- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.861
Hadi insallah ablaAman iyiya tatlım gülelim stressle beraber kilolarıda atalım
Begendim canim guzel menu.Menümü yazayım
8.30 1 kk peynir 6 zeytin 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.00 avuç içi kadar kuru üzüm
14.30 ciğer sote 1 kase cacik 1 ısırık ekmek
17.30 oglenki yemek 2 yk yoğurt
18.00 3 tane kuru incir
Su 2 lt olur
Spor 30 dk yürüyüş
Canim aksam keske pro alsaydin iki ogun de corba olmus.Menümü yazayım
Sabah 10.00 yarım kk peynir 1 yumurta maydanoz
Ara yok kızımı aşıya götürdük yiyemedim
Öğle 13.00 1 tabak Şehriye çorbası
Ara 1 Türk kahvesi
Akşam 1 tabak Şehriye çorbası 1 kase yoğurt
Su 1 lt ama içmeye devam ediyorum
Spor 3mil Leslieelifce1453
Tatlim oglen pilav arada pasta yemissin olmamis bence, ama telafi edersin inaniyorum sana.Menü
Sabah9:00
Iki dilim ekmek ck tereyağı peynir zeytin biber 1yumurtA beyaz i
Ogle13:00
1tabak bulgur pilavı
Ayran soğan
Ara
1dilimmozaik pasta
Aksam 17:45
2yk ıspanaklı yumurta azcık salata
Su 2bitecek
Spor birazdan yapıcam 30 dk cardio
Guzel canim sende aksamla telafi ediyorsun.Menüm
Sabah 8.00
İki dilim ekmeğe kaşarlı tost
Öğle 12.30
4 y kaşığı kadar pilav
Bi iki çatal haşlanmış tavuk
Bi iki çatal bamya
Salata
Ara bi avuç karışık kuru yemiş
Akşam
Şimdi bi bardak ayran içicem
Spor 3 mile leslie yatmadanda 30 dk egzersiz yapıcam
Su 1.5 lt ama 2 olur
Menun guzel abla ama bir ogun protein olsaydi, obur ogun sadece sebze olsa daha iyi olurdu sanki ama kofteden zarar gelmez:)elifce1453
Benim pazartesi menüm
Kalkınca 1kş goji +2 incir ve suyu
11.00 __2 dl tb ekm, 3 kş omlet, peynir, salata
14.15__salata, ayran, 4 köfte (fırında, ekmeksiz yulaf ezmesi kepeği var)
19.00 __brokoli, yoğurt,4 köfte
Su 2 lt geçer
Spor 40 dk bantta yürüyüş
Tuhh kacirmisiz 6 lara inince en cok istedigimiz seyi yiyecektik demi.Ozaman sarma canim cekiyor ben kendime sarma ismarlasam olurmu:)Bugün size bişey teklif ettim
Kimseden ses çıkmadı
Küstüm
Aslında niyetim akşam brokoli yoğurt yemektienun guzel abla ama bir ogun protein olsaydi, obur ogun sadece sebze olsa daha iyi olurdu sanki ama kofteden zarar gelmez
Yokkk ben ısmarlıcamTuhh kacirmisiz 6 lara inince en cok istedigimiz seyi yiyecektik demi.Ozaman sarma canim cekiyor ben kendime sarma ismarlasam olurmu:)
Cok sukur benim oyle bir sorunum yok ozellikle aksamlari hic acikmam, benim yemek yemem can skintisindan.Sebze yemekleri de pro gibi tok tutar beni ondan dedim.Ama herkesin bunyesi farkli tabi.Aslında niyetim akşam brokoli yoğurt yemekti
Ama ekmeksiz sebze beni hiç doyurmuyor
Pro dan zarar gelmez tatlım zaten yağsız kıyma kullanıyorum
Oylemi tamam ozaman cikolatali pasta istiyom.Ayy simdiden agzim sulandi valla.Gerci ben pastadan ziyada serbetli tatlilari seviyorum kunefe, halka tatli,kadayif en sevdiklerimYokkk ben ısmarlıcam
Ama bi tane bişey belirleyip herkese ziyafet çekeyim
Belki 1 dil pasta olabilir
Merhaba canim ben masal bir ay oldu buraya takilali.28 yasindayim bir bucuk yillik evliyim.boyum 160 kilom 67.5.Hepimiz ayni amac icin burdayiz.Birbirimize destek vererek kilo vermeye calisiyoruz.Hedef kilon ve boyun kac.Mefkurem kaptanimiz o karar verir, gruba alir sanirim.Masallah bebeginizi Allah size bagislasin insallah, saglikli, mutlu guzel yillari olsun.herkese iyi akşamlar ben ayşe daha önce 7.takımdan mezun olmuş guzel dostluklar kurmus ama tedaviler dogum sonrası hayatimin en kilolu donemindeyim malesef takim kaptanina bahsetmis niluferim
29 yasindayim 7,5 senelik evliyim.. seneler sonra tedaviler hormon ilaçlari gözyaşları sonucu tup bebekle kavustugumuz rabbimin bize en guzel hediyeso 4 aylik bir oglusumuz var...106 kilo ile tedavi bitti ve hamile kaldim 114 ile doguma girdim sut olsum diye yemenin sonucu hala 114,5 kiloyum..artik dur diyorum sutum kesilmesin diye cok cok kasmadan ama azimle bas koyuyorum yeniden bu yola..bir kere başardım tekrar basaricam inanıyorum tabiki takim motivesi cok onemli bunu yasamis biri olarak cok iyi biliyorum...
