- 12 Ocak 2016
- 199
- 183
- 18
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.901
Yarina gorusuruz artik hepinizi opuyorum kizlar
Sporun harika tatlım
Menüde kek hariç güzel bence fasülyeyi 1 tabak yiyip ekmeği 1 dil le sınırlandırırsan daha iyi olur. Keşke kek yerine faydalı bişey yeseydin akşam için
Başına sağolsun tatlımhosbulduk memnun oldum ooo maşallah allah bağışlasin buyutmussun sen ablacim :) bu arada isminle hitap edilmesini istersen oyle diyeyim
ya inan ne zaman mezun oldum girdimmi ciktimmi hic hatirlamiyorum malum kac sene oldu ve bir suru aci yasadim gecmisim pek kalmadi ( babami kaybettikten sonra )
ama mezun olmuştum daha once baska nickim vardi ama o zaten iptal ettirmistim
bunun sifresinide sans eseri bugun buldum
kurallari okuyayim ben
unuttum gercekten herseyi uzun zaman oldu
hosbulduk nilommmAYŞEMMMM şimdi gördüm hoşgeldinnnnnn :)
sagolasin canimBaşına sağolsun tatlım
Olmazsa paylaşımada sorarız sonra sorun çıkmasın
Hadi bakalım sonu iyi bitecek bi maraton seni bekliyor
Istediğin gibi hitab edebilirsin cnm hiç farketmez
Antibiyotik aldıysan bikaç güne geçer inşallahHemen ameliyat diyolar Zuhal'im ben de ameliyat istemiyorum çünkü bademcik alındıktan sonraki tehlikeler daha kötü bana göre.Antibiotik başladım ama bugün,1-2 güne toplarım ciğerim.
Canim benim vazgeçme sanki etkilenip moralin bozulsa diyeti biraksan dahami iyi olacak kafandan kötü düşünceleri sil ve yola devam et ne kadar direnirse dirensin eninde sonunda kırılaxak o dirençKızlar çok yoruldum artık. Bu haftasonu azıcık kontrolsüz yedim hemen +2 kg. Çok sinirlerim bozuldu. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Psikolojimi etkiliyor bu kilo işi.
Geçmiş olsun nehirumİnşallah canım bizim kilolar aynı gidiyordu au an kaçsn :)
Cumaya eksi olur inşallah canım sıkma canını şimdi hep yatiyorusn ya vücut şişer
Canım regl öncesi mi menülerin güzeldi aslında.
Ama iki öğün yapmistin yanlış hatirlamiyorsam bence ondandır cumaya atarsin inşallah
Evet canım kaçamaklar çok etkiliyor vücudu cumaya eksi olursun inşallah
Çok ilginç ablam ya nasıl hemen arti oluyor bu kadar menülerin de çok az.
Bence tartı bozuk :)
Gripten de olur canım vücut su tutar
Gittim abla Kızımı anneme bıraktım o sırada da misafir gelmiş kahveye tahlil yaptık 1 saate çıkar dediler ben de eve geldim misafir ağırladı sonra tekrar gittim geldiğimde misafir hâlâ oturuyordu :)ancak fırsat buldum girmeye.
Çok şükür düşündüğüm gibi değil idrar yıllarında hafif iltihap varmış soğuk almıssin dedi Kum döküyor olabilir dedi röntgen çekelim gebelik var mı deidm yok ama reglim 1 hafta geçti ama düzensiz bu ara çekelim dedim olmaz risk alamam kan ver gebelik için dedi ne kadar konustuysam da ikna edemedim adamı yarın çıkacak sonuç sinra röntgen cekecem ona göre de ilaç vericek artik
Daha ayrıntılı olsa iyi olacakCanlar cananlar menimu yazayim
Sabah bir adet has yumurta yeşillik bir dilim çavdar ekmeği ve yesil cay
Öğlen beş yemek kasigi sebze yemeği bir kase yogurt ve iki dlm ekmek
Şu ana kadar boyle
Valla bende kaçırdım bugunSlm kızlar biz yemekten geldik ya gitmez olaydım.. Biraz kaçırdım malesef akşam ne yesem bilemedim bişey yemeyim desem çok acıkırım çünkü öğle yemeğini 12 buçukta yedik. Kaçamaklarım 4 kaşık pilav bi tane baklava((
Şimdi akşam ne yiyebilirim? Tavuk göğsü soteliyecektim salatayla yiğcektim sadece salatamı yesem??
