Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

elifce1453

Benim pazartesi menüm

Kalkınca 1kş goji +2 incir ve suyu

11.00 __2 dl tb ekm, 3 kş omlet, peynir, salata

14.15__salata, ayran, 4 köfte (fırında, ekmeksiz yulaf ezmesi kepeği var)

19.00 __brokoli, yoğurt,4 köfte

Su 2 lt geçer

Spor 40 dk bantta yürüyüş

Begendim canim guzel menu.
Canim aksam keske pro alsaydin iki ogun de corba olmus.
Tatlim oglen pilav arada pasta yemissin olmamis bence, ama telafi edersin inaniyorum sana.
Guzel canim sende aksamla telafi ediyorsun.
Menun guzel abla ama bir ogun protein olsaydi, obur ogun sadece sebze olsa daha iyi olurdu sanki ama kofteden zarar gelmez:)

enun guzel abla ama bir ogun protein olsaydi, obur ogun sadece sebze olsa daha iyi olurdu sanki ama kofteden zarar gelmez
Aslında niyetim akşam brokoli yoğurt yemekti
Ama ekmeksiz sebze beni hiç doyurmuyor
Pro dan zarar gelmez tatlım zaten yağsız kıyma kullanıyorum

herkese iyi akşamlar ben ayşe daha önce 7.takımdan mezun olmuş guzel dostluklar kurmus ama tedaviler dogum sonrası hayatimin en kilolu donemindeyim malesef takim kaptanina bahsetmis niluferim
29 yasindayim 7,5 senelik evliyim.. seneler sonra tedaviler hormon ilaçlari gözyaşları sonucu tup bebekle kavustugumuz rabbimin bize en guzel hediyeso 4 aylik bir oglusumuz var...106 kilo ile tedavi bitti ve hamile kaldim 114 ile doguma girdim sut olsum diye yemenin sonucu hala 114,5 kiloyum..artik dur diyorum sutum kesilmesin diye cok cok kasmadan ama azimle bas koyuyorum yeniden bu yola..bir kere başardım tekrar basaricam inanıyorum tabiki takim motivesi cok onemli bunu yasamis biri olarak cok iyi biliyorum...
beni takima kabul ederseniz cok cok memnun olurum
simdilik bu kadar uzun oldu sanirim kusura bakmayin canlar

Aslında niyetim akşam brokoli yoğurt yemekti
Ama ekmeksiz sebze beni hiç doyurmuyor
Pro dan zarar gelmez tatlım zaten yağsız kıyma kullanıyorum
Cok sukur benim oyle bir sorunum yok ozellikle aksamlari hic acikmam, benim yemek yemem can skintisindan.Sebze yemekleri de pro gibi tok tutar beni ondan dedim.Ama herkesin bunyesi farkli tabi.

Merhaba canim ben masal bir ay oldu buraya takilali.28 yasindayim bir bucuk yillik evliyim.boyum 160 kilom 67.5.Hepimiz ayni amac icin burdayiz.Birbirimize destek vererek kilo vermeye calisiyoruz.Hedef kilon ve boyun kac.Mefkurem kaptanimiz o karar verir, gruba alir sanirim.Masallah bebeginizi Allah size bagislasin insallah, saglikli, mutlu guzel yillari olsun.

Hoşgeldin Ayşecim
Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallah

Ben Zühal cnm 44 yaşında 25 -26 -27.5 yaşlarında bebişlerim var 1 tane 3 aylık toruncuk
Benimde bu takımda 1 seneyi geçti. Kilom profilimde yazıyor

Tabiki başarabilirsin cnm. Yeterki azimli ol
Burdada emziren annelerimiz var
Benim felsefem doğru şeylerden doyuncaya kadar yemek. -Ki sonrasında cısslara saldırmayalım

Daha önce yarıştığın için kuralları biliyosundur yinede ilk sayfaya bi göz at istersen

Sen mezun oldum demişin ama Nilüfer söyleyince senin mesajlarına baktım 312. Etapta izine ayrılmışın
Hiç nick değişikliğin oldumu
Yada başka bi durum varmı
Bunu ayrıntılarıyla yazmak gerekiyor yoksa sorun çıkıyor

Cok sukur benim oyle bir sorunum yok ozellikle aksamlari hic acikmam, benim yemek yemem can skintisindan.Sebze yemekleri de pro gibi tok tutar beni ondan dedim.Ama herkesin bunyesi farkli tabi.
Benim problemim akşamları cnm yoksa gündüz bişey yemesemde aramıyorum
Ama akşam yemeğini az yersem geç vakit içimdeki canavar çıkıyor ortaya

Benim problemim akşamları cnm yoksa gündüz bişey yemesemde aramıyorum
Ama akşam yemeğini az yersem geç vakit içimdeki canavar çıkıyor ortaya
Bende tam tersi gunduz acikiyorum gece hic acikmam canim bir sey de istemez, aliskanlik galiba cocuklugumda annem hayatta yemek falan yedirmezdi, aksam resmen yasakti bizim evde yemek o zamandan kalan bir sey sanirim.

Bende tam tersi gunduz acikiyorum gece hic acikmam canim bir sey de istemez, aliskanlik galiba cocuklugumda annem hayatta yemek falan yedirmezdi, aksam resmen yasakti bizim evde yemek o zamandan kalan bir sey sanirim.
Ne güzel alışkanlık cnm
Zaten ben bu kiloları hep geç vakit yediğim için aldım
Çünkü gündüz ne kadar yesende akşam kadar zararlı olmuyor

evet evet onu yzmayı unutmuşum bi dilimcik baklava :))
Eki Görüntüle 1754644

Kızlar ilerdeki akibetiniz
Şimdiden bilinde sonra şaşırmayın

Bugün size bişey teklif ettim
Kimseden ses çıkmadı
Küstüm
ben ıspanaklı çörek isterim ama 69u görmeden olmaz
Hoşgeldin cnm bende sevil 26 yaşındayım 3 yaşına yaklaşmış bi oğlum var 1 aydır buralardayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…