- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.821
Belki de cnm Ben ne zaman yesem hep artı olurumDisardan yediysen donerler tuzlu da olabiliyor, yagli ve tuzlu olunca ister istemez zararli hale geliyor.
Evet aslinda evde ugrasacak cok sey var ama ben skiliyorum iste, en guzeli yesil cayimi demleyip kitabimi elime almak.Kız çalışanlar tatil olsun diye bekler
Evinin keyfini çıkar
Işini gücünü yap TV bak kitaplar oku rahat rahat sporunu yap
Aç biraz oyun havası oyna
Abla ne desen haklisin, evde oturmayi hic sevmiyorum halbuki hic acta degildim bir kase corba icsemde yeterdi ama kofte yedim.Bide bulgur bende cok sislik yapiyor pek yaramiyor yani, aksama sadece bir kase corba icecem, kendime gelmem lazim.
Mevsimi disinda salatalik yemiyorum canim, onun yerine marul falanda koyabilirim hafif olur ama sarimsakli limonlu guzel bir tarhana corbasi yaptim,corba bana cok daha iyi geliyor yaninda kucuk bir kase yogurt yiyebilirim.Ya da onun etkisini biraz daha azaltmak istiyorsan tatlimm bol bir kase yogurt icine salatalık rendele yesilliklerle susle aksam yemeği olarak bunu ye istersen çok güzel sindirim sağlayıp şişkinliği alıp hafif hissediyorsunn
Sebze yemegi derken canim onuda belirtsem daha iyi olur.Ogle icin iki dilim ekmek azicik fazla olmus sanki ama guzel.Canlar cananlar menimu yazayim
Sabah bir adet has yumurta yeşillik bir dilim çavdar ekmeği ve yesil cay
Öğlen beş yemek kasigi sebze yemeği bir kase yogurt ve iki dlm ekmek
Şu ana kadar boyle
Evet abla et çok yağ çeker bir de tuzu fazlaysa ödem toplar ödem artırıcı şu hazırla abla ben çarşamba perşembe yapacam 2 lt suya salatalık nane limon koyup tüm gün ondan içiyorsun ödem attiriyormusTavuk Döneri değil cnm et Döneri pilav falan yoktu
Ne kadar peçeteyle yağını sıksamda heralde yağlı kalıyor
Bide çok nadir yediğim için miktarıda fazla olabilir
Çok şükür canım çok korktum ama apandist çok tehlikeli hep korkmusumdur.Iyi canim korktugun gibi alandist falan cikmadi, klasik bir cumle olacak ama ayaklarina cok dikkat et canim, idrar yolu enfeksiyonu olsun, usutme olsun hepsi ayaklari sicak tutmamaktan kaynaklaniyor.
Tebrik ederim canımKızlar ben tartildim 300 gr vermişim cumaya gore
Tatlım öğlen karbon aldığın için yine karbonlu bi çorba içmeAbla ne desen haklisin, evde oturmayi hic sevmiyorum halbuki hic acta degildim bir kase corba icsemde yeterdi ama kofte yedim.Bide bulgur bende cok sislik yapiyor pek yaramiyor yani, aksama sadece bir kase corba icecem, kendime gelmem lazim.
Su cum sana dünde yazmıştım görmedin heraldeCanlar cananlar menimu yazayim
Sabah bir adet has yumurta yeşillik bir dilim çavdar ekmeği ve yesil cay
Öğlen beş yemek kasigi sebze yemeği bir kase yogurt ve iki dlm ekmek
Şu ana kadar boyle
Arada 1 bardak kadar yenebilirEvet abla et çok yağ çeker bir de tuzu fazlaysa ödem toplar ödem artırıcı şu hazırla abla ben çarşamba perşembe yapacam 2 lt suya salatalık nane limon koyup tüm gün ondan içiyorsun ödem attiriyormus
Bu arada abla patlamış mısır yiyebiliyor muyuz arada tuzsuz az zeytin yağı ile
olsun cnm yattığın içindir bu hafta azda olsa verirsin inşArti 200 deyim kizlar
tartı sağlammıki?eksi olan arkadaşları tebrik ediyorum.
ben inanılmazı başardım ve utanarak artı 1700
neyin şişliği anlamadım bu kadar
kabus gibi. sabah gözlerime inanamadım. tartıyı atıp fırlatasım geldi.
cıssların canına okusam 3günde bu kadar artı olmazdım. ufffffffffffff
cumaya inş eksiye geçersin cnmGünaydın herkese, tartm yok ama artıdayım sanırımsporsuz gram veremeyen ben spor yapamıyorum. Eşim fena nezle kızımıza geçmesin diye almiyor kucağına herkesi yabanciladi kızım ağlıyor başkasında sürekli bende duruyor. Uyuyunca dinlenebiliyorum sadece. Spor yapacak halim yok bu nasıl tatil ya
abla uzun zamandır diyet yaptığın içinmi bu kadar şişlik olmuş. Çaylar bi işe yaramıyomu?Günaydın fıstıklar
Bu haftaya iyi başlamadık heralde
Cuma 74.6
Bugün 75.3
Fark +0.7
Dün +2.2 di bunada şükür diyorum
çok kötü yaaaHadi kızlar takımın yarısı nerde
Sevilumut __sabit
Ariver ______-200
Masal3487 __-100
Kkkmevsim5 _sabit
Burcugncy ___+200
Mstb__________+1700
Bayankokosh _+200
Mefkurem ____+700
Kızlar tablo hiç iyi değil lütfen azami gayret gösterelim
Özellikle öğlen ve akşam karbon olmasın
Cıssları söylemiyorum bile
Eminim cuma herkesten güzel eksiler gelecek
olsun cnm kısa zamanda toparlanırsın inş geçmiş olsunCanlarım ben +500'deyim ama cumadan beri yataktan pek kalkamadım ondan olabilir hiç hareket etmediğim için diye düşündüm.
