- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.921
Birazını bana gönderseneAbla incirim yoktu eşim is cikisi aldı kahve yaptık yanında yedim yarından itibaren sabah yicem 2 kg almış eşim ye ye bitmez
Ben o nazardan aylardır kendime gelemedim yaKız asıl nazar bana deydi. Geçen hafta epeydir beni görmeyen arkadaşlar oooo eski formuna dönmüşsün dediler bugün artı 1700 oldum kesin nazar
Sen izinden kilo alarak dönde
Ya nehirim ben anlamadım kendimi güne çok güzel başlıyorum ama nedense biyerde boxyrm canım çok tatlı çekiyor o anda gözüme hiç bir şey görünmüyor yiyorum yani napcam bilmiyorumBugün çat kapı misafirlerim bitmedi ya yeni gitti komşular yoruldum valla
Menü güzel canım
Kız kamile yine cıs yemişsin olmuyor bak oyleeee titre ve kendine gel hadi
Öyle mi canım inan yemek yapacak halim yoktu annem yaptı çok yapmış birde akşam da yerim hatta yarın da yerim dediydim içinde yağ yok
Ben de kalorisi az diye biliyorum doğru tuketikirse tabi :)
!akşam çok az değil mi
Abla incirim yoktu eşim is cikisi aldı kahve yaptık yanında yedim yarından itibaren sabah yicem 2 kg almış eşim ye ye bitmez :)
Menü gayet sağlıklı ve güzel ablacım
Sağol canım
Kız ağzından bal damliyor ayy keşke :)
Teşekkür ederim canım
sen bu menuyle arti cikiyosan benim arti beş falan olmam lazım seninki ödem kesin menülerin çok güzel çünküMenümü yazayım geçmişe bakarım
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00
Yarım kase mercimek çorba 5 kaşık et kavurma 1 kase salata 1 ayran
Akşam 18 30 1 kase şehriye çorbası yoğurt
Spor 30 dk yürüyüş
Su 1.5 lt ama ikiye tamamlarım
elifce1453
Madem yatıp duracan niye sık gelmiyon güzelimsabah gencay acile goturdu abla 1 hafta uzerine fazla basmicam gunde 3 kere 30 dk buz akusu koyucam
Meliham sabah ekmeğin hariç bu hafta Çorbada olsa karbon yemeMenümü yazayım geçmişe bakarım
Sabah 7 30
Öğlen 12.00
Spor 30 dk yürüyüş
elifce1453
Gayet güzel cnmSabah 10.30
1 sahanda yumurta
1 kk tulum
4 zeytin
1 dilim tb
Sekersiz cay
Ogle
1 kase mercimek
Salata
Aksam 17.00
6 yk etli taze fasulye
1 kase yogurt
1.5 litre su
Spor yok
elifce1453
Madem yatıp duracan niye sık gelmiyon güzelim
Hazır fırsat varken
Yok mefkuşum beni kendime getiriyorsunSen izinden kilo alarak dönde
Daha çok bakarsın bu resimlere
Kız darılmıyon dimi
Bütün çaba seni durdurmak için
Nerden nereye işteArkadaşlar diyete başlamanıza sebep olan şey ne????
Ben anlatayım hemenEvimizin karşısında mahalle marketi var ailecek işletilen. Benimle aynı zamanlarda marketçinin eşi de doğum yaptı, büyüdü biraz bebişler kucaginda marketin önündeydi bende balkondaydim birden aklıma geldi, kız çok zayıf, çok alımlıydı çocuğu annesinden utanmayacakti benim çocuğum belki benden utanacak dedim fiziğim yüzünden. O gün utanilan, şişman bi anne olmamaya karar verdim araştırırken burayı buldum iyi ki de buldum
Tabi benim gibi camis gibi yiyen birine az belki blmyrm ablaKız bugün menüm çok sağlıklıydı azda değildi
Neyini beğenmedin
güzel menu canimSabah 10.30
1 sahanda yumurta
1 kk tulum
4 zeytin
1 dilim tb
Sekersiz cay
Ogle
1 kase mercimek
Salata
Aksam 17.00
6 yk etli taze fasulye
1 kase yogurt
1.5 litre su
Spor yok
elifce1453
Hadi inşallah cnmYok mefkuşum beni kendime getiriyorsuneşim düzelmeye başladı anneannesine de alışmaya başladı kızım yarından itibaren spora başlıyorum
