- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.901
kuzum hoşgeldin sefalar geitrdin başladım bakalım hedefler içinnn sevgülüm gelene kadar goca göbekden 4 kilo gidecek bi ay içinde ilk hedefim buuu
oyyyyyyy canım yoksa sende mi yol bekliyorsun.bende aynı durumdayım senin kaç günün var.benim 41 günüm var asker yolu bekliyorum.18 ocağa kadar 70i görmem lazım.başka yolu yokkkkk
benimiki asker yolu olsa gene ii o ankarada ben bursadayım biz borçlar bitip evlenmeyi bekliyoruzzz askerlik olsa gene biterde yanıma gelirdi 2 ayda bi geliyo bursaya onun hesaplaması benimki
oyyyy oyyy sizinki zormuş..bende 6 sene bekledim o şehir dışında okuyordu,ayda bir ankaraya geliyordu o da 2 , 3 günlüğüne.beklemek çok zor.allah yardımcınız olsun.işallah hemen evlenirsiniz
sanırım ben sılınmışım ama haklısınız ıkı haftadır gıremıyorum o yuzden sıze birsey demeye hakkım yok kolay gelsın arkadaşlarrr
kızlar artık ben yürütemiyorum kimsenin gelip ne bildirim yaptığı var ne bişi ya gitmek istiyorsunuz yada persembe kilo bildirimi yapın dediğim halde kilo bildirimi yapılmadı cuma günü geç kalınıyo kilo bildirmede zaten kimenin gelip bişey dediği yok yetkililerden ricam tyakım kapatılsın kapatılmıyopsada son kararım kaptanlıkdan ve takımdan ayrılıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?