Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum hoşgeldin sefalar geitrdin başladım bakalım hedefler içinnn sevgülüm gelene kadar goca göbekden 4 kilo gidecek bi ay içinde ilk hedefim buuu

oyyyyyyy canım yoksa sende mi yol bekliyorsun.bende aynı durumdayım senin kaç günün var.benim 41 günüm var asker yolu bekliyorum.18 ocağa kadar 70i görmem lazım.başka yolu yokkkkk

oyyyyyyy canım yoksa sende mi yol bekliyorsun.bende aynı durumdayım senin kaç günün var.benim 41 günüm var asker yolu bekliyorum.18 ocağa kadar 70i görmem lazım.başka yolu yokkkkk

benimiki asker yolu olsa gene ii o ankarada ben bursadayım biz borçlar bitip evlenmeyi bekliyoruzzz askerlik olsa gene biterde yanıma gelirdi 2 ayda bi geliyo bursaya onun hesaplaması benimki

benimiki asker yolu olsa gene ii o ankarada ben bursadayım biz borçlar bitip evlenmeyi bekliyoruzzz askerlik olsa gene biterde yanıma gelirdi 2 ayda bi geliyo bursaya onun hesaplaması benimki

oyyyy oyyy sizinki zormuş..bende 6 sene bekledim o şehir dışında okuyordu,ayda bir ankaraya geliyordu o da 2 , 3 günlüğüne.beklemek çok zor.allah yardımcınız olsun.işallah hemen evlenirsiniz

Günaydın arkedeşler..
Rahatsızdım bir kaç gündür giremedim hepinizden özür diliyorum.Ailecek hastalandık birimizde bitiyor birimizde başlıyor..
Bugün bildirim zamanı.. İlk bildirimi ben yapayım. Üzülerek bildiriyorum ki 69,8 kilo olmuşum yani 300 gr almışım kızlar..
Sizde durumlar nedir?

9. TAKIM 183. ETAP SONUÇLARI
zemus(67,7/)
bucakmagduru(78,5/78/0,5/%0,63)
asl35(74,9)
innuk(69,5/69,8/-0,3/-%0,41)
selduş(66,4)
portekizli(62/)
elakerem(72,5/72,2/0,3/%0,41)

9. TAKIM TOPLAM KİLO(491,5/)

slm kızlar .üzülerek takımdan geri dönmek üzere ayrılmak zorundayım.
kk ya giremiyorumki zaten kimse girmiyormuş şimdi gördüm..
bir müddet takıma veda etmek zorundayım...
kendinize iyi bakın...

kimse kalmadı takımda ben hep bakınıyorum ama kimseyi görmeyince çıkıyorum bugünde rahatsızdım unuttum kahvaltımı yaptım tartılamadım kusura bakmayın kızlar zatende bi değişiklik yok hissediyorum adetliyimacayip şişlik var

9. TAKIM 184. ETAP SONUÇLARI

zemus(67,7/67.7/0.0/0.0%) gerı donmek uzere ayrıldı
bucakmagduru(78,5/78/0,5/%0,63)
asl35(74,9/74.9/0.0/0.0%)
innuk(69,5/69,8/-0,3/-%0,41)
portekizli(62/62//0.0/0.0%)
elakerem(72,5/72,2/0,3/%0,41)

9. TAKIM TOPLAM KİLO(491,5/491/0.5/0.10%)

sanırım ben sılınmışım ama haklısınız ıkı haftadır gıremıyorum o yuzden sıze birsey demeye hakkım yok kolay gelsın arkadaşlarrr

sanırım ben sılınmışım ama haklısınız ıkı haftadır gıremıyorum o yuzden sıze birsey demeye hakkım yok kolay gelsın arkadaşlarrr

ortada haksızlık dıye nıtelendırebılcegın bı konu oldugun sanmıyorum asıll haksızlıga ugrayan bırı varsa bu 9 takım hem kendı agzında dıyosunkı 2 haftadır gıremıyorum hemde haksızlık dıyosun nasıl bı celıskı bu ayrıca bu takım canınız ıstedıgınde gelıp gıdecegınız bı yer degıl boyle goruyosanız zaten yollar ayrılmıstırrr

kımsenın gelıp ne paylasım yaptıgı var ne kılo bıldırımı yaptıgı var

kızlar artık ben yürütemiyorum kimsenin gelip ne bildirim yaptığı var ne bişi ya gitmek istiyorsunuz yada persembe kilo bildirimi yapın dediğim halde kilo bildirimi yapılmadı cuma günü geç kalınıyo kilo bildirmede zaten kimenin gelip bişey dediği yok yetkililerden ricam tyakım kapatılsın kapatılmıyopsada son kararım kaptanlıkdan ve takımdan ayrılıyorummm

dusuncelerde mutabıkız aynısını bende bugun dusundum cnm

bucakmagduru asl35 ve ınnuk elakerem katılmak ıstersenız 1 takımla devam edebılırsınız eger paylasım konusunda sıkıntınız olmıyacaksa

sımdılk bu karar bızım kararımız kalısteye msj attım cvp gelır gelmez netlesecek hersey

artık benımde 9 takım ıcın bıseyler yapasım gelmıyooo cunku kendı takımıma yaptıgımı sızede yapıyorumm ayırt etmıyorum ama olmuyoo olmmuyooo takımdaakı kızlar gelıyoo durtuyoo sızıı ama olmuyoooo olmuyoo bugun lıstenızı hazırlarken cok kızdımm hesap kıtap meselesı degıll gelıp kılonuzu dahı bıldırmıyosunuz sonda bazıları gelıp lısteden cıkmısım dıyoo herneysee

kaapımız sıze acıkk mcuk

keşke böyle olmasaydı ama oldu bayramdan sonra bi türlü toparlanamadık ama ben hep buralardaydım ve diyetime devam ediyorum bencede 1 ci takıma geçmemiz iyi olacak çünki az olunca insanda heveste kalmıyo yazmak için ...makeupp bizi kabul ettiğiniz için teş. kurallara aynen uyarız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…