Hımmm ne istesem acabaYeşil çaylar içildimi fıstıklar içine birazda limon koyun
Aklıma bişey geldi kızlar
Benim 6 lara düşmem yılan hikayesine döndüğü için eğer birgün olurda düşersem
Hepinize sevdiğiniz bişeyi ısmarlıcam
Ne dersiniz
yarın otur bi köşeye sen pişirme görelim Deee Ayy sinir oluyorum bu erkeklereBugun de ben kocama sinir oldum, ya ozenerek nohutlu bezelyeli pilav ve sulu patates yemegi yaptim adam hepsine bir kusur buldu.patates az sulu olmus, pirinc pilavi cok lapa olmus ayy sinir etti beni.okadar emek verip yaptigim yemekler cope gitti.
sen suçunu biliynKizlar menumu yazayim,
Sabah uyandigim uyandigimda be kuru uzum, 3 findik bir ceviz yedim.
SABAH: 9.30 bir dilim tb ekmegi, 1 kk peynir, 1 haslanmis yumurta,6 zeytin ve yesil cay.
ÖĞLE: 13.30 mercimekli kofte (saymadan yedim)marul.
AKŞAM:17.30 bir bardak sut yarim greyfurt.
2.5 litreden fazla su ve 2 mil leslie yapildi.
elifce1453
Kız sen bu hafta 68 leride girecen heralMenümü yazayım
8.30 1 kk peynir 6 zeytin 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.00 avuç içi kadar kuru üzüm
14.30 ciğer sote 1 kase cacik 1 ısırık ekmek
17.30 oglenki yemek 2 yk yoğurt
18.00 3 tane kuru incir
Su 2 lt olur
Spor 30 dk yürüyüş
Güzel canimMenümü yazayım
Sabah 10.00 yarım kk peynir 1 yumurta maydanoz
Ara yok kızımı aşıya götürdük yiyemedim
Öğle 13.00 1 tabak Şehriye çorbası
Ara 1 Türk kahvesi
Akşam 1 tabak Şehriye çorbası 1 kase yoğurt
Su 1 lt ama içmeye devam ediyorum
Spor 3mil Leslieelifce1453
Oooooooov akşam acikmiycanmiMenüm
Sabah 8.00
İki dilim ekmeğe kaşarlı tost
Öğle 12.30
4 y kaşığı kadar pilav
Bi iki çatal haşlanmış tavuk
Bi iki çatal bamya
Salata
Ara bi avuç karışık kuru yemiş
Akşam
Şimdi bi bardak ayran içicem
Spor 3 mile leslie yatmadanda 30 dk egzersiz yapıcam
Su 1.5 lt ama 2 olur
Muhteşem sin deeeeee iyi dayaniyonelifce1453
Benim pazartesi menüm
Kalkınca 1kş goji +2 incir ve suyu
11.00 __2 dl tb ekm, 3 kş omlet, peynir, salata
14.15__salata, ayran, 4 köfte (fırında, ekmeksiz yulaf ezmesi kepeği var)
19.00 __brokoli, yoğurt,4 köfte
Su 2 lt geçer
Spor 40 dk bantta yürüyüş
hosgeldin canım ben Kamile yaş 30 iki bebism var verecem diye debeleniyrm isteherkese iyi akşamlar ben ayşe daha önce 7.takımdan mezun olmuş guzel dostluklar kurmus ama tedaviler dogum sonrası hayatimin en kilolu donemindeyim malesef takim kaptanina bahsetmis niluferim
29 yasindayim 7,5 senelik evliyim.. seneler sonra tedaviler hormon ilaçlari gözyaşları sonucu tup bebekle kavustugumuz rabbimin bize en guzel hediyeso 4 aylik bir oglusumuz var...106 kilo ile tedavi bitti ve hamile kaldim 114 ile doguma girdim sut olsum diye yemenin sonucu hala 114,5 kiloyum..artik dur diyorum sutum kesilmesin diye cok cok kasmadan ama azimle bas koyuyorum yeniden bu yola..bir kere başardım tekrar basaricam inanıyorum tabiki takim motivesi cok onemli bunu yasamis biri olarak cok iyi biliyorum...
beni takima kabul ederseniz cok cok memnun olurum
simdilik bu kadar uzun oldu sanirim kusura bakmayin canlar
Tekrar geçmiş olsun hocam ya baya kötü olmuşsun senCanlarım merhaba.Telden yazıyorum renklendiremedim.Bademciğim çok feci olduğu için genelde bugün haşlanmış patatesi ezip yoğurtla karıştırıp yedim öğünlerde.Ara öğünlerde de yine ballı süt içtim.Bi de akşama kadar ölü gibi uyudum
elifce1453
Badim bi iyileşiyim yine asılalım rekabete çok özledim o günlerimizi...
