- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.881
Anacım adam sana gel spor yapalım demiş sen itiraz ediyonSorma abla biz bize sohbet ediyoz burda,ben malatyaya gidene kadar sık sık girerim, kocamda simdi spor yapiyor gel beraber yapalim dedi trip atiyorumya yok dedim
Kız ben 69 görene kadar sen hedefe ulaşırsın zatenben ıspanaklı çörek isterim ama 69u gör
Benim esim pek sever spor yapmayi gunduz calistigi icin aksamlari muhakkak yapar.iyi ozaman ben kacayim esime eşlik ederimAnacım adam sana gel spor yapalım demiş sen itiraz ediyon
Karı koca spor yapanlara pek imrenirim
Hadi hadi durma böyle fırsat kaçarmıBenim esim pek sever spor yapmayi gunduz calistigi icin aksamlari muhakkak yapar.iyi ozaman ben kacayim esime eşlik ederim
Yarina gorusuruz artik hepinizi opuyorum kizlarHadi hadi durma böyle fırsat kaçarmı
inşallah canım yaaa dilerim istediğin olurAbla benim bugun sondu bir daha asla cisss yok, carsamba nasip olursa memlekete gidecem orda da bozmamaya kararliyim kendi kendime soz veriyorum su saat itibariyle.Cumada Allahtan bir problem cikmazsa en az - 500 olacam bundan eminim.
Sebze yemegi derken canim onuda belirtsem daha iyi olur.Ogle icin iki dilim ekmek azicik fazla olmus sanki ama guzel.
memnun oldum canim cok tesekkur ederim rabbim dileyen bekleyen isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunuMerhaba canim ben masal bir ay oldu buraya takilali.28 yasindayim bir bucuk yillik evliyim.boyum 160 kilom 67.5.Hepimiz ayni amac icin burdayiz.Birbirimize destek vererek kilo vermeye calisiyoruz.Hedef kilon ve boyun kac.Mefkurem kaptanimiz o karar verir, gruba alir sanirim.Masallah bebeginizi Allah size bagislasin insallah, saglikli, mutlu guzel yillari olsun.
AYŞEMMMM şimdi gördüm hoşgeldinnnnnn :)herkese iyi akşamlar ben ayşe daha önce 7.takımdan mezun olmuş guzel dostluklar kurmus ama tedaviler dogum sonrası hayatimin en kilolu donemindeyim malesef takim kaptanina bahsetmis niluferim
29 yasindayim 7,5 senelik evliyim.. seneler sonra tedaviler hormon ilaçlari gözyaşları sonucu tup bebekle kavustugumuz rabbimin bize en guzel hediyeso 4 aylik bir oglusumuz var...106 kilo ile tedavi bitti ve hamile kaldim 114 ile doguma girdim sut olsum diye yemenin sonucu hala 114,5 kiloyum..artik dur diyorum sutum kesilmesin diye cok cok kasmadan ama azimle bas koyuyorum yeniden bu yola..bir kere başardım tekrar basaricam inanıyorum tabiki takim motivesi cok onemli bunu yasamis biri olarak cok iyi biliyorum...
beni takima kabul ederseniz cok cok memnun olurum
simdilik bu kadar uzun oldu sanirim kusura bakmayin canlar
Tatlım bi Dr a gitseydin bariCanlarım merhaba.Telden yazıyorum renklendiremedim.Bademciğim çok feci olduğu için genelde bugün haşlanmış patatesi ezip yoğurtla karıştırıp yedim öğünlerde.Ara öğünlerde de yine ballı süt içtim.Bi de akşama kadar ölü gibi uyudum
elifce1453
Badim bi iyileşiyim yine asılalım rekabete çok özledim o günlerimizi...
Canlarım merhaba.Telden yazıyorum renklendiremedim.Bademciğim çok feci olduğu için genelde bugün haşlanmış patatesi ezip yoğurtla karıştırıp yedim öğünlerde.Ara öğünlerde de yine ballı süt içtim.Bi de akşama kadar ölü gibi uyudum
elifce1453
Badim bi iyileşiyim yine asılalım rekabete çok özledim o günlerimizi...
Öyle olduNerdesin Tatlişim
Kendini dağlaramı vurdun
Hemen ameliyat diyolar Zuhal'im ben de ameliyat istemiyorum çünkü bademcik alındıktan sonraki tehlikeler daha kötü bana göre.Antibiotik başladım ama bugün,1-2 güne toplarım ciğerim.Tatlım bi Dr a gitseydin bari
Oğluşu uyutamadım uyusun gelcem geriNerdesin Tatlişim
Kendini dağlaramı vurdun
Telekkür ederim canımmmmm :)ÇOK ÇOOOOOOOOOOOOOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM LÜTFEN DİKKAT ET ÖNEMLİ OLAN SAĞLIGIN İYİLEŞTİKTEN SONRA ZATEN YİNE VERİRSİN KİLOLARINI....
hosbulduk memnun oldum ooo maşallah allah bağışlasin buyutmussun sen ablacim :) bu arada isminle hitap edilmesini istersen oyle diyeyimHoşgeldin Ayşecim
Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallah
Ben Zühal cnm 44 yaşında 25 -26 -27.5 yaşlarında bebişlerim var 1 tane 3 aylık toruncuk
Benimde bu takımda 1 seneyi geçti. Kilom profilimde yazıyor
Tabiki başarabilirsin cnm. Yeterki azimli ol
Burdada emziren annelerimiz var
Benim felsefem doğru şeylerden doyuncaya kadar yemek. -Ki sonrasında cısslara saldırmayalım
Daha önce yarıştığın için kuralları biliyosundur yinede ilk sayfaya bi göz at istersen
Sen mezun oldum demişin ama Nilüfer söyleyince senin mesajlarına baktım 312. Etapta izine ayrılmışın
Hiç nick değişikliğin oldumu
Yada başka bi durum varmı
Bunu ayrıntılarıyla yazmak gerekiyor yoksa sorun çıkıyor
Sporun harika tatlımkızlar canlar cananlar çikolatalı pasta kadar tatlı kızlar
menümü yazayım artık gün geceye dönüyor:
sabah:09.45
bir adet haş. yumurta
bir dilim ekmek
yeşillik
yeşil çay
ara öğün 1: yok kahvaltıyı geç saatte yaptığım için
ÖĞLE 12.30: sebze yemeği taze fasulye 4 kaşıktı sanırım
2 dilim ekmek
bir kase yogurt
ARA ÖĞÜN 2: 15.30
BİR adet portakal
akşam.18.00
küçük bir dilim kek spora gittim sonra
18.10 SPOR VAKTİ
1 SAAT AEOROBİK +PLATES
30 DAKİKA DİK YOKUŞ YÜRÜYÜŞ KOŞU BANDINDA
ARA ÖĞÜN 3: 20.30
BİR SU BARDAĞI tarçınlı ılık süt içine bir çay kaşığından az bal kattım
çünkü spordan sonra çok enerjı harcadığımı düşündüğüm için
İÇİLEN SU: 1.5 LİTRE
bugün spor salonunda ölçümüm oldugu için suyu az tükettim
DİLERİM YARIN DAHA İYİ OLURUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?