- 12 Ocak 2016
- 199
- 183
- 18
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.001
2 burçakla güzeş yırtmışsın bence ah o eşler yok mu
öyle mi diyorsun tatlım ben artık ciddi anlamda üç dört ayımda çok disiplinli olup kilomu azaltmak ben hep suna inanırım bitanem bir işi yaptın mı gerçekten adam gibi yapacaksın disiplin temel ögen olmalı ama işte nefis bambaşka bir şey onunla olan savaş çok farklı
ben agzımı sürdü mü paketi bitirmeden kalkmam yani daha önce nefsimi çok iyi tutup 20 kilo verdim ama bu sefer zor oluo çünkü emziriyorum
aaaa 20 kilomu verdin tatlım harikaaa nasıl başardın biraz bilgi verir misin yaptıklarını bana örnek olursun tatlımm
yulaf ezmesi bagirsaklarida iyi calistiriyor ben yogurtla tuketmistim kilo verirken tok tutuyordu canimEvet tatlım Akşam ne yedik ne içtim sporu hepsini yazıyoruz
Tabi menülere yorum yapmayıda unutmuyoruz çünkü hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenip destek oluyoruz
Yulaf ezmesi yoğurtla iyi olur ama paketli ürünleri pek fazla tercih etmiyoruz
Nesfitin şeker ve yağ oranı yüksek
Bazen arada değişiklik için kahvaltını öyle yapabilirsin
Sen önceden ne kadar nasıl verdin anlatmadın
Mutlaka biliyosundur ama sakın baştan menülerini çok azaltma
Ilk menü gelsin
Sabah9:00
Iki dilim ekmek
Peynir zeytin salatalık biber 1yumurta
Öğle13:00
2yk pilav
5-6 parça kemikli et
Salata
Ara 15:30
1portakal
1 dilim ayva
1 sut
Aksam 17:30
2yagda yumurta
1 dilim ekmek
Su 2bitti
Spor yok
yulaf ezmesi bagirsaklarida iyi calistiriyor ben yogurtla tuketmistim kilo verirken tok tutuyordu canim
zaten pek sevmiyorum nesfiti felan ama çocukla esim yokken yemek yapmak bazen imkansiz oluyor kurtarici olur diye aldim.
daha oncede duzenli ve 6 ogun beslenerek vermistim ve Yürüyüş yaparak
simdi duzenli beslenmek zor daha oglumun uykulari felan duzensiz inşallah duzene giricez daha iyi olucak.
evet cok kasmiycam canim cunku verilecek kilo cok birden azaltmam
Allah razı olsun ablacım. Dedem yok babaaannemle birlikte yaşıyoruz çok seviyorum tontişimi çok iyidir babaaannem hiç bir şeye karışmaz ağzı dualı :) annemle de çok iyi anlaşırlar. Işte bu ara onun misafirleri geliyor yoğunuz. Allah ım sana da nasip etsin Umreye Hacca gidebilmeyi Inşallah.Allah umrelerini kabul etsin cnm
Babaannenler sizdemi kalıyodu
Menü güzel canım ama akşama yoğurt ya da salata ekleseydin daha doyurucu olurdu hem emziriyorsun da.Ilk menü gelsin
Sabah9:00
Iki dilim ekmek
Peynir zeytin salatalık biber 1yumurta
Öğle13:00
2yk pilav
5-6 parça kemikli et
Salata
Ara 15:30
1portakal
1 dilim ayva
1 sut
Aksam 17:30
2yagda yumurta
1 dilim ekmek
Su 2bitti
Spor yok
4 ay 5 günlük canim seninki kac aylikcanım oğlun kaç aylık
Canım dediğin gibi saatlerin biraz düzensiz ama bebişin var bir şey diyemiyorum menü de karbonhidrat yoğun olmuş emziriyorsun musun? eğer emzirmiyorsan karbonhidrat alımını azaltabilirsiniz iyi olur.bende bugunki menumu yazayim
sabah( saat 11)
iki dilim ttb ekmegi
haslanmis yumurta
3 zeytin 1 kk peynir bir tatli kasigi recel domates
aksam (16 30 ) esimin isi ve oglum sebebiyle pwk duzen yok
bir kepce mercimek corbasi
firinda tavuk patates: 3 adet baget bir kac dilim patates
bir dilim ttb ekmek
bir bardak ayran
ara
bir kase yogurt iki kasik yulaf ezmesiyle
bir portakal
gece 2 lere kadar uyumuyoruz bazen ve aksam yemegi erkeb o yuzden iki ara ogun yaparim
spor yok ama popo üstüne pek oturmadim :) kosu bandimi mahzenden cikarmaya vakti olmadı esimin inşallah yarina
4 ay 5 günlük canim seninki kac aylik
Sabah:
2 dilim ekmekle ve az tereyağıyla yapılmış peynirli tost
1 bardak ayran
Ara: 1 yeşil elma, 2 mandalina.
Öğlen:
1 lahmacun, bol yeşillik, 1 ayran.
Akşam:
2 yk. Haşlanmış nohut eklenmiş salata, 1 bardak ayran.
Spor yok.
Su 2 litre
yine kadınlar kulubu ama başka bir takımla vermiştim canım bir nevi karatay yapmıştım ekmek sadece sabahları 1 dilim yiyodum 6 ayda verdim 2 sene korudum bu süre zarfında kızartma makarna tatlı pasta börek pilavın kenarından bile geçmedim haftada 4 5 gün spor yapıodum.şimdiki menülerimle benzer aslında ama şimdi dayanamıyorum emzirdiğim için devamlı midem kazınıo ama dayanmaya çalışıyorum
Sabah:
2 dilim ekmekle ve az tereyağıyla yapılmış peynirli tost
1 bardak ayran
Ara: 1 yeşil elma, 2 mandalina.
Öğlen:
1 lahmacun, bol yeşillik, 1 ayran.
Akşam:
2 yk. Haşlanmış nohut eklenmiş salata, 1 bardak ayran.
Spor yok.
Su 2 litre
Işyerinde arkadaşlar isteyince bende yedim 1 tane o yüzden de akşamı dediğin gibi hafif tuttum canım.benimkide 3 ay 23 günlük canım düzen içn akşam belli bi saatten sonra uyutmamaya çalış ben 2 haftadır çok rahatım yatış saatini 10 belirledim 6 dan 10 a kadar 45 dk uyuamasına izin veriom bayılıo benimki.. kızlar biliolar ben gece 4 te filan yatıodum
öğlen laahmacunu akşamla iyi atlatmışsın cnm
Teşekkür ederim canım :)MENÜN NE KADAR GÜZEL
Bugunku menum kizlar,
SABAH: 09.30 bir dilim tb ekmegi, bir bucuk haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, maydanoz ve yesil cay.
Ara ogun: bir fincan sekersiz turk kahvesi.
ÖĞLE: 13.45 bir tane orta boy alabalik firinda, salata, bir dilim tb ekmegi.
Ara ogun: yarim greyfurt.
AKŞAM: 17.45 uc yk yumurtali ispanak ve bir kase tarhana corbasi
2.5 litre su, 45 dk spor( mekik, kurek cekme, ip atlma) yapildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?