kız çikolata falan deme zaten yedim mozaigi kafamda deli sorular ve pişmanlık larkızlar canlar cananlar çikolatalı pasta kadar tatlı kızlar
menümü yazayım artık gün geceye dönüyor:
sabah:09.45
bir adet haş. yumurta
bir dilim ekmek
yeşillik
yeşil çay
ara öğün 1: yok kahvaltıyı geç saatte yaptığım için
ÖĞLE 12.30: sebze yemeği taze fasulye 4 kaşıktı sanırım
2 dilim ekmek
bir kase yogurt
ARA ÖĞÜN 2: 15.30
BİR adet portakal
akşam.18.00
küçük bir dilim kek spora gittim sonra
18.10 SPOR VAKTİ
1 SAAT AEOROBİK +PLATES
30 DAKİKA DİK YOKUŞ YÜRÜYÜŞ KOŞU BANDINDA
ARA ÖĞÜN 3: 20.30
BİR SU BARDAĞI tarçınlı ılık süt içine bir çay kaşığından az bal kattım
çünkü spordan sonra çok enerjı harcadığımı düşündüğüm için
İÇİLEN SU: 1.5 LİTRE
bugün spor salonunda ölçümüm oldugu için suyu az tükettim
DİLERİM YARIN DAHA İYİ OLURUM...
Eyvahlar olsun
hg aramıza ben Poni şimdi izindeyim 4 buçuk aydır takimdayım önceden kaç kilo verdin merak ettim,yavrunuza da Allah uzun ömürler versin.herkese iyi akşamlar ben ayşe daha önce 7.takımdan mezun olmuş guzel dostluklar kurmus ama tedaviler dogum sonrası hayatimin en kilolu donemindeyim malesef takim kaptanina bahsetmis niluferim
29 yasindayim 7,5 senelik evliyim.. seneler sonra tedaviler hormon ilaçlari gözyaşları sonucu tup bebekle kavustugumuz rabbimin bize en guzel hediyeso 4 aylik bir oglusumuz var...106 kilo ile tedavi bitti ve hamile kaldim 114 ile doguma girdim sut olsum diye yemenin sonucu hala 114,5 kiloyum..artik dur diyorum sutum kesilmesin diye cok cok kasmadan ama azimle bas koyuyorum yeniden bu yola..bir kere başardım tekrar basaricam inanıyorum tabiki takim motivesi cok onemli bunu yasamis biri olarak cok iyi biliyorum...
beni takima kabul ederseniz cok cok memnun olurum
simdilik bu kadar uzun oldu sanirim kusura bakmayin canlar
Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendineCanlarım merhaba.Telden yazıyorum renklendiremedim.Bademciğim çok feci olduğu için genelde bugün haşlanmış patatesi ezip yoğurtla karıştırıp yedim öğünlerde.Ara öğünlerde de yine ballı süt içtim.Bi de akşama kadar ölü gibi uyudum
elifce1453
Badim bi iyileşiyim yine asılalım rekabete çok özledim o günlerimizi...
Canım ben kübra 28 yaşındayım 3,5 aylık bi kızım var bende 57 kilodan 95 e çıktım Arkadaşlara 10 kilo verdikten sonra katıldım. 3. Haftamın içindeyim. Inşallah dediğin gibi çıta olacağız hepimiz :)hosbulduk nilommm
donusum duba gibi olsada gidisim çıta gibi olacak
Poni Süpersin ya aynı benim cuma günkü halim
Menü güzel canımMenümü yazayım
Sabah 10.00 yarım kk peynir 1 yumurta maydanoz
Ara yok kızımı aşıya götürdük yiyemedim
Öğle 13.00 1 tabak Şehriye çorbası
Ara 1 Türk kahvesi
Akşam 1 tabak Şehriye çorbası 1 kase yoğurt
Su 1 lt ama içmeye devam ediyorum
Spor 3mil Leslieelifce1453
Kız kamile yine cıs yemişsin olmuyor bak oyleeee titre ve kendine gel hadiMenü
Sabah9:00
Iki dilim ekmek ck tereyağı peynir zeytin biber 1yumurtA beyaz i
Ogle13:00
1tabak bulgur pilavı
Ayran soğan
Ara
1dilimmozaik pasta
Aksam 17:45
2yk ıspanaklı yumurta azcık salata
Su 2bitecek
Spor birazdan yapıcam 30 dk cardio
Öyle mi canım inan yemek yapacak halim yoktu annem yaptı çok yapmış birde akşam da yerim hatta yarın da yerim dediydim içinde yağ yokCanım kiloyu çok stres yaptığım zaman ben kilo veremem kasarım çok belki sende de öyle oluyordur
