- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.801
Yok güzelim benimki sebepsiz değil
Cuma günü döner yedim. Ekmeksizde olsa bana hep artı yapar
Cumartesi de sözde akşamı erken yapayım dedim ama dayanamadım geç vakit yedim
En azından ne olduğu ortaya çıkar tatlım
Hem ne olur ne olmaz tabiki Dr dediği doğru
Asil evlendikten sonra daha dikkatli ve bakimli olmak gerekiyor bence, bende 28 yasindayim canim hemen hemen ayni yastayiz spora baslamak ve hayat tarzi haline getirmek icin gec bir yas degil.
Sporu evde yapiyorum ama bazen skiliyorum iste, dedigin gibi spor merkezine gidebilsem arkadasta edinirim, neyseki sizler varsiniz arkadas olarak
Asil evlendikten sonra daha dikkatli ve bakimli olmak gerekiyor bence, bende 28 yasindayim canim hemen hemen ayni yastayiz spora baslamak ve hayat tarzi haline getirmek icin gec bir yas degil.
Evet canım çok haklısın çok doğru söylüyorsun asıl iyi ki siz varsiniz
Sporu evde yapiyorum ama bazen skiliyorum iste, dedigin gibi spor merkezine gidebilsem arkadasta edinirim, neyseki sizler varsiniz arkadas olarak
Anladığım pazartesi günü de mi tartilip sana söylüyoruzHadi kızlar takımın yarısı nerde
Sevilumut __sabit
Ariver ______-200
Masal3487 __-100
Kkkmevsim5 _sabit
Burcugncy ___+200
Mstb__________+1700
Bayankokosh _+200
Mefkurem ____+700
Kızlar tablo hiç iyi değil lütfen azami gayret gösterelim
Özellikle öğlen ve akşam karbon olmasın
Cıssları söylemiyorum bile
Eminim cuma herkesten güzel eksiler gelecek
Canım tatilde evde oturdugun içindir bitanem sikilmanSelam kizlar, tatil ama cok skiliyorum evde hic hayal ettigim gibi gitmiyor.Canim hicbr sey yapmak istemiyor.Spora basladim 25 dk leslie yaptim skildim niye boyle oldumki
Tavuk Döneri değil cnm et Döneri pilav falan yoktuHadi ya döner de bişey yok ki ablam tavuk değil mi zaten pilav var mı yanında
Bence atacaksin cumaya kadar da iyi eksi gelecek senden.
Hiç sıkma canını ablacım.
Ben de doktoru dinledim işte yarına kadar beklicem ağrı kesici de icmemi yasakladı
Iyi canim korktugun gibi alandist falan cikmadi, klasik bir cumle olacak ama ayaklarina cok dikkat et canim, idrar yolu enfeksiyonu olsun, usutme olsun hepsi ayaklari sicak tutmamaktan kaynaklaniyor.Hadi ya döner de bişey yok ki ablam tavuk değil mi zaten pilav var mı yanında
Bence atacaksin cumaya kadar da iyi eksi gelecek senden.
Hiç sıkma canını ablacım.
Ben de doktoru dinledim işte yarına kadar beklicem ağrı kesici de icmemi yasakladı
Pazartesi günleride ara kontrol yapıyoruz cnmAnladığım pazartesi günü de mi tartilip sana söylüyoruz
Disardan yediysen donerler tuzlu da olabiliyor, yagli ve tuzlu olunca ister istemez zararli hale geliyor.Tavuk Döneri değil cnm et Döneri pilav falan yoktu
Ne kadar peçeteyle yağını sıksamda heralde yağlı kalıyor
Bide çok nadir yediğim için miktarıda fazla olabilir
Aynen canim habire birseyler istiyor canim, acikmadigim halde, komsu mercimek koftesi getirdi utanarak soyluyorum ama bir tabak oturup yedimCanım tatilde evde oturdugun içindir bitanem sikilman
Kız çalışanlar tatil olsun diye beklerSelam kizlar, tatil ama cok skiliyorum evde hic hayal ettigim gibi gitmiyor.Canim hicbr sey yapmak istemiyor.Spora basladim 25 dk leslie yaptim skildim niye boyle oldumki
Ama bu oldumu güzelimAynen canim habire birseyler istiyor canim, acikmadigim halde, komsu mercimek koftesi getirdi utanarak soyluyorum ama bir tabak oturup yedim
Kız çalışanlar tatil olsun diye bekler
Evinin keyfini çıkar
Işini gücünü yap TV bak kitaplar oku rahat rahat sporunu yap
Aç biraz oyun havası oyna
Çok güzel bitanemKızlar ben tartildim 300 gr vermişim cumaya gore
Tsk ederim canım ablacigimmmÇok güzel bitanem
Demekki cumaya çok güzel bi eksi gelecek
Tabiki bu takımdasın cnm listede olup olmaman bişey değiştirmezAblacigim ben tartildim 300 gr vermişim listede olmasam da kendimi manen bu takıma ait hissediyorum ben de bildirmek istedimmm
Abla ne desen haklisin, evde oturmayi hic sevmiyorum halbuki hic acta degildim bir kase corba icsemde yeterdi ama kofte yedim.Bide bulgur bende cok sislik yapiyor pek yaramiyor yani, aksama sadece bir kase corba icecem, kendime gelmem lazim.Ama bu oldumu güzelim
Akşamı mutlaka hafif tut
Listedeki kişilerin daha da dikkat etmesi gerekiyor
Senin gibi istikrarlı azimli birine yakıştıramadım şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?