- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.121
Bilmiyorum güzelim heralde vücut direniyor
Bu hafta sabit kalabilirsem şükredecem
Sen nasıl oldun birazdaha iyimisin
Aman kuzum birden yüklenmeşişi indi üstüne basıom abla artık cumaya kontrolden sonra inş. spora başlıcam
Aman kuzum birden yüklenme
Önce yavaş yavaş üstüne bas yürüyüş sporu nasıl olsa yaparsın
Kızlar dün gece uyuyamacınca TV ye baktım biraz
Kısmetse olur vardı
Allahım orda bi kız var düşman başına
Bu erkekler nasıl bu kadar aptal olabiliyor ya
Gerçi hep çirkef olanlar yaranır
Aynennnnnöle yapıyorum abla zaten
ahahha melisi diosun abla salak kız ya bende faceden takip ediomda herkes boğmak istio
Kız acelen ne bu saatteMerhaba kızlar menumu yazayım
Sabah8:00
Iki dilim ekmek
Peynir 5 zeytin yumurta
Öğle13:00
4yk taze fasulye
2yk acı kuru biber üzerinde sarımsaklı yoğurt salata 1dilim ekmek
Ara
5tane biscolata bitter
Aksam18:00
Ispanaklı yumurta
Yoğurt bekliyorum 3yk taze fasulye yerim
Su bugün sayamadim ama az
Spor yok
Başınız sağolsun Ayşem,Allah geride kalanlarına sabır ve uzun ömür versinbizim için cok aci bir gün teyzemin esi enistem vefat etti sabaha karsi daha kizi 17 oglu 13 yaşında
bugun giremeyebilirim haber vereyim dedim
Muhtemelen kurgudur Zuhal'im,izlemedim hiç ama geçen bir yerlerde okumuştum amatör mankenler diye.Kız bu program gerçekmiki yoksa uydurmasyonmu
Niyeki canım,bişeye kafanı mı taktın acaba genelde o uyku kaçırır?Nedense gece hiç uyuyamadım Sabah 5 i geçiyordu yattığımda
Bu hafta gerçekten bir garip.Ben zaten başımı daha yeni yastıktan kaldırdım günlerdir az önce bi duş aldım ama bedenimin hiç dermanı yok.Takımda da bi halsizlik var nazara mı geldik kiKızlar nerdesiniz yaaa
Bu sessizlik hayra alamet değil
Sanki bu hafta herkesde bi isteksizlik var gibi
Heyecanlı iddalı 9.takım nerdeeee
Senin de babana Allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun inşallah.Canım başınız ssagolsun ben de babasız büyüdüm çok kucuktum ben allah yar ve yardımcıları olsun
Sanırım bebeklerin bir miladı oluyor Elif'im,biraz daha havalar ısınsa mıydı acaba kışın soğukta kocaman insanlar bile zor tutuyor,soğuk tutma refleksini azaltıyormuş.Kızlar kusura bakmayın bir kaç gübdür giremwdim. Küçük kızıma tuvalwt wğitimu veriyorum ama helak oldum. 3 gün oldu ama hala hiç söğlemiyor. Yıkamadan ve ütüden sıkıldım bunaldım. Herkes yaza bırsk diyor ama yaza da 3 yaşını dolduracak. Büyüyünce arkadaşım daha zor ögretti.
Canım istikrarlı gördüm ben seni,kendini frenleyeceğine eminim.Kızlar yoldayız annemlere gidiyoruz dilerim çok kalori alman offf ya kendimi tutmalayimmm
Yok cnm bişey takmadımNiyeki canım,bişeye kafanı mı taktın acaba genelde o uyku kaçırır?
Nasıl bekledik o paşayı değil mi Ayşem,ömrü bereketli olsun inşallah.4 ay 5 günlük canim seninki kac aylik
Artıları atabildinmi cnmBugün menüm yine değişik:
Sabah;1 rafadan yumurta ile 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Öğle;1 kase yayla çorbası ile 1 dilim ekmek yedim.
Akşam henüz yemedim ama boğazımdan dolayı yine çorba tercih ederim heralde.
2 bardak ballı süt içtim bugün de.
elifce1453
Bi de dikkat ediyorum tam randıman aldığımızda bişey çıkıyo Allah beterini göstermesin,bişeye niyet etmeye korkar oldumYok cnm bişey takmadım
Ama geç.vakit çay kahve içtim belki ondandır
Seninde daha iyi olmana sevindim
Inşallah biran önce toparlanda amacımıza odaklanalım
Bi türlü toplanamıyoruz herhafta birinin bişeyi çıkıyor
Allah beterlerinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?