- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.141
Zuhal'im soyunup da tartıya çıkacak gücü bulamadım günlerdir,yarın sabah duruma bakıcam ben de korkuyorum;çok aşırı yemedim ama nerdeyse bir haftadır gram hareket etmedim.Bir tek ekmekten korkuyorum günde 3 dilim yedim antibiotik alıyorum diye,inşallah yarın korktuğum gibi olmaz.Öyle olursa yarını pirinç lapası ile geçiricem.Artıları atabildinmi cnm
şişi indi üstüne basıom abla artık cumaya kontrolden sonra inş. spora başlıcam
Aynennnnn
Aslında melisin suçu yok
Ona inanan erkekler zavallı
Kız bu program gerçekmiki yoksa uydurmasyonmu
Zuhal'im soyunup da tartıya çıkacak gücü bulamadım günlerdir,yarın sabah duruma bakıcam ben de korkuyorum;çok aşırı yemedim ama nerdeyse bir haftadır gram hareket etmedim.Bir tek ekmekten korkuyorum günde 3 dilim yedim antibiotik alıyorum diye,inşallah yarın korktuğum gibi olmaz.Öyle olursa yarını pirinç lapası ile geçiricem.
Çok teşekkürler canım,halsiz olsam da ilk birkaç günün şiddeti kalmadı.Canim benim coook gecmis olsun
Yok canim cok sukur her şey yolunda genel kontrol. Kilosunu beğenmedi doktor moralimi bozdu zaten. Teşekkür ederım canımHaklısın canım ama ben bu ara zaten 2-3 hafta geriye gittim. Artık çok geç bu hafta için.
Nehircim hayrola rahatsız dwğildir inşallah bebiş. Bu arada iyi gezmeler.
Kız 5 tane çok değil mi.Merhaba kızlar menumu yazayım
Sabah8:00
Iki dilim ekmek
Peynir 5 zeytin yumurta
Öğle13:00
4yk taze fasulye
2yk acı kuru biber üzerinde sarımsaklı yoğurt salata 1dilim ekmek
Ara
5tane biscolata bitter
Aksam18:00
Ispanaklı yumurta
Yoğurt bekliyorum 3yk taze fasulye yerim
Su bugün sayamadim ama az
Spor yok
Canım benim çok üzüldüm başınız sağolsunbizim için cok aci bir gün teyzemin esi enistem vefat etti sabaha karsi daha kizi 17 oglu 13 yaşında
bugun giremeyebilirim haber vereyim dedim
Kızlar dün gece uyuyamacınca TV ye baktım biraz
Kısmetse olur vardı
Allahım orda bi kız var düşman başına
Bu erkekler nasıl bu kadar aptal olabiliyor ya
Gerçi hep çirkef olanlar yaranır
Ben yazacaktımHepsi senaryo abka ben baya bi arastirdim hatta orda bir kiz var ayca mi ne o evkiymis zaten o kizlarin heosi kast ajansta mankenmis yada oyuncuymus cogu disarda birbirini taniyormus zaten o yuzden bakmiyorum ben:))
güzel menü canım
Ayy tam ben
Yine güzel
Güzel tatlım
Günaydın
Günaydın sevindim eksiye
Günaydın
Günaydın kız hiç gelmiyor neredesin
basın sağolsun canım
Günaydın
Günaydın
Vazgeçme bıkmadan devam et kolay olmayacak tabiki
gofreeeet
Merhaba ablam nasılsın
Mekanı cennet olsun senin gibi güzel bir insanı yetiştiren değerli babanın da Ayşemsagolun canlar allah razi olsun babasizlik nasil bisey diye sorana her uzuldugunde konu ne olursa olsun babanin yokluguna dahada aglamak icinin dahada yanmasi diyorum bende 57 yasindaki babamj iki sene once kaybettim..babam benim arkadasim dostum sabah gunesim aksam ayim idi..birazda kilo alimim babami kaybettikten sonra depresyona girip ioac kullanmamdan kaynaklandi yoksa 30 kilo verip geri almak akla hayale sigmiyor düşününce
rabbim sabrini veriyor tabiki ama her gecen gun dahada cok ozleniyorteyzemin cocuklarida cok erken kaldilar babasiz hep bi yanlari eksik olacak yaşadığım icin dahada cok agladim onlar icin
Ben beğendim canım menünü bence dışarda olmana rağmen gayet güzel menü.Menümü yazayım ben de uyaninca 1 armut
08.00 kıymalı yumurta 6 zeytin ceviz büyüklüğünde çökelek domates salatalık 1 dilim tb ekmeği
12.00 1 kahve 3 kuru incir
14.30 kızlar avmye gittim en hafif yemeği ararken yoğurtlu tavuk diye bişey çarptı gözüme siparis verdim meğer tavuklu iskendermis yanına da yarım kase yoğurt koymuşlar üstten tavukları seçtim ekmekleri bıraktım tavuk da hiç koymamislar biraz ekmek yedim aç kaldım. Tabağı öylece bıraktım
16.30 1 elma
18.00 2 haşlanmış buget 1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor avmde 2 saat dolastik yoruldum
Ne dedi canım?İyi aksamlar kızlar nasılsınız? Benim keyfim yok babam moralimi bozdu kilo konusunda ya hiç bu güne kadar birşey dememişti
Tatlım önce sağlıkZuhal'im soyunup da tartıya çıkacak gücü bulamadım günlerdir,yarın sabah duruma bakıcam ben de korkuyorum;çok aşırı yemedim ama nerdeyse bir haftadır gram hareket etmedim.Bir tek ekmekten korkuyorum günde 3 dilim yedim antibiotik alıyorum diye,inşallah yarın korktuğum gibi olmaz.Öyle olursa yarını pirinç lapası ile geçiricem.
gayet güzel canım afiyet olsunKizlar menumu yazip kacayim.
SABAH: 8.45 bir haslanmis yumurta,1 tb ekmegi, 1 kk peynir, 5 zeytin,maydanoz ve yesil cay.
ÖĞLE: 13.30 karisik izgara, salata.
AKŞAM: 18.00 dort bes kasik guvec yemegi, bir kase ayranli bir corba.
Ara ogun: bir tane medine hurmasi.
1.5 litre su, spor yok tum gun yollardaydim.yolda olunca su az oluyor ama ikiye tamamlarim aksam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?