- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.961
Yok kız şaka yaptımAblam gerçekten alıp gondereyim mi.
Canım Canın tatlı çektiği zaman kuru meyve ye.
Bu şekilde kilo veremezsin çok yorulursun cuma günü zaten cıs hakkımız oluyor
haklısın canım ama kafamı toparlayip bi odaklanamadim bu haftaAblam gerçekten alıp gondereyim mi.
Canım Canın tatlı çektiği zaman kuru meyve ye.
Bu şekilde kilo veremezsin çok yorulursun cuma günü zaten cıs hakkımız oluyor
benimki iki saate bi emip yatiyo sıkıntı yokUykusuz bir gecenin sabahından herkese Günaydın ..
Yine kızım yine uykusuzluk yine huysuzluk
canım o çooook uzun sürebilir sabırlı olmalısın iki gün bi haftada falan Öğrenme benim kız iki yaşında başladık tam 6 ay ara ara kaçırdı kakayi öğrenmesi daha uzun sürüyor korkuyorlar çünkü şimdi 5 yaşına girecek bi kaç ay sonra ama hala ara ara geceleri ıslatın çok su icince falan inş seninki çabuk öğrenir bazıları çok kısa sürede öğreniyomus ama benimki hiç öyle değilGünaydın canım. Bende uykusuzluktan ölüyorum. Kızıma tuvalet eğitimine başladım. Dünden beri helsk oldum. Ümidimi yitirmek üzereyim.
Güzel menu canimBu arada dünkü menüm
Sabah 10.00
2 likma kaşar . Peynir kslmamıştı.
Domates
Salatalık
Maydanoz
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 5 yk pırasa
Salata
Akşam 19.00
Avuç içi kadar şnitzel
Bol salata 1 bardak ayran
2 litre su.
Kızıma tuvalet eğitimi verdigım için hiç vaktim kalmadı kızlar spora.
ya sen el kadar şeye niye bağırıyon gülüm sabırlı ol biraz ki seninki benim oglandan küçük bildiğim kadarıyla onlar ağlıyor ve huysyzsa vardır bi sıkıntı si sen bebisi tam doyuruyonmu geceleri özellikle aç kalıyo olmasın senin sütün iyimi azcık bi ağrı kesici ver bakalım o kadar huysyzsa belkide ederTuvalet eğitiminde biraz sabırlı olmak lazım canım ve pes etmemek aslında yazı bekleseydin2daha iyi olabilirdi kışın dahan zor okuyor.
Benim kiz da mahvetti beni içimden canavar cikariyor bagiriyorum sürekli hiç bir iş yapmama izin vermiyor kahvaltimi2bile ayak üstü yaptım öğlen misafirliğe gidecem aksama da misafirim var temizligimi yapıp çıkmam lazım ne mümkün hep ağlıyor valla kafayı yicem artık
Masallah sevilcim 6 lara hosgeldin:))Günaydın kızlar biz yeni kalktık oğlumla. Bütün gece ağladı son zamanlarda hep böyle gece 1e kadar iyi uyuyo 1 den 4e 5e kadar ağlıyo 5 dkya bi.. bebekken böyle uykusuz kaldığımızı hatırlamıyorum mama için zorla uyandırırdım.
Neyse yinede moralim çok yüksek bu sabah
Masallah sevilcim 6 lara hosgeldin:))
Günaydın kızlar biz yeni kalktık oğlumla. Bütün gece ağladı son zamanlarda hep böyle gece 1e kadar iyi uyuyo 1 den 4e 5e kadar ağlıyo 5 dkya bi.. bebekken böyle uykusuz kaldığımızı hatırlamıyorum mama için zorla uyandırırdım.
Sevil bu çok güzel haber tatlımGünaydın kızlar biz yeni kalktık oğlumla. Bütün gece ağladı son zamanlarda hep böyle gece 1e kadar iyi uyuyo 1 den 4e 5e kadar ağlıyo 5 dkya bi.. bebekken böyle uykusuz kaldığımızı hatırlamıyorum mama için zorla uyandırırdım.
Cuma kaçtınki tatlım Ben hatırlamıyorumKızlar kızlaaaar bende taaam 82 idim bu sabah hemide tuvalete gitmeden.. Inşallah cumaya kadar 81 olurum aminnnn. Herkesi öpesim var bi 80 altına düşsem ah keşkem ah keşkem
Abla Pazartesi sabah 82,5 gelmiştim. Dün hem spor yaptım hemde evde iş çoktu oturmadım erkenden de yemeğimi yedim inşallah abla sende bende tez zamanda görürüz istediğimiz rakamları :)Cuma kaçtınki tatlım Ben hatırlamıyorum
7 lere az kalmış güzelim
Ilk rakam değişince insan 10 Kilo vermiş gibi hissediyor
Bi ben değiştiremedim şu rakamı 6 aydır aynı yerdeyim
İnş ablacım çok sağolSevil bu çok güzel haber tatlım
Hadi bakalım darısı 65 e inşallah
İnş cnm tez zamanda:)tebrikler canım darısı bize inş.
Ne güzel bir rakam tebriklerGünaydın kızlar biz yeni kalktık oğlumla. Bütün gece ağladı son zamanlarda hep böyle gece 1e kadar iyi uyuyo 1 den 4e 5e kadar ağlıyo 5 dkya bi.. bebekken böyle uykusuz kaldığımızı hatırlamıyorum mama için zorla uyandırırdım.
Inşallah cnm Zaten emek verince er veya geç gidiyor hain kilolarAbla Pazartesi sabah 82,5 gelmiştim. Dün hem spor yaptım hemde evde iş çoktu oturmadım erkenden de yemeğimi yedim inşallah abla sende bende tez zamanda görürüz istediğimiz rakamları :)
Çok kıskandımmmmİnş ablacım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?