beni takima kabul ederseniz cok cok memnun olurum
simdilik bu kadar uzun oldu sanirim kusura bakmayin canlar
Hoşgeldin Ayşecimherkese iyi akşamlar ben ayşe daha önce 7.takımdan mezun olmuş guzel dostluklar kurmus ama tedaviler dogum sonrası hayatimin en kilolu donemindeyim malesef takim kaptanina bahsetmis niluferim
29 yasindayim 7,5 senelik evliyim.. seneler sonra tedaviler hormon ilaçlari gözyaşları sonucu tup bebekle kavustugumuz rabbimin bize en guzel hediyeso 4 aylik bir oglusumuz var...106 kilo ile tedavi bitti ve hamile kaldim 114 ile doguma girdim sut olsum diye yemenin sonucu hala 114,5 kiloyum..artik dur diyorum sutum kesilmesin diye cok cok kasmadan ama azimle bas koyuyorum yeniden bu yola..bir kere başardım tekrar basaricam inanıyorum tabiki takim motivesi cok onemli bunu yasamis biri olarak cok iyi biliyorum...
Benim problemim akşamları cnm yoksa gündüz bişey yemesemde aramıyorumCok sukur benim oyle bir sorunum yok ozellikle aksamlari hic acikmam, benim yemek yemem can skintisindan.Sebze yemekleri de pro gibi tok tutar beni ondan dedim.Ama herkesin bunyesi farkli tabi.
Bende tam tersi gunduz acikiyorum gece hic acikmam canim bir sey de istemez, aliskanlik galiba cocuklugumda annem hayatta yemek falan yedirmezdi, aksam resmen yasakti bizim evde yemek o zamandan kalan bir sey sanirim.Benim problemim akşamları cnm yoksa gündüz bişey yemesemde aramıyorum
Ama akşam yemeğini az yersem geç vakit içimdeki canavar çıkıyor ortaya
Ne güzel alışkanlık cnmBende tam tersi gunduz acikiyorum gece hic acikmam canim bir sey de istemez, aliskanlik galiba cocuklugumda annem hayatta yemek falan yedirmezdi, aksam resmen yasakti bizim evde yemek o zamandan kalan bir sey sanirim.
evet evet onu yzmayı unutmuşum bi dilimcik baklava :))Akşam ve sabah iyi cnm
Bence o mercimek köfteleri için birazdaha spor yapsan iyi olurdu
Aman canını sıktığın şeye bak tatlım bu erkeklere yaranılamıyacını öğrenemedinmi
Bence güzel cnm Ama niye inciri sabah değilde akşam yedin
Bugün her öğün az olmuş tatlım
Kamile bugün cumada benimmi haberim yok acaba
kız sen baklava yemedinmiydi
Cumaya kadar pilav makarna ve cısslar yasak
ben ıspanaklı çörek isterim ama 69u görmeden olmazBugün size bişey teklif ettim
Kimseden ses çıkmadı
Küstüm
Hoşgeldin cnm bende sevil 26 yaşındayım 3 yaşına yaklaşmış bi oğlum var 1 aydır buralardayım..herkese iyi akşamlar ben ayşe daha önce 7.takımdan mezun olmuş guzel dostluklar kurmus ama tedaviler dogum sonrası hayatimin en kilolu donemindeyim malesef takim kaptanina bahsetmis niluferim
Sorma abla biz bize sohbet ediyoz burda,ben malatyaya gidene kadar sık sık girerim, kocamda simdi spor yapiyor gel beraber yapalim dedi trip atiyorumya yok dedimMasal bu kızlar bugün terki diyar etti heralde
Baksana kimsenin geleceği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?