Ciğer 2 öğün kalorili sanki gerisi güzel canım
Ben de kalorisi az diye biliyorum doğru tuketikirse tabi :)Ben yeşil çay yaparken bi tatlı kaşığı yeşil çay bi tatlı kaşığı biberiye bi tatlı kaşığı bilmediğim ama zayıflamak için aldığım bişey var ya funda yaprağı yyada mate yaprağı biraz kiraz sapı yarımda limon bazen bi çubuk tarçın atıyorum:)) her çareyi arıyorum yani:))
Amaaan boşver gitsin yapma yemek memek
güzel cnm öğleni telafi etmişsin
güzel cnm ama ciğer fazla kalorili diye biliyorum dikkat et
çok güzel cnm
Azcık cız olmuş:)
!akşam çok az değil miMenüm
Sabah 8.00
İki dilim ekmeğe kaşarlı tost
Öğle 12.30
4 y kaşığı kadar pilav
Bi iki çatal haşlanmış tavuk
Bi iki çatal bamya
Salata
Ara bi avuç karışık kuru yemiş
Akşam
Şimdi bi bardak ayran içicem
Spor 3 mile leslie yatmadanda 30 dk egzersiz yapıcam
Su 1.5 lt ama 2 olur
Abla incirim yoktu eşim is cikisi aldı kahve yaptık yanında yedim yarından itibaren sabah yicem 2 kg almış eşim ye ye bitmez :)Akşam ve sabah iyi cnm
Bence o mercimek köfteleri için birazdaha spor yapsan iyi olurdu
Aman canını sıktığın şeye bak tatlım bu erkeklere yaranılamıyacını öğrenemedinmi
Bence güzel cnm Ama niye inciri sabah değilde akşam yedin
Bugün her öğün az olmuş tatlım
Kamile bugün cumada benimmi haberim yok acaba
kız sen baklava yemedinmiydi
Cumaya kadar pilav makarna ve cısslar yasak
Menü gayet sağlıklı ve güzel ablacımelifce1453
Benim pazartesi menüm
Kalkınca 1kş goji +2 incir ve suyu
11.00 __2 dl tb ekm, 3 kş omlet, peynir, salata
14.15__salata, ayran, 4 köfte (fırında, ekmeksiz yulaf ezmesi kepeği var)
19.00 __brokoli, yoğurt,4 köfte
Su 2 lt geçer
Spor 40 dk bantta yürüyüş
Sağol canımBegendim canim guzel menu.
Canim aksam keske pro alsaydin iki ogun de corba olmus.
Tatlim oglen pilav arada pasta yemissin olmamis bence, ama telafi edersin inaniyorum sana.
Guzel canim sende aksamla telafi ediyorsun.
Menun guzel abla ama bir ogun protein olsaydi, obur ogun sadece sebze olsa daha iyi olurdu sanki ama kofteden zarar gelmez:)
Kız ağzından bal damliyor ayy keşke :)Canim benim vazgeçme sanki etkilenip moralin bozulsa diyeti biraksan dahami iyi olacak kafandan kötü düşünceleri sil ve yola devam et ne kadar direnirse dirensin eninde sonunda kırılaxak o direnç
Geçmiş olsun nehirum
Daha ayrıntılı olsa iyi olacak
Valla bende kaçırdım bugun
Hımmm ne istesem acaba
yarın otur bi köşeye sen pişirme görelim Deee Ayy sinir oluyorum bu erkeklere
sen suçunu biliyn
Kız sen bu hafta 68 leride girecen heral
Güzel canim
Oooooooov akşam acikmiycanmi
Muhteşem sin deeeeee iyi dayaniyon
hosgeldin canım ben Kamile yaş 30 iki bebism var verecem diye debeleniyrm iste
Tekrar geçmiş olsun hocam ya baya kötü olmuşsun sen
kız çikolata falan deme zaten yedim mozaigi kafamda deli sorular ve pişmanlık lar
Poni Süpersin ya aynı benim cuma günkü halim
KesinKız asıl nazar bana deydi. Geçen hafta epeydir beni görmeyen arkadaşlar oooo eski formuna dönmüşsün dediler bugün artı 1700 oldum kesin nazar
Kız bugün menüm çok sağlıklıydı azda değildiMuhteşem sin deeeeee iyi dayaniyon
Daha dur bismillah yeni gittin
sabah gencay acile goturdu abla 1 hafta uzerine fazla basmicam gunde 3 kere 30 dk buz akusu koyucamTavuk Döneri hiç midem almaz cnm içine herşeyi dolduruyolar
Sen ayağın için Dr a gittinmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?