Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi kızlar takımın yarısı nerde

Sevilumut __sabit
Ariver ______-200
Masal3487 __-100
Kkkmevsim5 _sabit
Burcugncy ___+200
Mstb__________+1700
Bayankokosh _+200
Mefkurem ____+700

Kızlar tablo hiç iyi değil lütfen azami gayret gösterelim
Özellikle öğlen ve akşam karbon olmasın
Cıssları söylemiyorum bile
Eminim cuma herkesten güzel eksiler gelecek

yok patates salatasıydı cumartesi günkü ama erken yemiştim. tarçınlı süt içsem fayda eder mi acaba
dün de böyleydi sanki
Ödem için etmez cnm
Dünde dedim ya suyuna limon nane salatalık zencefil koy
Heralde günde 1 tane yeşil çaya izin veriliyor
Başka hangi bitki çaylarını emzirenler içemiyor bilmiyorum ona göre sana dokunmayanları içsen iyi olur
Bide tuza dikkat et

Zaten tuzla ilgili sıkıntım yok az tuzlu severim nane salatalık zencefil limonu deneyeceğim de artı ne yapabilirim diye düşünüyorum. yeşil çayı da sabahları içeyim bari

yok tatlım ya regle daha var

mstb
Meliham seni bilemiyorum ama bana lahana falan yaramıyor brokoli kabak çok iyi geliyor
Sende akşamları pro yaparsan iyi olur en iyi pro tavuk göğsü hem yağsız hemde doyurucu yanına yeşil salata,
Ödem için dereotuda iyi olur

Zaten tuzla ilgili sıkıntım yok az tuzlu severim nane salatalık zencefil limonu deneyeceğim de artı ne yapabilirim diye düşünüyorum. yeşil çayı da sabahları içeyim bari
Unuttum cnm emzirenler için nanede iyi değil
Sen salatalık zencefil elma koyabilirsin

Canlarım ben +500'deyim ama cumadan beri yataktan pek kalkamadım ondan olabilir hiç hareket etmediğim için diye düşündüm.
Birazdaha iyimisin cnm
Fazla bişey yemedin ama menülerin sağlıklı değildi
Mercimek çorba, tarhana +ekmek doğru bi seçim değildi

Bak bu ara dereotu yemiyorum iyi hatırlattın

benim için bildiğin utanç tablosu gibii (

Birazdaha iyimisin cnm
Fazla bişey yemedin ama menülerin sağlıklı değildi
Mercimek çorba, tarhana +ekmek doğru bi seçim değildi
Biraz daha iyiyim Zuhal'im ama vücudumda pek derman yok.2 saat ayaktaysam 2 saat uyumak istiyorum ama yine de son 4 güne göre iyiyim ciğerim

Kızlar çok yoruldum artık. Bu haftasonu azıcık kontrolsüz yedim hemen +2 kg. Çok sinirlerim bozuldu. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Psikolojimi etkiliyor bu kilo işi.
Şişlik de çok etkiliyor canım ya;bazen de yağ atmayıp su mu atıyoruz ki ya da attıktan sonra su mu tutuyoruz bilmiyorum ben de çözemedim bu olayı.

Kızlar çok yoruldum artık. Bu haftasonu azıcık kontrolsüz yedim hemen +2 kg. Çok sinirlerim bozuldu. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Psikolojimi etkiliyor bu kilo işi.
Elifim artık yaşdan dolayımı bilmiyorum
Bizim bünyeler en ufak kaçamağı kabul etmiyor
Sende dikkat edersen cumaya kadar artılardan kurtulursun

Şişlik de çok etkiliyor canım ya;bazen de yağ atmayıp su mu atıyoruz ki ya da attıktan sonra su mu tutuyoruz bilmiyorum ben de çözemedim bu olayı.
Kendi vücıdumuzu iyi test etmemiz lazım cnm
Bize neyin yarayıp yaramadığını çıkarıp uygularsak daha iyi bi Sonuç alırız

Aynen bende bi 69u göremedim inş cumaya görürüz:))
İnşallah canım bizim kilolar aynı gidiyordu au an kaçsn :)
Arti 200 deyim kizlar
Cumaya eksi olur inşallah canım sıkma canını şimdi hep yatiyorusn ya vücut şişer
Canım regl öncesi mi menülerin güzeldi aslında.
Ama iki öğün yapmistin yanlış hatirlamiyorsam bence ondandır cumaya atarsin inşallah
Evet canım kaçamaklar çok etkiliyor vücudu cumaya eksi olursun inşallah
Günaydın fıstıklar

Bu haftaya iyi başlamadık heralde

Cuma 74.6
Bugün 75.3
Fark +0.7

Dün +2.2 di bunada şükür diyorum
Çok ilginç ablam ya nasıl hemen arti oluyor bu kadar menülerin de çok az.
Bence tartı bozuk :)
Canlarım ben +500'deyim ama cumadan beri yataktan pek kalkamadım ondan olabilir hiç hareket etmediğim için diye düşündüm.
Gripten de olur canım vücut su tutar
AdaisyLove
Nehir ne yaptın cnm gittinmi Dr a
Gittim abla Kızımı anneme bıraktım o sırada da misafir gelmiş kahveye tahlil yaptık 1 saate çıkar dediler ben de eve geldim misafir ağırladı sonra tekrar gittim geldiğimde misafir hâlâ oturuyordu :)ancak fırsat buldum girmeye.
Çok şükür düşündüğüm gibi değil idrar yıllarında hafif iltihap varmış soğuk almıssin dedi Kum döküyor olabilir dedi röntgen çekelim gebelik var mı deidm yok ama reglim 1 hafta geçti ama düzensiz bu ara çekelim dedim olmaz risk alamam kan ver gebelik için dedi ne kadar konustuysam da ikna edemedim adamı yarın çıkacak sonuç sinra röntgen cekecem ona göre de ilaç vericek artik

k ilginç ablam ya nasıl hemen arti oluyor bu kadar menülerin de çok az.
Bence tartı bozuk :)
Yok güzelim benimki sebepsiz değil
Cuma günü döner yedim. Ekmeksizde olsa bana hep artı yapar
Cumartesi de sözde akşamı erken yapayım dedim ama dayanamadım geç vakit yedim

En azından ne olduğu ortaya çıkar tatlım
Hem ne olur ne olmaz tabiki Dr dediği doğru

çok iyi anlıyabiliyorum seni . kontrollü olmama rağmen 1,7kg

Cnm Eğer kaçamak yapıp artı olsaydın utanabilşrdin ama bu durumda utanmanı gerektirecek bi durum yok
Sen düzgün menülerine devam et illaki gidecek
inşallah ablacım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…