Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar kalısteye durumu sordumm paylasıma bunu yazıcaz ve artık bızım takımdasınız yedım ulen sızı hele bı erımeyınnnnn

bucakmagdurem durumu paylasıma yazaramısın bende yazıcam butun takımların bılgısı olsun ok bebemmm

gelın bakım make ın kollarınaa

kızlar bende herkesten özür dileyerek daha doğrusu tüm gayretiyle devam edenlerden özür dileyerek veda ediyorum zaten artık bazı sebeblerden dolayı rejim yapamıyorum ama herkese mutlu yıllar ve zayıf incecik sağlıklı hit formda olmasını diliyorum
hoşçakalın

hepiniz üzgünsünüz bir şans daha verseniz takıma son kez bir kaç daha bir gayret sarfetseniz ben sık sık gelebilirim mesela hiç bir takımdada değilimayrıca var olan kişiler olmuyoras takviye yapın takıma canlandıracak hiç mi birşey yok

canım sımdılık yapılacakların hepsını yaptıkk saol ılgın ıcın ama zaten hep bırlıkteydık tek catı altında toplanmak daha ıyı olucak acıkcası ne bende nede takım kaptanında artık bu takım ıcın sevk kalmadı cunku neler denemedıkkı ama olsun ne farkeder sonucta kızlarla bız yıne bırlıkteyızz

1 takımda beklerızzzzzzzz

hadı bakalım hayırlı olsun ......
yardım için bir tık uzagınızdayım bilginize....

Arkadaşlar 9. takıma kim katkıda bulunmak ister?
Burada kendi aramızda organize olalım isterseniz...

merhabalar... ben geldim. :) ama sisteminiz nasıl işliyor bilmiyorum. sadece cuma günü tartılacak,yapılanlar yazılacak diye biliyorum... ayriten baska bişey varmı ki :26:

Yarışmanın kuralları gereği takıma davet edilen yeni üyeleri 1-2 haftalık denemeye tabi tutmak gerekiyor.
Devamlılığı var mı, paylaşımda bulunuyor mu, zamanında kilo bildiriminde bulunuyor mu...
Bunlara dikkat ediliyor.
Eğer bu kurallara uyan yeni üyeler varsa zaman kaybetmeden, hemen 1. hafta listeye alııyor.
Tüm takımlarda bu prosedür uygulanır.
Böyle bir şey gerekiyor da, bazıları ben bir takıma katılmak istiyorum diyor ama ortadan kaybolup bir daha da gelmiyor.
Bu deneme süreci olmazsa, her geleni hemen listeye alırsak karmaşa olur.
Kaptan ve kaptan yardımcılarının da bu konuda sorumluluğu var.

Şimdi yapmanız gereken:
1- Düzenli paylaşımda bulunmak,
2-Cuma günleri kilo bildiriminde bulunmak,
3-Devamlılık sağlamak.

2-3 hafta üst üste neden bildirmeksizin kilo bildiriminde bulunmayanlar diskalifiye edilir ve bir daha hiçbir takımda yer alamaz.

Temel kurallar bunlar :)

9. takımın tekrar acılması hayırlı olsun yardıma hazırız 4. takım olarak..
şuanda 9. takımda deneme süresi olan kac kişi var..

Canım 8. takımdaki yeni üyeleri buraya yönlendirdim.

Softty
Hoppidicik
Banucan1975

Mütedeyyin

Şu an toplam 4 kişi görünüyor.

9. takımın tekrar acılması hayırlı olsun yardıma hazırız 4. takım olarak..
şuanda 9. takımda deneme süresi olan kac kişi var..

aa iyi... :) ben her zaman girebilirim... ama bugunlerde evimi tasıyacagım oaralar giremeyebilriim ama (alınırsam sayet :)) haber veririm size.. bir de baska bi gruba yazı yazabilirmiyiz... mesela ben 80 89 arası zayıflıyor grubuna yazı yazdım.. orayada yazabilirmiyim yoksa yazmayayım mı :)

İnternete giremeyeceğin zaman önceden bildirirsen sorun olmaz :)

Diğer gruplarda yazmanın bir sakıncası yok.
80-89 grubu zaten takım yarışmasına dahil değil o yüzden yazmaya devam edebilirsin

İnternete giremeyeceğin zaman önceden bildirirsen sorun olmaz :)

Diğer gruplarda yazmanın bir sakıncası yok.
80-89 grubu zaten takım yarışmasına dahil değil o yüzden yazmaya devam edebilirsin

ayy cok iyi oldu bu :)) daha önce neden bu gruplara bakmamısım ben iki yandanda motive olursam cabucak kilo veririm inş.. teşekkürler uruz.. hersey için.. :109::109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…