Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablam gerçekten alıp gondereyim mi.

Canım Canın tatlı çektiği zaman kuru meyve ye.
Bu şekilde kilo veremezsin çok yorulursun cuma günü zaten cıs hakkımız oluyor
haklısın canım ama kafamı toparlayip bi odaklanamadim bu hafta

Uykusuz bir gecenin sabahından herkese Günaydın ..
Yine kızım yine uykusuzluk yine huysuzluk
benimki iki saate bi emip yatiyo sıkıntı yok
ki hasta burun falan akıyor seninkinin neyi var ola

Günaydın canım. Bende uykusuzluktan ölüyorum. Kızıma tuvalet eğitimine başladım. Dünden beri helsk oldum. Ümidimi yitirmek üzereyim.
canım o çooook uzun sürebilir sabırlı olmalısın iki gün bi haftada falan Öğrenme benim kız iki yaşında başladık tam 6 ay ara ara kaçırdı kakayi öğrenmesi daha uzun sürüyor korkuyorlar çünkü şimdi 5 yaşına girecek bi kaç ay sonra ama hala ara ara geceleri ıslatın çok su icince falan inş seninki çabuk öğrenir bazıları çok kısa sürede öğreniyomus ama benimki hiç öyle değil

Güzel menu canim
ya sen el kadar şeye niye bağırıyon gülüm sabırlı ol biraz ki seninki benim oglandan küçük bildiğim kadarıyla onlar ağlıyor ve huysyzsa vardır bi sıkıntı si sen bebisi tam doyuruyonmu geceleri özellikle aç kalıyo olmasın senin sütün iyimi azcık bi ağrı kesici ver bakalım o kadar huysyzsa belkide eder

Günaydın kızlar biz yeni kalktık oğlumla. Bütün gece ağladı son zamanlarda hep böyle gece 1e kadar iyi uyuyo 1 den 4e 5e kadar ağlıyo 5 dkya bi.. bebekken böyle uykusuz kaldığımızı hatırlamıyorum mama için zorla uyandırırdım.
Neyse yinede moralim çok yüksek bu sabah

Eklentiler

• 20160126_120252-1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 27
Masallah sevilcim 6 lara hosgeldin:))

tebrikler canım darısı bize inş.

Sevil bu çok güzel haber tatlım
Hadi bakalım darısı 65 e inşallah

Kızlar kızlaaaar bende taaam 82 idim bu sabah hemide tuvalete gitmeden.. Inşallah cumaya kadar 81 olurum aminnnn. Herkesi öpesim var bi 80 altına düşsem ah keşkem ah keşkem
Cuma kaçtınki tatlım Ben hatırlamıyorum
7 lere az kalmış güzelim
Ilk rakam değişince insan 10 Kilo vermiş gibi hissediyor
Bi ben değiştiremedim şu rakamı 6 aydır aynı yerdeyim

Cuma kaçtınki tatlım Ben hatırlamıyorum
7 lere az kalmış güzelim
Ilk rakam değişince insan 10 Kilo vermiş gibi hissediyor
Bi ben değiştiremedim şu rakamı 6 aydır aynı yerdeyim
Abla Pazartesi sabah 82,5 gelmiştim. Dün hem spor yaptım hemde evde iş çoktu oturmadım erkenden de yemeğimi yedim inşallah abla sende bende tez zamanda görürüz istediğimiz rakamları :)

Ne güzel bir rakam tebrikler

Abla Pazartesi sabah 82,5 gelmiştim. Dün hem spor yaptım hemde evde iş çoktu oturmadım erkenden de yemeğimi yedim inşallah abla sende bende tez zamanda görürüz istediğimiz rakamları :)
Inşallah cnm Zaten emek verince er veya geç gidiyor hain kilolar
Yeterki biz vazgeçmeden devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…