Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sorma abla biz bize sohbet ediyoz burda,ben malatyaya gidene kadar sık sık girerim, kocamda simdi spor yapiyor gel beraber yapalim dedi trip atiyorumya yok dedim
Anacım adam sana gel spor yapalım demiş sen itiraz ediyon
Karı koca spor yapanlara pek imrenirim

Tebrikler cn bu arada ben sevil 26 yaşındayım. 5 haftadır burdayım 5 kilo verdim:) aramıza hoşgeldin[/QUOTE]

AAA öyle mi tatlım her hafta bir kilo nasıl başardın canım bunu

Abla benim bugun sondu bir daha asla cisss yok, carsamba nasip olursa memlekete gidecem orda da bozmamaya kararliyim kendi kendime soz veriyorum su saat itibariyle.Cumada Allahtan bir problem cikmazsa en az - 500 olacam bundan eminim.
inşallah canım yaaa dilerim istediğin olur

Sebze yemegi derken canim onuda belirtsem daha iyi olur.Ogle icin iki dilim ekmek azicik fazla olmus sanki ama guzel.

tatlım ben zamanında bu ekmek dilimlerini yeyip inanılmaz kilo vermiştim yemek çok yemektense bir dilim ekmek daha yemek tok tuttuyor aynı zamanda ekmek de yağ yok deyip düşünüyorum tatlımm

memnun oldum canim cok tesekkur ederim rabbim dileyen bekleyen isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu
boyum 169 hedef kilom ilk etapda 85 sonrasina oraya ulasinca bakicam insallah malum yol uzun

Canlarım merhaba.Telden yazıyorum renklendiremedim.Bademciğim çok feci olduğu için genelde bugün haşlanmış patatesi ezip yoğurtla karıştırıp yedim öğünlerde.Ara öğünlerde de yine ballı süt içtim.Bi de akşama kadar ölü gibi uyudum
elifce1453
Badim bi iyileşiyim yine asılalım rekabete çok özledim o günlerimizi...

kızlar canlar cananlar çikolatalı pasta kadar tatlı kızlar

menümü yazayım artık gün geceye dönüyor:

sabah:09.45
bir adet haş. yumurta
bir dilim ekmek
yeşillik
yeşil çay

ara öğün 1: yok kahvaltıyı geç saatte yaptığım için

ÖĞLE 12.30: sebze yemeği taze fasulye 4 kaşıktı sanırım
2 dilim ekmek
bir kase yogurt

ARA ÖĞÜN 2: 15.30
BİR adet portakal

akşam.18.00
küçük bir dilim kek spora gittim sonra

18.10 SPOR VAKTİ
1 SAAT AEOROBİK +PLATES
30 DAKİKA DİK YOKUŞ YÜRÜYÜŞ KOŞU BANDINDA

ARA ÖĞÜN 3: 20.30
BİR SU BARDAĞI tarçınlı ılık süt içine bir çay kaşığından az bal kattım

çünkü spordan sonra çok enerjı harcadığımı düşündüğüm için

İÇİLEN SU: 1.5 LİTRE

bugün spor salonunda ölçümüm oldugu için suyu az tükettim

DİLERİM YARIN DAHA İYİ OLURUM...

AYŞEMMMM şimdi gördüm hoşgeldinnnnnn :)

Tatlım bi Dr a gitseydin bari

ÇOK ÇOOOOOOOOOOOOOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM LÜTFEN DİKKAT ET ÖNEMLİ OLAN SAĞLIGIN İYİLEŞTİKTEN SONRA ZATEN YİNE VERİRSİN KİLOLARINI....

hosbulduk memnun oldum ooo maşallah allah bağışlasin buyutmussun sen ablacim :) bu arada isminle hitap edilmesini istersen oyle diyeyim
ya inan ne zaman mezun oldum girdimmi ciktimmi hic hatirlamiyorum malum kac sene oldu ve bir suru aci yasadim gecmisim pek kalmadi ( babami kaybettikten sonra )
ama mezun olmuştum daha once baska nickim vardi ama o zaten iptal ettirmistim
bunun sifresinide sans eseri bugun buldum
kurallari okuyayim ben
unuttum gercekten herseyi uzun zaman oldu

Sporun harika tatlım
Menüde kek hariç güzel bence fasülyeyi 1 tabak yiyip ekmeği 1 dil le sınırlandırırsan daha iyi olur. Keşke kek yerine faydalı bişey yeseydin akşam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…