düşünme mümkün olduğunca banada bazen öyle oluyo bıkmış hissediyorum ama kendimizi bırakırsak yine biz mutsuz olucaz cnm bide böyle düşünKızlar çok yoruldum artık. Bu haftasonu azıcık kontrolsüz yedim hemen +2 kg. Çok sinirlerim bozuldu. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Psikolojimi etkiliyor bu kilo işi.
Cnm Eğer kaçamak yapıp artı olsaydın utanabilşrdin ama bu durumda utanmanı gerektirecek bi durum yok
Sen düzgün menülerine devam et illaki gidecek
bende cuma 71.1 dim bugünde sabitim yine çakıştık:)İnşallah canım bizim kilolar aynı gidiyordu au an kaçsn :)
Çalıştığın için cnm ya ben hep evdeyim ve inan zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorumSelam kizlar, tatil ama cok skiliyorum evde hic hayal ettigim gibi gitmiyor.Canim hicbr sey yapmak istemiyor.Spora basladim 25 dk leslie yaptim skildim niye boyle oldumki
Bence iki gün önce yenen döner ne kadar yağlı olursa olsun ku kadar kilo aldırmaz ödemdir oTavuk Döneri değil cnm et Döneri pilav falan yoktu
Ne kadar peçeteyle yağını sıksamda heralde yağlı kalıyor
Bide çok nadir yediğim için miktarıda fazla olabilir
ohh afiyet olsun :))Aynen canim habire birseyler istiyor canim, acikmadigim halde, komsu mercimek koftesi getirdi utanarak soyluyorum ama bir tabak oturup yedim
Tebrikler cn bu arada ben sevil 26 yaşındayım. 5 haftadır burdayım 5 kilo verdim:) aramıza hoşgeldinKızlar ben tartildim 300 gr vermişim cumaya gore
Tavuk Döneri hiç midem almaz cnm içine herşeyi dolduruyolarMefkurem abla tavuk doner esimdede ole bunyesel herhalde hemen sisio yazik gaz filan yapio asiri cok yemez o yuzden.
AdaisyLove gecmis olsun kuzucum
mstb canim sislik filandir bol su ve odem cayi filab ic
Kizlar felaker ayakgim agrio bide basim arada bakiyorum gruba opuyorum hepinizi
Tamam abla ozaman karnibahar yogurtlayayim corba icmem artik.Tatlım öğlen karbon aldığın için yine karbonlu bi çorba içme
Sebze çorbası olabilir
Yada salata Yoğurt yapabilirsin
Yok kız tek dönerden değilence iki gün önce yenen döner ne kadar yağlı olursa olsun ku kadar kilo aldırmaz ödemdir o
Tatlim bende kacirdim oglen mercimek koftesi yedim aksama yogurtlu karnibahar yerim sadece bence sende yogurtlu birsey yiyebilirsin.Slm kızlar biz yemekten geldik ya gitmez olaydım.. Biraz kaçırdım malesef akşam ne yesem bilemedim bişey yemeyim desem çok acıkırım çünkü öğle yemeğini 12 buçukta yedik. Kaçamaklarım 4 kaşık pilav bi tane baklava((
Şimdi akşam ne yiyebilirim? Tavuk göğsü soteliyecektim salatayla yiğcektim sadece salatamı yesem??
Anacım bugün nasıl bi günSlm kızlar biz yemekten geldik ya gitmez olaydım.. Biraz kaçırdım malesef akşam ne yesem bilemedim bişey yemeyim desem çok acıkırım çünkü öğle yemeğini 12 buçukta yedik. Kaçamaklarım 4 kaşık pilav bi tane baklava((
Şimdi akşam ne yiyebilirim? Tavuk göğsü soteliyecektim salatayla yiğcektim sadece salatamı yesem??
Abla benim bugun sondu bir daha asla cisss yok, carsamba nasip olursa memlekete gidecem orda da bozmamaya kararliyim kendi kendime soz veriyorum su saat itibariyle.Cumada Allahtan bir problem cikmazsa en az - 500 olacam bundan eminim.Anacım bugün nasıl bi gün
Benim kızlarıma ne oluyor
Ben demedimmi cısslarınızı cuma günü yiyin
Heralde bu hafta herkes menü kontrolü yapmak için yarışacak
Cumaya kadar kimsede cıss görmek istemiyorum artık
Yoksa külahları değişecez
Bugün hem sporunu fazla yap hemde akşama salata Yoğurt yiyebilirsin güzellik
Hadi bakalım cnmAbla benim bugun sondu bir daha asla cisss yok, carsamba nasip olursa memlekete gidecem orda da bozmamaya kararliyim kendi kendime soz veriyorum su saat itibariyle.Cumada Allahtan bir problem cikmazsa en az - 500 olacam bundan eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?