- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.921
hepiniz üzgünsünüz bir şans daha verseniz takıma son kez bir kaç daha bir gayret sarfetseniz ben sık sık gelebilirim meselahiç bir takımdada değilim ayrıca var olan kişiler olmuyoras takviye yapın takıma canlandıracak hiç mi birşey yok
hadı bakalım hayırlı olsun ......
yardım için bir tık uzagınızdayım bilginize....
9. takımın tekrar acılması hayırlı olsun yardıma hazırız 4. takım olarak..
şuanda 9. takımda deneme süresi olan kac kişi var..
Yarışmanın kuralları gereği takıma davet edilen yeni üyeleri 1-2 haftalık denemeye tabi tutmak gerekiyor.
Devamlılığı var mı, paylaşımda bulunuyor mu, zamanında kilo bildiriminde bulunuyor mu...
Bunlara dikkat ediliyor.
Eğer bu kurallara uyan yeni üyeler varsa zaman kaybetmeden, hemen 1. hafta listeye alııyor.
Tüm takımlarda bu prosedür uygulanır.
Böyle bir şey gerekiyor da, bazıları ben bir takıma katılmak istiyorum diyor ama ortadan kaybolup bir daha da gelmiyor.
Bu deneme süreci olmazsa, her geleni hemen listeye alırsak karmaşa olur.
Kaptan ve kaptan yardımcılarının da bu konuda sorumluluğu var.
Şimdi yapmanız gereken:
1- Düzenli paylaşımda bulunmak,
2-Cuma günleri kilo bildiriminde bulunmak,
3-Devamlılık sağlamak.
2-3 hafta üst üste neden bildirmeksizin kilo bildiriminde bulunmayanlar diskalifiye edilir ve bir daha hiçbir takımda yer alamaz.
Temel kurallar bunlar :)
aa iyi... :) ben her zaman girebilirim... ama bugunlerde evimi tasıyacagım oaralar giremeyebilriim ama (alınırsam sayet :)) haber veririm size.. bir de baska bi gruba yazı yazabilirmiyiz... mesela ben 80 89 arası zayıflıyor grubuna yazı yazdım.. orayada yazabilirmiyim yoksa yazmayayım mı :)
İnternete giremeyeceğin zaman önceden bildirirsen sorun olmaz :)
Diğer gruplarda yazmanın bir sakıncası yok.
80-89 grubu zaten takım yarışmasına dahil değil o yüzden yazmaya devam edebilirsin
ama ama ama bu takımda kimse yokki((((ben kendi kendimemi konuşucam ((
ben geeeeeldimmmm....
merhaba bende 7. takımdayım umarım istediğin kiloya ulaşırsın
Hoşgeldin :)
Merak etme bizler buradayız, pazar günü olduğu için takımlarda ve forumda biraz sessizlik var ama hafta içi burası cıvıl cıvıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?