Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla incirim yoktu eşim is cikisi aldı kahve yaptık yanında yedim yarından itibaren sabah yicem 2 kg almış eşim ye ye bitmez
Birazını bana göndersene
Tr den getirdiğim bitti burdakilerde iyi olmuyor
Yinede mecbur alıyorum bide çok pahalı

Kız asıl nazar bana deydi. Geçen hafta epeydir beni görmeyen arkadaşlar oooo eski formuna dönmüşsün dediler bugün artı 1700 oldum kesin nazar
Ben o nazardan aylardır kendime gelemedim ya
Kam gözlere şişşşş

Arkadaşlar diyete başlamanıza sebep olan şey ne????

Ben anlatayım hemen Evimizin karşısında mahalle marketi var ailecek işletilen. Benimle aynı zamanlarda marketçinin eşi de doğum yaptı, büyüdü biraz bebişler kucaginda marketin önündeydi bende balkondaydim birden aklıma geldi, kız çok zayıf, çok alımlıydı çocuğu annesinden utanmayacakti benim çocuğum belki benden utanacak dedim fiziğim yüzünden. O gün utanilan, şişman bi anne olmamaya karar verdim araştırırken burayı buldum iyi ki de buldum

Ya nehirim ben anlamadım kendimi güne çok güzel başlıyorum ama nedense biyerde boxyrm canım çok tatlı çekiyor o anda gözüme hiç bir şey görünmüyor yiyorum yani napcam bilmiyorum
sen bu menuyle arti cikiyosan benim arti beş falan olmam lazım seninki ödem kesin menülerin çok güzel çünkü

Meliham sabah ekmeğin hariç bu hafta Çorbada olsa karbon yeme

Nerden nereye işte
Kadın bilmeden sana iyilik yapmış

Ben kilodan hep rahatsız olduğum için zaten hergün diyete başlıyodum ve sonunda bir gün başladım. Ama bu sefer kısa süreli olmadı çok şükür
Bu kadar devam edebileceğime kendim bile inanmazdım

Yok mefkuşum beni kendime getiriyorsun eşim düzelmeye başladı anneannesine de alışmaya başladı kızım yarından itibaren spora başlıyorum
Hadi inşallah cnm
Dediğim gibi özellikle akşamları dikkat etmeye çalış
Izinden eksiyle dönde bizi şaşırt hem seninle gurur duyalım

Tatlım insanın canı tatlı çektiğinde zıt bişey yemek gerekiyormuş o hissin gitmesi için
Yani ekşi yada acılı bişey

Bende önceki dogumundada bunda da elbise sıkıntısından başladı. Ama bunda astım ataklarim ver artık nefes alamaz hale gelmem etkili oldu ama en zorunda giden şey 89 kilo olmusken Zayıflamak istediğimi ama emzirdigim için yapamadigimi soylefigimde eşimin bana dediği cümle olmuştu
Afrikalı kadınlar sabahtan aksama aç gexiyolar ama onların çocuklarda emiyo ve sütleri oluyo
Cümlesi doğru ve haklıydı ana ondan duyduguma çok uzulmustum heralde psikoloji normal değilmiş şimdi yazınca o kadarda kötü gelmedi

Selam kızlar hakkınızı helal edin pek giremiyorum tatil diye bi de babaannem Umreden döndü diye ev sürekli dolu bu hafta izin kullanıcaktım ama baktım yoğunluktan kaynayacak iznimi haftaya kullanıcam 5 gün.
Kilom +300 dü maalesef

Kız ben 69 görene kadar sen hedefe ulaşırsın zaten
yok abla öyle deme sen hepimizden iyisin şuan artı olabilirsin ama hemen her hafta 1 küsür kilolar veriyosun maşşaaalllaaaahhhh:)
Tebrikler cn bu arada ben sevil 26 yaşındayım. 5 haftadır burdayım 5 kilo verdim:) aramıza hoşgeldin

AAA öyle mi tatlım her hafta bir kilo nasıl başardın canım bunu[/QUOTE]
Diyete başladığımda 75.2 ydim cnm 3gün sonra burayı bulduğumda tam 74 kiloydum haftalık 800-900 gr veriyorum ama burda benden çok daha hızlı kilo verenler var ben spor konusunda biraz tembelim yinede bunada şükür:)
geçmiş olsun cnm ciddi bişey değildir umarım ben bi süre yoktumda
Çok güzel cnm bu gidişle çok güzel kilolar vericeksin ben inanıyorum

Valla bende kaçırdım bugun
bugün herkes kaçırmış:)))
akşam çok az değil mi
Bi dilim baklavada yemiştim öğlen onun telafisi çin yemek yemedim. Karnım tok olunca telaşa kapılıyorum:)
menünda sporunda iyi cnm
Sabah 10.30
1 sahanda yumurta
1 kk tulum
4 zeytin
1 dilim tb
Sekersiz cay

Ogle
1 kase mercimek
Salata

Aksam 17.00
6 yk etli taze fasulye
1 kase yogurt

1.5 litre su
Spor yok
elifce1453
güzel cnm
Ben her sene 1 ay diyet spor yaparım zaten 70 e düşer yine bi sene içinde şubat ayına kadar tekrar 78-79 a çıkardım taki bu seneye kadar ilk kez şubatta değilde aralıkta başladım diyete ve ilk kez bukadar uzun zamandır diyetteyim. Senin düşündüğünü başkalrında görünce bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum. Düşün düşün nereye kadar dedim ve diyete girdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…