Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 burçakla güzeş yırtmışsın bence ah o eşler yok mu

öyle mi diyorsun tatlım ben artık ciddi anlamda üç dört ayımda çok disiplinli olup kilomu azaltmak ben hep suna inanırım bitanem bir işi yaptın mı gerçekten adam gibi yapacaksın disiplin temel ögen olmalı ama işte nefis bambaşka bir şey onunla olan savaş çok farklı

ben agzımı sürdü mü paketi bitirmeden kalkmam yani daha önce nefsimi çok iyi tutup 20 kilo verdim ama bu sefer zor oluo çünkü emziriyorum

ben agzımı sürdü mü paketi bitirmeden kalkmam yani daha önce nefsimi çok iyi tutup 20 kilo verdim ama bu sefer zor oluo çünkü emziriyorum

aaaa 20 kilomu verdin tatlım harikaaa nasıl başardın biraz bilgi verir misin yaptıklarını bana örnek olursun tatlımm

aaaa 20 kilomu verdin tatlım harikaaa nasıl başardın biraz bilgi verir misin yaptıklarını bana örnek olursun tatlımm

yine kadınlar kulubu ama başka bir takımla vermiştim canım bir nevi karatay yapmıştım ekmek sadece sabahları 1 dilim yiyodum 6 ayda verdim 2 sene korudum bu süre zarfında kızartma makarna tatlı pasta börek pilavın kenarından bile geçmedim haftada 4 5 gün spor yapıodum.şimdiki menülerimle benzer aslında ama şimdi dayanamıyorum emzirdiğim için devamlı midem kazınıo ama dayanmaya çalışıyorum

yulaf ezmesi bagirsaklarida iyi calistiriyor ben yogurtla tuketmistim kilo verirken tok tutuyordu canim
zaten pek sevmiyorum nesfiti felan ama çocukla esim yokken yemek yapmak bazen imkansiz oluyor kurtarici olur diye aldim.

daha oncede duzenli ve 6 ogun beslenerek vermistim ve Yürüyüş yaparak
simdi duzenli beslenmek zor daha oglumun uykulari felan duzensiz inşallah duzene giricez daha iyi olucak.
evet cok kasmiycam canim cunku verilecek kilo cok birden azaltmam

Ilk menü gelsin
Sabah9:00
Iki dilim ekmek
Peynir zeytin salatalık biber 1yumurta

Öğle13:00
2yk pilav
5-6 parça kemikli et
Salata

Ara 15:30
1portakal
1 dilim ayva
1 sut

Aksam 17:30
2yagda yumurta
1 dilim ekmek

Su 2bitti
Spor yok

Ilk menü gelsin
Iki dilim ekmek

2yk pilav
5-6 parça kemikli et
Salata

1portakal
1 dilim ayva
1 sut

2yagda yumurta
1 dilim ekmek

Su 2bitti
Spor yok

akşam ekmek yerine peynir olaymış canım onun dışında iyi bir menü

canım oğlun kaç aylık

bende bugunki menumu yazayim

sabah( saat 11)
iki dilim ttb ekmegi
haslanmis yumurta
3 zeytin 1 kk peynir bir tatli kasigi recel domates

aksam (16 30 ) esimin isi ve oglum sebebiyle pwk duzen yok

bir kepce mercimek corbasi
firinda tavuk patates: 3 adet baget bir kac dilim patates
bir dilim ttb ekmek
bir bardak ayran

ara
bir kase yogurt iki kasik yulaf ezmesiyle
bir portakal

gece 2 lere kadar uyumuyoruz bazen ve aksam yemegi erkeb o yuzden iki ara ogun yaparim

spor yok ama popo üstüne pek oturmadim :) kosu bandimi mahzenden cikarmaya vakti olmadı esimin inşallah yarina

Allah umrelerini kabul etsin cnm
Babaannenler sizdemi kalıyodu
Allah razı olsun ablacım. Dedem yok babaaannemle birlikte yaşıyoruz çok seviyorum tontişimi çok iyidir babaaannem hiç bir şeye karışmaz ağzı dualı :) annemle de çok iyi anlaşırlar. Işte bu ara onun misafirleri geliyor yoğunuz. Allah ım sana da nasip etsin Umreye Hacca gidebilmeyi Inşallah.
Ilk menü gelsin
Iki dilim ekmek

2yk pilav
5-6 parça kemikli et
Salata

1portakal
1 dilim ayva
1 sut

2yagda yumurta
1 dilim ekmek

Su 2bitti
Spor yok
Menü güzel canım ama akşama yoğurt ya da salata ekleseydin daha doyurucu olurdu hem emziriyorsun da.

Canım dediğin gibi saatlerin biraz düzensiz ama bebişin var bir şey diyemiyorum menü de karbonhidrat yoğun olmuş emziriyorsun musun? eğer emzirmiyorsan karbonhidrat alımını azaltabilirsiniz iyi olur.

Sabah:
2 dilim ekmekle ve az tereyağıyla yapılmış peynirli tost
1 bardak ayran

Ara: 1 yeşil elma, 2 mandalina.

Öğlen:
1 lahmacun, bol yeşillik, 1 ayran.

Akşam:
2 yk. Haşlanmış nohut eklenmiş salata, 1 bardak ayran.

Spor yok.
Su 2 litre

4 ay 5 günlük canim seninki kac aylik

benimkide 3 ay 23 günlük canım düzen içn akşam belli bi saatten sonra uyutmamaya çalış ben 2 haftadır çok rahatım yatış saatini 10 belirledim 6 dan 10 a kadar 45 dk uyuamasına izin veriom bayılıo benimki.. kızlar biliolar ben gece 4 te filan yatıodum

öğlen laahmacunu akşamla iyi atlatmışsın cnm

canım kalıcı ve sağlıklı vermişsin tatlım ama şuan özel bir durumun var anne emzirdiği zaman 500 - 700 calori harcıyormuş o nedenden midem kazınıyor ve yediğim besinlerin enerjısı süte geçiyor sütü de evladın içiyor böyle hissetmen çok normal bitanecik

MENÜN NE KADAR GÜZEL

Işyerinde arkadaşlar isteyince bende yedim 1 tane o yüzden de akşamı dediğin gibi hafif tuttum canım.
MENÜN NE KADAR GÜZEL
Teşekkür ederim canım :)

Bugunku menum kizlar,

SABAH: 09.30 bir dilim tb ekmegi, bir bucuk haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 kk peynir, maydanoz ve yesil cay.

Ara ogun: bir fincan sekersiz turk kahvesi.

ÖĞLE: 13.45 bir tane orta boy alabalik firinda, salata, bir dilim tb ekmegi.

Ara ogun: yarim greyfurt.

AKŞAM: 17.45 uc yk yumurtali ispanak ve bir kase tarhana corbasi

2.5 litre su, 45 dk spor( mekik, kurek cekme, ip atlma) yapildi.

Gayet iyi canim afiyet bal seker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…