffffffffffff
hakikaten tatil için kötü bi durum inş kız hasta olmasın asıl ozaman tatil zehir olutGünaydın herkese, tartm yok ama artıdayım sanırımsporsuz gram veremeyen ben spor yapamıyorum. Eşim fena nezle kızımıza geçmesin diye almiyor kucağına herkesi yabanciladi kızım ağlıyor başkasında sürekli bende duruyor. Uyuyunca dinlenebiliyorum sadece. Spor yapacak halim yok bu nasıl tatil ya
Geçmiş olsun canım ya havalar kötü dikkat etGünaydın hanımlar.
Dün gribim hafiflemisti şimdi yine arttı.
Dün kaynanam bana sormadan yemeğe misafir davet etti çok yoruldum hep mutfaktaydim evi de soba ile ısınıyor mutfak buz gibiydi bulaşık yaptigimiz şu buz gibi tekrar çöktüm.
Başa sardim Çok kötüyüm öksürük de başladı.
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallahKizlar selammm malesef cok kotuyum dun aksam ayagimi burkup dustumsalagim.biri bu sogukta balkon yikamis buz pisti gibi olmus apartmanin onu bende farketmedim ayagim kaydi kurtarayim derken burktum dustum simdi sargisa ayagim 1 hafta zorunda olmadikca basmicam ustune
Ya canım bende dün aynı şekilde nefretlerdeydim yok canım beklenti içine girmem artık kendime bakıcam paralamıcam kendimiKızlar eşimden nefret ediyorum artıkona çok ağrım car apandisit olabilir hadi acile gidelim dedim açılde doktor mu var sabah gidersin ya patlarsa dedim gut o zaman dedi ona karşı hiç saygım kalmadı artık
Abla dün canım sıkıldı eşime çaktım bi börek sonra pişman olup akşam salata yedim bu sabah da kalkarkalkmaz leslie ile buluşup 3 mil yaptıkBörek nerden çıktı fıstığım hani bu hafta çok azimliydin
Bende canım artıyım börek kurbanıyım cumaya veririz inşallahArti 200 deyim kizlar
Meliham dünden bugüne ne kadar farkettieksi olan arkadaşları tebrik ediyorum.
ben inanılmazı başardım ve utanarak artı 1700
neyin şişliği anlamadım bu kadar
kabus gibi. sabah gözlerime inanamadım. tartıyı atıp fırlatasım geldi.
cıssların canına okusam 3günde bu kadar artı olmazdım. ufffffffffffff
yok patates salatasıydı cumartesi günkü ama erken yemiştim. tarçınlı süt içsem fayda eder mi acabaMeliham dünden bugüne ne kadar farketti
Fasülyenin etkisini merak ettim
Benim dün +2.2 di
Yani yarışı ben kazandım
Biraz ödem atıcı çaylar iç tatlım. Biliyorum ne söykesemde canın sıkılıyor. Ama sen cıss yemedin o yüzden için rahat olsun
Cumartesi de menünde kısırmı vardı benmi yanlış hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?