Tatlım insanın canı tatlı çektiğinde zıt bişey yemek gerekiyormuş o hissin gitmesi içinYa nehirim ben anlamadım kendimi güne çok güzel başlıyorum ama nedense biyerde boxyrm canım çok tatlı çekiyor o anda gözüme hiç bir şey görünmüyor yiyorum yani napcam bilmiyorum
sen bu menuyle arti cikiyosan benim arti beş falan olmam lazım seninki ödem kesin menülerin çok güzel çünkü
Yarın bunu deniycem ablacimTatlım insanın canı tatlı çektiğinde zıt bişey yemek gerekiyormuş o hissin gitmesi için
Yani ekşi yada acılı bişey
yok abla öyle deme sen hepimizden iyisin şuan artı olabilirsin ama hemen her hafta 1 küsür kilolar veriyosun maşşaaalllaaaahhhh:)Kız ben 69 görene kadar sen hedefe ulaşırsın zaten
Tebrikler cn bu arada ben sevil 26 yaşındayım. 5 haftadır burdayım 5 kilo verdim:) aramıza hoşgeldin
geçmiş olsun cnm ciddi bişey değildir umarım ben bi süre yoktumdaCanlarım merhaba.Telden yazıyorum renklendiremedim.Bademciğim çok feci olduğu için genelde bugün haşlanmış patatesi ezip yoğurtla karıştırıp yedim öğünlerde.Ara öğünlerde de yine ballı süt içtim.Bi de akşama kadar ölü gibi uyudum
Çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
elifce1453
Badim bi iyileşiyim yine asılalım rekabete çok özledim o günlerimizi...
Çok güzel cnm bu gidişle çok güzel kilolar vericeksin ben inanıyorumkızlar canlar cananlar çikolatalı pasta kadar tatlı kızlar
menümü yazayım artık gün geceye dönüyor:
sabah:09.45
bir adet haş. yumurta
bir dilim ekmek
yeşillik
yeşil çay
ara öğün 1: yok kahvaltıyı geç saatte yaptığım için
ÖĞLE 12.30: sebze yemeği taze fasulye 4 kaşıktı sanırım
2 dilim ekmek
bir kase yogurt
ARA ÖĞÜN 2: 15.30
BİR adet portakal
akşam.18.00
küçük bir dilim kek spora gittim sonra
18.10 SPOR VAKTİ
1 SAAT AEOROBİK +PLATES
30 DAKİKA DİK YOKUŞ YÜRÜYÜŞ KOŞU BANDINDA
ARA ÖĞÜN 3: 20.30
BİR SU BARDAĞI tarçınlı ılık süt içine bir çay kaşığından az bal kattım
çünkü spordan sonra çok enerjı harcadığımı düşündüğüm için
İÇİLEN SU: 1.5 LİTRE
bugün spor salonunda ölçümüm oldugu için suyu az tükettim
DİLERİM YARIN DAHA İYİ OLURUM...
bugün herkes kaçırmış:)))Valla bende kaçırdım bugun
Bi dilim baklavada yemiştim öğlen onun telafisi çin yemek yemedim. Karnım tok olunca telaşa kapılıyorum:)akşam çok az değil mi
menünda sporunda iyi cnmMenümü yazayım geçmişe bakarım
Sabah 7 30
Öğlen 12.00
Spor 30 dk yürüyüş
elifce1453
güzel cnmSabah 10.30
1 sahanda yumurta
1 kk tulum
4 zeytin
1 dilim tb
Sekersiz cay
Ogle
1 kase mercimek
Salata
Aksam 17.00
6 yk etli taze fasulye
1 kase yogurt
1.5 litre su
Spor yok
elifce1453
Ben her sene 1 ay diyet spor yaparım zaten 70 e düşer yine bi sene içinde şubat ayına kadar tekrar 78-79 a çıkardım taki bu seneye kadar ilk kez şubatta değilde aralıkta başladım diyete ve ilk kez bukadar uzun zamandır diyetteyim. Senin düşündüğünü başkalrında görünce bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum. Düşün düşün nereye kadar dedim ve diyete girdim :)Arkadaşlar diyete başlamanıza sebep olan şey ne????
Ben anlatayım hemenEvimizin karşısında mahalle marketi var ailecek işletilen. Benimle aynı zamanlarda marketçinin eşi de doğum yaptı, büyüdü biraz bebişler kucaginda marketin önündeydi bende balkondaydim birden aklıma geldi, kız çok zayıf, çok alımlıydı çocuğu annesinden utanmayacakti benim çocuğum belki benden utanacak dedim fiziğim yüzünden. O gün utanilan, şişman bi anne olmamaya karar verdim araştırırken burayı buldum iyi ki de buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?